Emil 03.09.2003 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Zamierzam zakupic w internecie 3dHome Design Completefirmy Punch software.Czy ktos moze uzywal i mozepolecic (lub nie)?Emil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 03.09.2003 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 kiedyś go testowałem i wniosek miałem taki, żeto program raczej do zabawy.Wrysowałem w nim swój dom i sprawdzałem w 3d różne koncepcje mojego przyszłego domu (2 kondygnacje kontra poddasze uzytkowe). Odniosłem wrażenie, że nie wszystko się da w nim wyrysować, np. nie udało mi się wrysować cokołu (dom mam 30 cm nad ziemią, a garaż 0 cm). Wizualizacja 3d była trochę powolna. Na pewno do projektowania to on się nie nadaje. Spróbuj zdobyć jakieś demo (nie wiem czy oni oferują), to przekonasz się czy warto i czy nada się do Twoich potrzeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.09.2003 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 Może trochę lepszy jest Arcon firmy Intersoft. Ale i on ma problemy z różnicami w poziomach, bo wysokość pomieszczeń ustala się dla całej kondygnacji. Kiepski to pomysł. Może są jekieś zmiany w nowszych wersjach. Ja używałem 4.0. Poza tym łatwy w obsłudze, a wizualizacja pracuje ze znośną prędkością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts