JoShi 16.10.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Zainwestuj w dobry program antywirusowy. najlepiej komercyjny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.10.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 zmieniłas coś w sprzęcie? jakis nowy router sie pojawił? Problem jest w pracy czy w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 17.10.2006 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Na forum mogę wejść TYLKO przez pocztę Onetu. Nie bardzo rozumiem. Przez pocztę ? Czyli np. z linków do śledzonych tematów ? Jakoś mi umknęło w sobotę, że strony www nie działają także w Internet Explorerze z tak zapisanego linku http://forum.muratordom.pl też nie możesz wejść ? Czy to Twój własny, niedostępny innym komp, czy też jakiś w którym ktoś mógł coś pozmieniać ? [np. ustawienia firewalla czy założyć ochronę rodzicielską ] Jak łączysz sie z Internetem ? Czy u dostawcy Internetu, z którego usług korzystasz, nie było żadnych zmian ? Żadnych ograniczeń transferu, dostępu ? Abonament dotarł do banku usługodawcy ? [różnie bywa] Co do zagrożeń, sprawdź jeszcze tym narzędziem Symantec Security Check pod wzgledem bezpieczeństwa komputera i ewentualnych wirusów. zdjęcia z Photosite widać, zerknąłem na kilka na 3 stronie Twego dziennika, na pierwszej faktycznie nie ma kilku, może kilkunastu fotek rada na przyszłość - zdjęcia zapisywać na trwałych nośnikach, darmowe serwery nie biorą za nic odpowiedzialności można też archiwizować cały swój wątek [i aktualizować np. kilka razy na tydzień ostatnie wpisy, bądź całość, jeśli zmieniane są wcześniejsze strony] w sposób opisany tutaj można to potem przesyłać mailem jako załącznik, czytać offline itp. kilka linków masz na priwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.10.2006 03:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Dzięki za wszelkie rady. Tajemnica tej dziwnej blokady została rozwiązana - przyszedł dostawca netu, powiedział, że się jakiś numer zmienił, wklepał nowy i wszystko hula . Tylko dlaczego nie dał znać wcześniej i nie odpowiadał na moje telefony - nic tylko zastrzelić. Już myślałam, że mój komp. wirusy zjadły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 01.11.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 znacie / polecacie jakies hurtownie kompu. w warszawie ? jedyne co to TechData mi sie udalo znalesc ABC DATA Action i Yamo znacie jeszcze jakies w wwa ? dzieki Nam się dobrze współpracuje z: http://www.datacom.pl/o_firmie/referencje/ To bardziej integrator, niż hurtownia, ale w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 30.11.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 szukam porady - kupiłem zwykłą klawiaturę i zamiast backpeace (przycisk kasujący tekst wstawia mi takie coś -[ . natomiast po naciśnięciu entera robi mi tak\\\ jest na to jakaś rada czy też klawiatura jest zepsuta? polskie znaki bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 30.11.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 A jesteś pewien, że: 1. To klawiatura polska ?2. Masz ustawione w systemie, ze klawiatura jest polska ? Jeśli tak, to klawiatura do zwrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 30.11.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 klawiatura firmy LABTEC. ma polskie znaki. kłopot tylko z enterem i backpeasem. w systemie mam chyba język polski - raz ustawiam polski a raz polski programisty ale nie daje efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 30.11.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Ja bym ja zwróciła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 30.11.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 ale sami widzicie że pisze dobrze tylko ten back - cośtam robi tak [ i enter robi tak \ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.11.2006 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 ale sami widzicie że pisze dobrze tylko ten back - cośtam robi tak [ i enter robi tak \ czyli wciska klawisze położone niedaleko od Backspace i Enter jeśli zwarcie, to tylko wymiana ale możesz spróbować potrząchnąć klawiaturą, może coś tam się zakleszczyło ? ewentualnie zdjąć delikatnie kilka klawiszy i obejrzeć, czy czegoś tam nie ma pod nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 03.12.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 A jesteś pewien, że: 1. To klawiatura polska ? 2. Masz ustawione w systemie, ze klawiatura jest polska ? Jeśli tak, to klawiatura do zwrotu. Nieee, JoShi - Backspace i Enter we wszystkich narodowych klawiaturach są na tych samych stykach. A co się dzieje po naciśnięciu ENTER na klawiaturze numerycznej? (tej po prawej ) Najczęściej wpadające przedmioty pod klawisze: 1. szpilki i igły 2. spinacze do papieru, ewentualnie zszywki 3. wszelkie płyny ... że o rowerze nie wspomnę Partner - ile za nią dałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 04.12.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Nieee, JoShi - Backspace i Enter we wszystkich narodowych klawiaturach są na tych samych stykach. Masz racje. Nie zastanowiłam się Najczęściej wpadające przedmioty pod klawisze: 1. szpilki i igły 2. spinacze do papieru, ewentualnie zszywki 3. wszelkie płyny Rozebrałam juz wiele klawiatur, ale jeszcze nie widziałam, zeby szpilka, czy zszywka mogłu coś zewrzeć w środku. Przypuszczam, ze to wada fabryczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 06.12.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 enter na numerycznej działa bez zarzutu. teraz go naciskam i przenosi tu. teraz naciskam zwykły enter i \ robi tak a teraz naciskam backspeace [ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 06.12.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 06.12.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 mam pecha do klawiatur. w pierwszej po prostu po 3 latach przestały działać niektóre klawisze. kupiłem więc nową i też klops. dzięki za rady. nie pozostaje nic innego tylko iść do media markt i reklamować. jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 06.12.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 mam pecha do klawiatur. w pierwszej po prostu po 3 latach przestały działać niektóre klawisze. kupiłem więc nową i też klops. dzięki za rady. nie pozostaje nic innego tylko iść do media markt i reklamować. jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.12.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 help. czym otworzyć plik DRW???????musze zmienić go na Tiv ratujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.12.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 help. czym otworzyć plik DRW??????? musze zmienić go na Tiv ratujcie Micrografx Designer pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.12.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 help. czym otworzyć plik DRW??????? musze zmienić go na Tiv ratujcie Micrografx Designer pozdrawiam m. jest darmowa choćby jednodniowa wersja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts