boguslawskia 22.03.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 W artykule zapomniano o najważniejszym obróbce komina ponad dachem. A może tego się nie robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 27.05.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 ja mam miec z klinkieru potem dachaz obije dolna czesc blacha i wstawi jakiegos tam na gore strazaka czy jak to sie nazywa cos co chroni przed woda zeby nie wlatywala do srodka i to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wwupiedom2com 29.09.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 podobnie jak adi, włansie murarz robi mi z klinkieru, akurat nie bede miał "koguta" tylko taki specyficzny kształt komina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts