Kubulec 22.03.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Czy ktos podejmował się samemu buowac kanadyjczyka? Czy jest to realane?Nie mamy za dużo środków, a marzy się nam domek z drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdalenaK 22.03.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Nam stawiała firma, z tego co wiem to trzeba zachować wiele wytycznych, standardów zgodnych ze sztuką budowlaną i chyba nie jest to łatwe. W chwili obecnej nasz wygląda tak. http://img411.imageshack.us/img411/6159/dsc03484ix5.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz1 22.03.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 na zdięciu jest dom z bali a nie typowy kanadyjczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 23.03.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Czy ktos podejmował się samemu buowac kanadyjczyka? Czy jest to realane? Nie mamy za dużo środków, a marzy się nam domek z drewna. hmmmm.... czy kanadyjczyk jest tak bardzo z drewna... szkielet drewniany, obłożony zazwyczaj bardzo dużą ilością materiałów niedrewnianych taniej wyjdzie murowany z jakiegoś lokalnego pustaka betonowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 24.03.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 czesc poszukaj w zdunskiej woli firmy co produkuje takie fajne bloczki wyglada to jak wielki klocek leggo a dlaczego to juz pisze po pierwsze wyglada tak samo tylko ze gigant jest pusty w srodku a na gorze ma takie same zabki sposob morowania jest dziecinnie prosty wystarczy naklasc cementu do srodka i polozyc na nim nastepny z przesunieciem o polowe i tak do gory muj znajomy ze szwagrem sami stawiali taki domek parterowy jedyna wiedze budowlana to mial w tej ekipie kierownik budowy z tego co mi mowili to domek jest w srodku cieply nie przepuszcza fal z telefonu komorkowego otynkowany wykonczony niczym sie nie rozni od tych z ceramiki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
euro 16.04.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 witam. w swoim dość krótkim życiu udało mi sie postawić kanadyjczyki, w sumie nie do końca kanadyjczyk. najwarzniejsze to sobie wszystko pokolei zaplanować i ogarnąć 3 chłopa z Ukrainy, jak sie dobrze trafi to można nierobić, ja musiałem wszystko kontrolować, stoi. Moi rodzice są zachwyceni konstrukcje wraz z więźbą dachową staneła w 1,5 tygodnia nie licząc fundamentów. W razie pytań no problem... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 17.04.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Nam stawiała firma, z tego co wiem to trzeba zachować wiele wytycznych, standardów zgodnych ze sztuką budowlaną i chyba nie jest to łatwe. W chwili obecnej nasz wygląda tak. http://img411.imageshack.us/img411/6159/dsc03484ix5.th.jpg ale to nie jest "kanadyjczyk" czyli dom szkieletowy drewniany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts