makani 22.03.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Witam. Ile może kosztować ułożenie kostki brukowej w Krakowie z materiałem (piasek, kamień i co tam jeszcze potrzeba)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAIDER12 22.03.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Jaką kostką ?jeśli pytasz z materialem to kostka też jest materialem,ja płacę 50 zł od metra z obrzeżami za robociznę a do tego dodaj sobię cenę kostki +kamień+piasek i wyjdzie ci cena,Kostka dostępna jest od 40zł ale jest też za 100 zł Libet Deco,ja mam za 80 Bruk Bet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makani 22.03.2008 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Dzięki za odpowiedź. Pisząc o materiałach miałem na myśli wszystko oprócz kostki.Dostałem ofertę na wykonanie kostki brukowej za 100 zł/m2. W cenę wliczona jest robocizna+ materiały potrzebne do położenia ale bez kostki. Wydaje się, że to trochę dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAIDER12 23.03.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 100 zł bez kostki to faktycznie dużo dlatego lepiej szukaj kogoś kto liczy za robociznę bo wtedy na materiale nikt cię nie oszuka i sam będziesz wiedział ile trzeba wydać,jak wspomniałem ja mam ofertę 50 zł metr bez materiału,niech nie zwiedzie cie jak ktoś ci powie np:35zł metr bo on liczy osobno obrzeża i tego typu wykończenia dlatego w sumie wyjdzie całkiem inna cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walor 23.03.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 mozesz dac namiary na tych gosci za 50? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAIDER12 23.03.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Namiary wysłałem na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz_21 28.03.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Witam! proszę o namiary ekipy, która ułoży mi 100m2 podjazdu do domu z płyt piaskowca. Jakie mniej więcej bywaja ceny za taka usługę? Czy takie jak w przypadku kostki? Chałupa w okolicach Suchej Beskidzkiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariom3 01.04.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 jakie to dokładnie płyty? czy są to płyty nieregularne? jakie mają wymiary?? cena napewno inna niż w przypadku kostki brukowej, pozdrawiam SUNNY GARDEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz_21 01.04.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Witam! Płyty nieregularne, grubość od 8cm do 15cm(nie mierzyłem), wymiary od20x20 do 60-80cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariom3 10.04.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 to ciężka robota, myśle że koło 100 zł za metr za robocizne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariom3 10.04.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 to ciężka robota, myśle że koło 100 zł za metr za robocizne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brukmirek 08.01.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Ułożenie kostki z materiałem,kompleksowo 135zł/m2-kostka szara 6cm,standard,Granit od 180zł/m2 4/6,Piaskowiec i inne materiały do uzg.w zależności czy z materiałem czy sama robocizna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomciooo 08.01.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Ja granit układam od 150 do 180zł z materiałem na gotowo.Zdjęcia lub adresy moich prac mogę przesłać na priva.Prace Łódź-Warszawa, ale również możliwość dalszych "wypadów" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniowiola 21.02.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Ja dostałem ofertę 50zł za metr za robociznę na gotowo czyli z docinkami i krawężnikami, poprostu wszystko, a gościu robi pięknie, widziałem kilka jego robót. Mogę wymyśleć sobie różne wzory, kształty i kolory a cena zostaje ta sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 23.02.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Ja dostałem ofertę 50zł za metr za robociznę na gotowo czyli z docinkami i krawężnikami, poprostu wszystko, a gościu robi pięknie, widziałem kilka jego robót. Mogę wymyśleć sobie różne wzory, kształty i kolory a cena zostaje ta sama Oooo !!! , kryzys złapał już układaczy , jeszcze w zeszłym roku za 5 dych to by nie ruszyli palcem . W tej cenie masz podbudowę i korytowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniowiola 23.02.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Ja dostałem ofertę 50zł za metr za robociznę na gotowo czyli z docinkami i krawężnikami, poprostu wszystko, a gościu robi pięknie, widziałem kilka jego robót. Mogę wymyśleć sobie różne wzory, kształty i kolory a cena zostaje ta sama Oooo !!! , kryzys złapał już układaczy , jeszcze w zeszłym roku za 5 dych to by nie ruszyli palcem . W tej cenie masz podbudowę i korytowanie ? To cena z tamtego roku i z tego co wiem od dawna taka cena u niego jest i zawiera wszelkie prace (korytowanie, podbudowę, zagęszczanie, układanie, docinanie, krawężniki) sama robota bez materiałów. Może jak kryzys przyszedł to w tym roku coś taniej będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 23.02.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Ja dostałem ofertę 50zł za metr za robociznę na gotowo czyli z docinkami i krawężnikami, poprostu wszystko, a gościu robi pięknie, widziałem kilka jego robót. Mogę wymyśleć sobie różne wzory, kształty i kolory a cena zostaje ta sama Oooo !!! , kryzys złapał już układaczy , jeszcze w zeszłym roku za 5 dych to by nie ruszyli palcem . W tej cenie masz podbudowę i korytowanie ? To cena z tamtego roku i z tego co wiem od dawna taka cena u niego jest i zawiera wszelkie prace (korytowanie, podbudowę, zagęszczanie, układanie, docinanie, krawężniki) sama robota bez materiałów. Może jak kryzys przyszedł to w tym roku coś taniej będzie jeśli to cena za wszystko to niezły interes zrobisz , z tego co się orientuję to liczą osobno za podbudowę , osobno za układanie obrzeża itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniowiola 23.02.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 U nas wszyscy podbudówkę mają w cenie tylko za obrzeża trzeba dopłacać a u tego wszystko w cenie. Kupiłem kostkę brukową Libet szarą i czerwoną (100m szarej i 40m czerwonej) w cenie 28zł/mkw bez fakturki, chyba dobra cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 24.02.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 U nas wszyscy podbudówkę mają w cenie tylko za obrzeża trzeba dopłacać a u tego wszystko w cenie. Kupiłem kostkę brukową Libet szarą i czerwoną (100m szarej i 40m czerwonej) w cenie 28zł/mkw bez fakturki, chyba dobra cena? nie ! , granitowa u mnie wyszła by ci taniej teraz już wiem dlaczego 50zł za wszystko , przecież to beton ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniowiola 24.02.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Ja niechcę granitowej, nie lubię i mi się nie podoba. Mieszkam w miejscowości gdzie jest kilka kamieniołomów i wydobywają granit, mogę mieć go prawie za darmo ale niepodoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts