rrmi 19.02.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Tymczasem rrmi chyba skapitulowała. Szkoda... Zgadlas Wszystkim jednak dziekuje za chec pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 19.02.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Oj bo podrzuciłabyś ten laptop z tymi płytkami i sprawa by sie rozwiązała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.02.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Oj bo podrzuciłabyś ten laptop z tymi płytkami i sprawa by sie rozwiązała...a jak juz bede podrzucala to zrobisz kawe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 19.02.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 a jak juz bede podrzucala to zrobisz kawe? Oczywistość... Do komputera bez kawy nie siadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.02.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Dziekuje JoShi , jestem naprawde bardzo wdzieczna. ps.wczoraj malo brakowalo i komp znalazlby sie za oknem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 21.05.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Przesiadam się z firefoxa na operę. Głównie ze względu na łatwiejsze zarządzanie zakładkami. Ale łatwiej już było... zanim coś zmajstrowałam - jeno nie wiem co. Do tej pory mogłam sobie porządkować "bookmarks" mając pod ręką dwa guziczki "view" i "add". Działały bez zarzutu. ALe w końcu "add" zniknął. i nie mogę go nigdzie znaleźć żeby go przywrócić. Czy ktoś z Was wie gdzie go szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.05.2007 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Do tej pory mogłam sobie porządkować "bookmarks" mając pod ręką dwa guziczki "view" i "add". Działały bez zarzutu. ALe w końcu "add" zniknął. i nie mogę go nigdzie znaleźć żeby go przywrócić. Czy ktoś z Was wie gdzie go szukać? w Operze ? kliknij managera zakładek [Ctrl+Alt+B] ponad folderami zakładek powinien być szary pasek z "guziczkami" kliknij weń prawym przyciskiem myszy i "Dostosuj" ino nie wiem jak to w langłydżu będzie http://img254.imageshack.us/img254/1300/operamanagerdj1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 21.05.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Dzięki Ponury Cuś naklikałam i wyszło! Nie wiem już czy w "properties", ani w "customize" - oba podejrzewałam o bycie "dostosuj", czy jeszcze jakoś inaczej , ale w końcu znalazłam ! UF!!! Znów mogę dodawać zakładki bezpośrednio, a nie dookoła wojtek przez managera. HURRRA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.05.2007 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Znów mogę dodawać zakładki bezpośrednio, a nie dookoła wojtek przez managera. HURRRA! hm.. a ja wcale nie korzystam z guziczków nowe zakładki dodaję prawym przyciskiem myszy [albo Ctrl+D] a porządki robię z poziomu managera, ale tak jak w folderach - wytnij, wklej itp. no i zapisuję co jakiś czas kopię rezerwową zakładek Plik > Import i eksport > Eksportuj zakładki Opery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 22.05.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 nowe zakładki dodaję prawym przyciskiem myszy [albo Ctrl+D] Lepsze!!! dużo! a porządki robię z poziomu managera, ale tak jak w folderach - wytnij, wklej itp. Nieeeee... Wolę "włóczyć" tam gdzie potem znajduję, bo mi wyobraźnia szwankuje no i zapisuję co jakiś czas kopię rezerwową zakładek Plik > Import i eksport > Eksportuj zakładki Opery "Takie drzwi to sobie kupiem!" - czyli: "Dzięki poruczniku!" Bo zakładki to mój skarb - uzbierane parę tysięcy - częściowo utracone w poprzednich przesiadkach (te archiwizowane w scrapbooku explorera bez updatu ) - są moją pamięcią zewnętrzną i wogóle istotną częścią tożsamości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.05.2007 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Nieeeee... Wolę "włóczyć" tam gdzie potem znajduję, bo mi wyobraźnia szwankuje ale pewnie masz solidnie opracowany [choć chyba wciąż modyfikowany ] katalog ja jeszcze nie kolejna robota, co czeka na spokojniejsze czasy Bo zakładki to mój skarb - uzbierane parę tysięcy - częściowo utracone w poprzednich przesiadkach (te archiwizowane w scrapbooku explorera bez updatu ) - są moją pamięcią zewnętrzną i wogóle istotną częścią tożsamości ooo... to wszystko rozumiesz u mnie coś koło 7000 a w ogóle zakładki się chyba same dość często archiwizują u mnie w Windows > Dane aplikacji > Opera > profile plik opera6.adr [prawie 2 MB ] ale własna kopia zapaśna to zawsze coś pewniejszego [nauka po utracie podobnego zbioru coś ponad 2 lata temu ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 02.08.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Puk, puk. Ja znów po prośbie. Proszę o dobrą radę: na czym sobie darmowe konto pocztowe założyć, żeby mi dobrze w Entourage działało? Dotąd byłam zadowolona z wp, ale jestem teraz na jakimś takim łączu, że przestało banglać (wysyła tylko przez www, a to dość u..ciążliwe). Jak już zmienię to na zawsze i na poważnie. Dlatego szukam naprawdę dobrych rad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.08.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Puk, puk. Ja znów po prośbie. Proszę o dobrą radę: na czym sobie darmowe konto pocztowe założyć, żeby mi dobrze w Entourage działało? Dotąd byłam zadowolona z wp, ale jestem teraz na jakimś takim łączu, że przestało banglać (wysyła tylko przez www, a to dość u..ciążliwe). Jak już zmienię to na zawsze i na poważnie. Dlatego szukam naprawdę dobrych rad. Tyle jestes juz na tym zacnym forum i nie wiesz ,że najlepszych rad udziela ponury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 04.08.2007 00:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Proszę o dobrą radę: na czym sobie darmowe konto pocztowe założyć, żeby mi dobrze w Entourage działało? [...] Jak już zmienię to na zawsze i na poważnie. Dlatego szukam naprawdę dobrych rad. a to jest poczta Mac'owa ? nie powinna się chyba bardzo różnić, w końcu to Microsoft zrobił Dotąd byłam zadowolona z wp, ale jestem teraz na jakimś takim łączu, że przestało banglać (wysyła tylko przez www, a to dość u..ciążliwe). sprawdź ustawienia wysyłki listów [chociaż nie ma tu instrukcji do Entourage] http://poczta.wp.pl/autoryzacja/index.html co do kont - zaznaczam, że obsługuję je tylko przez webmail, więc większość uwag się pewnie nie przyda wp.pl - list do 20 MB, pojemność 3 GB czasem nie docierają listy spoza Polski, i to jest wyjątkowo denerwujące ale sama poczta jak najbardziej w porządku - szybka, przejrzysta etc. za 33 złote rocznie ma trochę lepszą wydajność interia.pl - list do 50 MB, nieograniczona pojemność, pomimo zabezpieczeń dość szybkie ale po ostatnich zmianach regulaminu bardzo mi się nie podoba przyzwolene na szpiclowanie: pkt. 3 tutaj > http://poczta.interia.pl/pomoc/?cat=238 pkt. d tutaj > http://poczta.interia.pl/pomoc/?cat=233 gazeta.pl - małe, niewygodne, choć dobrze zabezpieczone - ale kosztem czasu onet.pl - ostatnio przeszło lifting, ale wysyłanie maili z poziomu www takie sobie o2.pl / tlen.pl - a to moja ulubiona poczta list do 20 MB, pojemność 1 GB sporo poprawili w działaniu, bo kiedyś była taka sobie ostatnio zwiększają wielkość - całe konto do 10 GB, pojedyncza przesyłka do 100 MB nowa stylistyka i funkcjonalność są podobne do gmail'a użytkownicy "starej" poczty powoli dostają zaproszenia do przejścia na "nową" inna sprawa, że obecny interfejs podoba mi się o wiele bardziej niż ten nowy w tym wątku >>> http://ekipa.tlen.pl/forum/lofiversion/index.php/t9627.html są screeny nowej grafiki i opis funkcjonalności gmail.com - to byłoby bardzo fajne konto... gdyby nie to, że to google kiedy piszę o kobietach, mam po prawej reklamy fotoflirtów, randek itp. kiedy piszę o mieszkaniu - oferty budowlane kiedy pisałem z kimś spoza Polski, dostawałem reklamy z domen zarejestrowanych w kraju współpisacza google chce za dużo wiedzieć, zresztą ich regulamin jest dość niepokojący no i max wielkość listu to 10 MB - bardzo denerwujące; wielkość konta niemal 3 GB jeszcze teraz, kopiąc w Sieci, znalazłem takie coś >>> http://email.inbox.com ale tego cuda nie znam może się ta moja pisanina do czegoś przyda a moja rada - otwórz sobie kilka kont, sprawdź które jest dla Ciebie najfajniejsze i na tym pozostań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.08.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 ponury63 ...powiedz jakim programem sprawdzasz autentycznośc zdjeć(fotomontaż). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.08.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 ponury - jak znajdziesz chwilke czasu - zajrzyj prosze http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=108701 dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 04.08.2007 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 ponury - jak znajdziesz chwilke czasu - zajrzyj prosze http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=108701 dzieki! znalazłem - zajrzałem - odpisałem proszę ! ponury63 ...powiedz jakim programem sprawdzasz autentycznośc zdjeć(fotomontaż). żadnym - bo nic takiego nie używam zdjęcia od osób zaufanych traktuję normalnie, nie muszę ich sprawdzać a to, czy reszta fotek w Sieci jest autentyczna - mało mnie obchodzi a bawiąc się w szperacza warto zacząć od google i kopać, kopać do skutku... np. poczynając od tego >>> EXIF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.08.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 żadnym - bo nic takiego nie używam zdjęcia od osób zaufanych traktuję normalnie, nie muszę ich sprawdzać a to, czy reszta fotek w Sieci jest autentyczna - mało mnie obchodzi a bawiąc się w szperacza warto zacząć od google i kopać, kopać do skutku... np. poczynając od tego >>> EXIF Zobacz ile mi udzieliłeś odpowiedzi(trzy) na zadane jedno moje pytanie Ale dzięki i za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ManieQ 07.08.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Czołgiem, Czy ktoś uruchamiał może dostęp do Netu przez GSM-a (znaczy BlueConnect albo Orange Free) z linuksem? Ciekaw jestem które karty daje się ładnie obsłużyć, jak wydajnościowo to wygląda. Operator jest sprawą drugorzędną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.08.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Czołgiem, Czy ktoś uruchamiał może dostęp do Netu przez GSM-a (znaczy BlueConnect albo Orange Free) z linuksem? Ciekaw jestem które karty daje się ładnie obsłużyć, jak wydajnościowo to wygląda. Operator jest sprawą drugorzędną. ja wiem ale nie powiem bo tu zawiaduje ponury63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts