Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ctrl+Alt+Del, czyli KOMPUTERY i problemy z nimi

ponury63

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość 1950
a tak może ja po prośbie :oops:

zainstalowałem sobie skrzynkę bogiego, coby głupia maszyna, meldowała jak ktoś przyśle mi maila,

i mam problem, nie umiem wprowadzić kont, skrzynkę mam na onecie i po wprowadzeniu nazwy serwera onet.pl i numeru portu 110 maszyna mi pisze błąd przy sprawdzaniu konta, to samo jest jeśli jako serwer napiszę op.pl tak jak mam w adresie i co piszą w pomocy,

bardzo bym prosił, wysoce wyuczonych o pomoc

do góry

Na Bogiego nic nie mam. Spróbuj z ta skrzynką, co wyżej link dała rrmi. U mnie działa bez problemu.

Melduję, że pozmieniałam ustawienia w kompach. Słuchawki działają, ale włączone z tyłu. A mam w obudowie z przodu też takie wejścia i ..............cisza.

Kolejne pytanie. jak podłączyć skyp'a , aby z glosnika mozna bylo słuchać radia?

hej Słoneczka! 8) 8)

słuchajcie, jezd tak: likwiduję za chwilkę firmę, więc kupuję wsjo, co mi trza, co by jeszcze choć ciut vatu odpisać :wink:

a trza mi drukary i cyfrówki.

co powiecie na takie typy - mieliście doświadczenia z:

drukarą Epson Stylus D88

cyfrówami Nikon COOLPIX 5900; Panasonic LZ1 ?

Będę wdzięczna za wszelkie sugestie.

Co do zakresu zastosowania, który wpływ na wybór sprzęcicha ma niemały, trudno mi konkretnie rzec, bo różnie może być. Zasadniczo muszę mieć możliwość drukowania grafik i fotek + fotografowania małych rzeczy /np. plastelinkowych ludków :lol: :lol: / - ale na ile będę sprzęcior wykorzystywać, to się dopiero okaże "w praniu".....

Więc potrza coś gatunku średniego - nic wyuzdanego, ale lepiej więcej niż mało 8)

hej Słoneczka! 8) 8)

słuchajcie, jezd tak: likwiduję za chwilkę firmę, więc kupuję wsjo, co mi trza, co by jeszcze choć ciut vatu odpisać :wink:

a trza mi drukary i cyfrówki.

co powiecie na takie typy - mieliście doświadczenia z:

drukarą Epson Stylus D88

cyfrówami Nikon COOLPIX 5900; Panasonic LZ1 ?

Będę wdzięczna za wszelkie sugestie.

Co do zakresu zastosowania, który wpływ na wybór sprzęcicha ma niemały, trudno mi konkretnie rzec, bo różnie może być. Zasadniczo muszę mieć możliwość drukowania grafik i fotek + fotografowania małych rzeczy /np. plastelinkowych ludków :lol: :lol: / - ale na ile będę sprzęcior wykorzystywać, to się dopiero okaże "w praniu".....

Więc potrza coś gatunku średniego - nic wyuzdanego, ale lepiej więcej niż mało 8)

ja tylko w kwestii formalnej

jak likwidujesz firme to od całego amortyzowanego sprzętu trzeba bedzie zwrócić vat, pomniejszony o amortyzacje :wink:

chcę się nauczyć tworzenia stron www. Od czego mam zacząć? 8)

- jakie programy są mi potrzebne, najlepiej free :oops:

http://www.pajaczek.pl/index.php

http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=1&t=22

dzieki Sel , ja tez poprobuje , nie chce , ale bede musiala sie nauczyc

@poltomy :wink:

wszytsko zalezy do jkich celow ten laptop, jak domowych laduj wersje w cenie plytki :D, jak firmowych to, w zaleznosci czy lubisz ryzykowac czy nie, dobiezr odpowiednia :p, ja osobisice kontroli w firmie pod katem sprawdzanie legalnosci oprogramowania nie mialem :p.

trzeba przekalkulowac prawdopodobienstwo takiej kontroli, to ceny licencji (czasami kilku), i do ceny ew, kary :p