Natalia Stanko 24.02.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Ja niechcę granitowej, nie lubię i mi się nie podoba. Mieszkam w miejscowości gdzie jest kilka kamieniołomów i wydobywają granit, mogę mieć go prawie za darmo ale niepodoba mi się. Może mi załatwisz prawie za darmo bo mi się granitowa kostka bardzo podoba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawe 03.03.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 witam , mnie interesuje cena za budowę zjazdu z drogi z : kostki brukowej 8cm , podsypka cementowo-piaskowa 4cm na podbudowie betonowej B10 - 20cm na podsypce z pospółki 15 może ktoś budował ostatnio takie cudo , a może odezwie się jakiś wykonawca , interesuje mnie cena za całość z całym materiałem ( razem z krawężnikami ) Pow.zjazdu 48m2 ( 6m x 8m ) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amiazga 08.03.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 witam , mnie interesuje cena za budowę zjazdu z drogi z : kostki brukowej 8cm , podsypka cementowo-piaskowa 4cm na podbudowie betonowej B10 - 20cm na podsypce z pospółki 15 może ktoś budował ostatnio takie cudo , a może odezwie się jakiś wykonawca , interesuje mnie cena za całość z całym materiałem ( razem z krawężnikami ) Pow.zjazdu 48m2 ( 6m x 8m ) Pozdrawiam. Ja buduję w okolicach Krakowa, ale jak na razie wykonawców mam z moich okolic rodzinnych, czyli z podkarpackiego No może poza odkurzaczem centralnym (bo podejrzewam, że za 1200 zł to nikt za bardzo nie chciałby się fatygować) i wentylacją mechaniczną (bo mi kumpel firmę polecił). Ale na układanie kostki dostałem ofertę za 22 zł / m2 - gość pracuje w firmie w podkarpackim, ale robi "fuchy" (w czasie urlopu), chociaż nie jestem go za bardzo pewien, bo mam teren gliniasty, a on twierdzi, że wystarczy 30cm podłoża pod kostką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milla5 08.03.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Poszukuję fachowej firmy do ułożenia kostki brukowej, najlepiej z okolic Myślenic...ktoś może mi kogoś polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiktor.bystry 09.03.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ja dostałem ofertę 50zł za metr za robociznę na gotowo czyli z docinkami i krawężnikami, poprostu wszystko, a gościu robi pięknie, widziałem kilka jego robót. Mogę wymyśleć sobie różne wzory, kształty i kolory a cena zostaje ta sama Byłbym bardzo wdzięczny gdybyś Kolego podał jakiś namiar do tego "Gościa" mam do ułożenia około 200 m2 kostki .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniowiola 10.03.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Ja dostałem ofertę 50zł za metr za robociznę na gotowo czyli z docinkami i krawężnikami, poprostu wszystko, a gościu robi pięknie, widziałem kilka jego robót. Mogę wymyśleć sobie różne wzory, kształty i kolory a cena zostaje ta sama Byłbym bardzo wdzięczny gdybyś Kolego podał jakiś namiar do tego "Gościa" mam do ułożenia około 200 m2 kostki .Pozdrawiam Widzę że jesteś ze śląska a z tego co wiem to on robi tylko u nas na terenie, max 20km i ma cały czas robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiktor.bystry 11.03.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Ok. dzięki za parę słów odzewu i zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natala76 13.03.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Ja dostałem ofertę 50zł za metr za robociznę na gotowo czyli z docinkami i krawężnikami, poprostu wszystko, a gościu robi pięknie, widziałem kilka jego robót. Mogę wymyśleć sobie różne wzory, kształty i kolory a cena zostaje ta sama Byłbym bardzo wdzięczny gdybyś Kolego podał jakiś namiar do tego "Gościa" mam do ułożenia około 200 m2 kostki .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natala76 13.03.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 file:///D:/Azdjecia/Chodniki%20Sebastian/Taras/46061-in-artisticrete-llc-stamped-concrete-patio_40.jpg witam My tez zastanawialismy sie nad kostka brukowa ale zdecydowalismy sie na pressbeton, wszystko wyslo po okolo 120zl za m2. Wyszlo przepieknie - niemusimy sie martwic ze wyrosnie nam cos pomiedzy kostkami albo po paru latach zrobia sie koleiny. Firma dziala w okolicach Wroclawia jak cos info na prive.[/img][/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniowiola 13.03.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 file:///D:/Azdjecia/Chodniki%20Sebastian/Taras/46061-in-artisticrete-llc-stamped-concrete-patio_40.jpg witam My tez zastanawialismy sie nad kostka brukowa ale zdecydowalismy sie na pressbeton, wszystko wyslo po okolo 120zl za m2. Wyszlo przepieknie - niemusimy sie martwic ze wyrosnie nam cos pomiedzy kostkami albo po paru latach zrobia sie koleiny. Firma dziala w okolicach Wroclawia jak cos info na prive.[/img][/u] Zdjęcie żle zamieściłeś. podaj namiary na tą firmę jak możesz to prześlij mi zdjęcia na maila jak to wyszło u ciebie [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mathiasso 16.03.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 ja również poproszę o zdjecie na maila: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matoda 12.08.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Witam.Szukam kogos z okolic Krakowa w rozsadnej cenie która ułozy mi kostke W tej chwili mam tylko kostke Prosze o adresy mój e-mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hoodini5 31.05.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Witam! proszę o namiary ekipy, która ułoży mi 100m2 podjazdu do domu z płyt piaskowca. Jakie mniej więcej bywaja ceny za taka usługę? Czy takie jak w przypadku kostki? Chałupa w okolicach Suchej Beskidzkiej. Witam,nie wiem czy to pana pomysł żeby kłaść piaskowiec na podjazd.Po kilku latach zacznie się to wszystko rozpadać i nie pomogą nawet moczenia w bardzo drogich impregnatach.Ja układam teraz bruk z porfiru i uważam że jest to rewelacyjny kamień jeśli ktoś ma dość tamdetnej kostki betonowej lub granitu.Równy porfir można sobie wybrać na kopalni i jego koszt to 100 za tonę.Z tony można ułożyć ok 6m2 w zależności od tego jakiej grubości wybierze się kamień.Ułożenie to koszt 60-70 za m2.Po informacje lub foto piszcie na hoodinivp.pl Porfir to piękny i trwały kamień....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hoodini5 15.06.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Zapraszam do odwiedzenia małej galerii prac na moim profilu.Wrzuciłem między innymi zdjęcia ostatnio wykonywanego bruku z porfiru.Wszystkie prace są mojego autorstwa,po informacje proszę pisać na [email protected] lub 667 964 757....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urundi 24.08.2011 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Może mi załatwisz prawie za darmo bo mi się granitowa kostka bardzo podoba!!! czy moge prosic o przeslanie kontaktow do tych kamieniolomow na adres [email protected] w zamian zapraszam nad jeziora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts