kolodziejskim 03.09.2003 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Witam Jestem na etapie planowania podlog w salonie i zastanawiam sie czy polozyc terakote czy panele (QuickStep itp). Ogrzewanie bede mial elektryczne podlogowe wiec teoretycznie lepiej jest polozyc terakote... ale jakos nie widze tego rozwiazania w salonie. Moze ktos z Was ma terakote w salonie i moglby podzielic sie ze mna swoimi wrazeniami. Na zachodzie to modny sposob wykanczania pomieszczen w tzw. chlodnym klimacie. Licze na Wasza pomoc... Pozdrawiam... Kolodziejskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2003 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Ja mam ogrzewanie elektryczne na całym parterze. Ale położyłem nie terakotę tylko pełny gres. Płyty 60x60 wyglądają bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts