Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZBUDUJE DLA CIEBIE DOM BOGDAŃSKI 600-829-451 górale

Recommended Posts

Witam firma BOGDAŃSKI górale z N.Sącza e-mail [email protected] budujemy kompleksowo pod klucz domy,restauracje,wykonujemy remonty,ocieplenia,tynki cementowo-wapienne ręczne,gips karton,elewacje kamienne,ogrodzenia z kamienia ,układanie glazur, gresów, granitów,więżby dachowe z pokryciem blacha dachówka łupek kamienny .Posiadam własnych ludzi .NIE PRACUJEMY JAKO PODWYKONAWCY. Cały czas w okolicach Warszawy. Wolne terminy na 2013r Edytowane przez bogdanski64
zmiany

• 3 months później...
  • Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...

Witam . Prosze o wycene domu

http://www.polskidom2000.pl/pl,Domy,Wizualizacje_naszych_domow,Seria_domow_6_litrowych,Dom_Z_Ukosna_Sciana_Szczytowa.htm

Sciany gr.25 cm. ,dach kryty dachówką ceramiczną ,wentylacja mechaniczna z rekuperatorem , ogrzewanie podłogowe , kominek,instalacja solarna do wody uzytkowej,

Interesuje mnie stan surowy zamknięty i pod klucz .

Z góry dziękuje . l

• 2 months później...
  • 4 weeks później...

Witam . Proszę o wycenę domu

http://www.mgprojekt.com.pl/domki/okazaly/index.php

Sciany gr. 40 cm - pustak ceramiczny + 15 cm wełna + tynk cienkowarstwowy (U = 0,25 W/m2) lub opcja poprawy współczynnika do 0,15 - o,13 W/m2

,dach kryty dachówką ceramiczną lub betonową, gruntowa pompa ciepła, wentylacja mechaniczna z rekuperatorem , ogrzewanie podłogowe , kominek, instalacja solarna do wody uzytkowej,

Interesuje mnie stan surowy zamknięty i pod klucz .

Z góry dziękuje:)

Aneta

• 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

witam

Prosze o wycene budowy tego domu

http://www.extradom.pl/projekt-domu-ATLAS-ID-3678.html?typ=&powierzchnia=&garaz=1_miejsce&strona=

stanu surowego otwartego

Budynek podpiwniczony w 70%

sciana 3w 115 porotonPW 200 styropian 1800 poroton PW

Dach przykryty dachowka

Z gory dzieki za zainteresowanie

pozdrawiam daro31ie :D

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 8 months później...
  • 6 months później...
Witam firma BOGDAŃSKI górale z N.Sącza tel 600-829-451 e-mail [email protected] budujemy kompleksowo pod klucz domy,restauracje,wykonujemy remonty,ocieplenia,tynki cementowo-wapienne ręczne,gips karton,elewacje kamienne,ogrodzenia z kamienia ,układanie glazur, gresów, granitów,więżby dachowe z pokryciem ,kominki ,sauny.Posiadam własnych ludzi .NIE PRACUJEMY JAKO PODWYKONAWCY. Umowa faktura. Referencje z Jachranki hotelu Windsor oraz od inwestorów prywatnych .Obecnie w Ładzyniu koło Mińska zajazd kamień+drewno+gontl Zapraszamy na budowę codziennie i do współpracy .Kontakt tylko telefoniczny tel 600-829-451 Przepraszam jestem na forum mogę doradzić każdemu jeśli jest taka potrzeba ale BRAK WOLNYCH TERMINÓW NA 2010 rok .PRZEPRASZAM
Obecnie dodatkowo budujemy w Czarnym Lesie koło Grodziska Mazowieckiego zaproszenie do Ładzynia aktualne cały czas POZDRAWIAM

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
Witam firma BOGDAŃSKI górale z N.Sącza tel 600-829-451 e-mail [email protected] budujemy kompleksowo pod klucz domy,restauracje,wykonujemy remonty,ocieplenia,tynki cementowo-wapienne ręczne,gips karton,elewacje kamienne,ogrodzenia z kamienia ,układanie glazur, gresów, granitów,więżby dachowe z pokryciem ,kominki ,sauny.Posiadam własnych ludzi .NIE PRACUJEMY JAKO PODWYKONAWCY. Umowa faktura. Referencje z Jachranki hotelu Windsor oraz od inwestorów prywatnych .Obecnie w Ładzyniu koło Mińska zajazd kamień+drewno+gontl Zapraszamy na budowę codziennie i do współpracy .Kontakt tylko telefoniczny tel 600-829-451 Przepraszam jestem na forum mogę doradzić każdemu jeśli jest taka potrzeba ale BRAK WOLNYCH TERMINÓW NA 2010 rok .PRZEPRASZAM !!!!!!!!!!
Zaczynam rezerwować terminy na rok 2011

Witam firma BOGDAŃSKI górale z N.Sącza tel 600-829-451 e-mail [email protected] budujemy kompleksowo pod klucz domy,restauracje,wykonujemy remonty,ocieplenia,tynki cementowo-wapienne ręczne,gips karton,elewacje kamienne,ogrodzenia z kamienia ,układanie glazur, gresów, granitów,więżby dachowe z pokryciem ,kominki ,sauny.Posiadam własnych ludzi .NIE PRACUJEMY JAKO PODWYKONAWCY. Umowa faktura. Referencje z Jachranki hotelu Windsor oraz od inwestorów prywatnych .Obecnie w Ładzyniu koło Mińska zajazd kamień+drewno+gontl Zapraszamy na budowę codziennie i do współpracy .Kontakt tylko telefoniczny tel 600-829-451 Przepraszam jestem na forum mogę doradzić każdemu jeśli jest taka potrzeba ale BRAK WOLNYCH TERMINÓW NA 2010 rok .PRZEPRASZAM !!!!!!!!!!
Zaczynam przyjmować zlecenia na 2011r na budowy ,tradycyjne, kamień ,drewno,nietypowe i wszelkie wynalazki