edde 23.03.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Koniec tematu. Dziękuje tym którzy pomogli. Pozdrawiam odpuścilibyście juz... tak przy święcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 23.03.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Boże chroń przed takimi Inwestorami!!!! Którymi ? Bom wielce ciekaw. Pozdrawiam. ...nie którymi tylko jakimi... ...chyba nie ciężko się domyślić... ...a propos świąt... nie wiem jak Was ale mnie one coś mocno wybrzuszają... Wesołych Świąt i Mokrego Dyngusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 24.03.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Amen! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xxxkinia1988xxx 16.07.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Witam. Bardzo proszę o pomoc. Projekt mam wybrany i chciała bym dowiedziec się ile pustaków potrzeba będzie na jego wybudowanie? Nie potrafię sama tego obliczyc. Oto projekt: http://extradom.pl/projekt-domu-saturn-ii-WRP1218 Bardzo proszę o pomoc. Będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 16.07.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Witam. Bardzo proszę o pomoc. Projekt mam wybrany i chciała bym dowiedziec się ile pustaków potrzeba będzie na jego wybudowanie? Nie potrafię sama tego obliczyc. Oto projekt: http://extradom.pl/projekt-domu-saturn-ii-WRP1218 Bardzo proszę o pomoc. Będę wdzięczna Ktoś kogo stać na taki pałacyk to stać go chyba i na zatrudnienie inspektora nadzoru. On wyliczy ilość pustaków... Zresztą jak pisali w wątku to zazwyczaj gdzieś w projekcie jest ilość podana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xxxkinia1988xxx 16.07.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Nie wiedziałam, że tacy zgryźliwi też się tu wypowiadają. A jak sam nie potrafisz pomóc i udzielic jakiejś konkretnej odpowiedzi, to po co w ogóle odpisujesz? Bez urazy, stwierdzam tylko fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 16.07.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 http://bit.ly/1dCAFAi Takie trudne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 16.07.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Nie wiedziałam, że tacy zgryźliwi też się tu wypowiadają. A jak sam nie potrafisz pomóc i udzielic jakiejś konkretnej odpowiedzi, to po co w ogóle odpisujesz? Bez urazy, stwierdzam tylko fakt. Powiadasz, że nie wiesz, ile potrzeba "pustaków"... My też nie, niestety. Bo nie wiemy, co rozumiesz pod pojęciem "pustak" ? W projekcie masz bloczki gazobetonowe. Chcesz gazobeton ? Może ceramikę, albo silikaty ? Jeśli gazobeton, to który ? Są bloczki większe, mniejsze, spajene klejem, albo zaprawą... Chcesz konkretnej odpowiedzi, zadaj konkretne pytanie. A najlepiej wyślij projekt do hurtowni, w której zamierzasz się zaopatrywać i niech przygotują ci wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xxxkinia1988xxx 16.07.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Bloczki mamy już zakupione. Kupiliśmy bo była świetna okazja. Są to bloczki Termalica 30x24x60. A projekt chcę dopiero zakupic, więc że nie mogę go wysłac do hurtowni, żeby przygotowali mi wycenę Chciałam wiedziec, czy mamy wystarczającą ilośc bloczków na ten projekt, czy trzeba będzie dokupic, czy może coś zostanie z tego co mamy. I dzięki za wreszcie jakieś konkretne posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 16.07.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 No więc poproś biuro o zestawienie materiałów i będziesz miała jasnosć.Albo rysunki szczegółowe, z których obliczysz powierzchnię ścian, zużycie bloczków na m2 masz na stronie producenta i dzięki tym prostym obliczeniom otrzymasz odpowiedź na swoje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 17.07.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Ale ona nie chce sama policzyć. Ona chce, żeby ktoś jej policzył. Przecież obliczenie powierzchni ściany domu, zadanie na poziomie trzeciej klasy szkoły podstawowej chyba, przekracza możliwości 25-latki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crazy 17.07.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Pokaż cycki to ci policzę z dokładnością do jednego pustaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dekorator_34 17.07.2013 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Pokaż cycki to ci policzę z dokładnością do jednego pustaka Haha! To było niezłe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xxxkinia1988xxx 17.07.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Niech Cię moje możliwości nie interesują. To nie forum dla błaznów. Jak nie potrafisz udzielic odpowiedzi na pytanie, które człowiek zadaje, to po ch** wrzucasz swoje jakieś 3 grosze, swoje domyślenia, przemyślenia i tym podobne? Które ch**a wspólnego mają z tematem, który się tu porusza? A Twoje zachowanie jest na poziomie własnie takiego gówniarza z podstawówki. Pozostaje tylko współczuc i miec nadzieję, że kiedyś dorośniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xxxkinia1988xxx 17.07.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Pokaż ch**a i jak będzie choc w połowie taki jak moje cycki to powiedzmy, że może przemyślę Twoja propozycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xxxkinia1988xxx 17.07.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 I jest mi strasznie przykro, że musiałam się zniżyc do waszego szczenięcego poziomu i odpowiedziec na wasze posty w taki sposób, w jakim wy mi na mój odpowiedzieliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 17.07.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 I jest mi strasznie przykro, że musiałam się zniżyc do waszego szczenięcego poziomu i odpowiedziec na wasze posty w taki sposób, w jakim wy mi na mój odpowiedzieliście. Ja jednak na swoją wypowiedź oczekiwałbym odpowiedzi w stylu: "Panie hrabio, a jak tam pana pałac, czy karbowi już liczą ile ma cegieł ? " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xxxkinia1988xxx 18.07.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 beton44 to co napisałam dotyczyło tylko trzech ostatnich postów Zresztą koniec tematu, znajdę sobie dziś jakieś inne forum, gdzie ludzie są bardziej życzliwi i kulturalni I gdzie z chęcią podzielą się swoją wiedzą, a nie będą udawali, że się znają, po czym nie podadzą konkretnych odpowiedzi. Bo z tego co wiadomo, ta krowa co dużo muczy, mało mleka daje. tak, że koledzy ( mówię o tych z trzech ostatnich postów ) dużo mówią, ale jak by przeszło co do czego... Forum nie jest po to, żeby po kimś jeździc, a po to, żeby pomóc i podzielic się swoją wiedzą z innymi. A jak ktoś tej wiedzy nie posiada, to będzie pier**lił bez sensu i wytykał, że ktoś coś nie potrafi, albo że się komuś nie chce. Pozdrawiam I życzę jak najmniej takich palantów na forach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crazy 18.07.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 (edytowane) Chętnie podzielę się swoją wiedzą. A więc u mnie poszło dokładnie 3267 szt. pustaków, a nie przepraszam jeden został, służy teraz jako stopień pod schody. Poszło więc dokładnie 3266 szt pustaków. Czyli jak masz za mało to szybko dokup, jeżeli za dużo to oddaj do hurtowni, Mam nadzieję że pomogłem. Jeżeli chodzi o forum to polecam to http://wizaz.pl/forum/ bardzo kompetentni użytkownicy i same merytoryczne odpowiedzi.ps. Nawet nie skumałaś wypowiedzi betona44 Edytowane 18 Lipca 2013 przez Crazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crazy 18.07.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 (edytowane) Pokaż ch**a i jak będzie choc w połowie taki jak moje cycki to powiedzmy, że może przemyślę Twoja propozycję. Już pokazałem. Twój nick z wskazuje, że jesteś z branży XXX i ten temat nie jest ci obcy. Edytowane 18 Lipca 2013 przez Crazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts