JurekM 23.03.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Tu można wpisywać komentarze do Dziennik JM.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.03.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Już czekam na cd. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wozik 28.03.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Zapraszam do galerii naszego Alabastra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JurekM 28.03.2008 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Zapraszam do galerii naszego Alabastra. Od pewnego czasu obserwuję Wasze "zmagania" Pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.06.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Powodzenia! Najgorsze te papiery, a później już budowa zaczyna cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 10.01.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 No facet - jak "stary" forumowicz odrobiłem lekcje, przejrzałem Twój dziennik i jestem pod wrażeniem. Gratulują wygranej walki z urzędniczą armią. Teraz czekam na postępy w budowie. A tak na marginesie, w której gminie budujesz, bo interesuje mnie gdzie takie matoły siedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JurekM 19.01.2009 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 No facet - jak "stary" forumowicz odrobiłem lekcje, przejrzałem Twój dziennik i jestem pod wrażeniem. Gratulują wygranej walki z urzędniczą armią. Teraz czekam na postępy w budowie. A tak na marginesie, w której gminie budujesz, bo interesuje mnie gdzie takie matoły siedzą Supraśl, ale Starostwo Powiatowe Białystok zatrzymało uzgodnienia najdłużej. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 07.04.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 [wpis przeniesiony z dziennika budowy] 23-12-2008 Witam, dawno mnie nie było, ale nie miałem jak pisać, a i specjalnie nie było co. Ale kolejno: 1.Po otrzymaniu odmowy Starostwa ad uzgodnień w zakresie ochrony gruntów rolnych nie wiedziałem co robić. Nie pomógł mi nikt, nie znalazłem niczego co mogłoby mi w jakiś sposób pomóc. Ale pare dni później obudziłem się w nocy .... siadłem przed komputerem i na podstawie ustawy o ochronie gruntów rolnych i leśnych "wyprodukowałem" odwołanie, które następnego dnia skonsultowałem z prawnikiem ad przepisów i 12-09-2008 złożyłem do SKO. Zostało tylko czekać i mieć nadzieję. 2. 18-09-2008 dostałem pismo ze Starostwa, że nie urząd nie znalazł możliwości zastosowania art. 132 &2 Kpa (to jest paragraf mówiący, że jeśli Starostwo przeczyta moje odwołanie i znajdzie jakieś wątpliwości to mogą odwołać swoją odmowę i uzgodnić w zakresie ochrony gruntów. Czyli pokazali, że mają rację a u mnie spowodowali jeszcze większe zmartwienie taką sytuacją i wizją nie otrzymanie Warunków Zabudowy, na które czekam od lutego (ach prawo Polskie) 3. 14-11-2008 pismo z SKO ................. hurrrrrraaaa udało się, uchylamy zaskarżane postanowienie i uzgadniamy w zakresie ochrony gruntów rolnych ....... Teraz tylko 30 dni na odwołanie i powinienem otrzymać Warunki Zabudowy. 4. 02-12-2008 pismo w Urzędu Miejskiego, że w ciągu 14 dni mogę zapoznać się z materiałami i dokumentami w sprawie. Oczywiście pojechałem, ale Pani powiedziała, że wszystko jest ok i taka jest procedura. Po tym okresie, a więc z tego co powiedziała 19-12-2008 będzie napisane pismo o zakończeniu procedury. uffff czekam więc na Warunki Zabudowy, a swoją drogą mała statystyka: - złożenie wniosku o wydanie WZ luty-2008 - liczba otrzymanych lub wysłanych w związku z WZ pism 17 Czytałem Twoją historię o WZ i mnie zainteresowała gdyż mam do kupna działkę rolną ale III klasy i niewem czy nie będę mial problemów z odrolnieniem. Czy mógłbym dostać szczegółowy opis odmowy a później jej cofnięcia? Np. na priv. Bo urząd nie chciał chyba Tobie przyznać WZ ze względu na wielkość scalonego obszaru rolnego ... http://forum.muratordom.pl/uzytkownik90058.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.01.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Szkoda że nie kupujesz helikoptera podobno fajnie się lata Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelelek 23.02.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 witam, gdzie w takiej cenie znalazłeś Leiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JurekM 24.02.2010 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 witam, gdzie w takiej cenie znalazłeś Leiera? Witaj! Ale Ja chyba nigdzie nie pisałem o Leierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 25.02.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Podziwiam , twój upór i konsekwencję ,w walce z tą urzędniczą bandą Sam brnę przez papierologię, ale twoje postępowanie i jego efekty ,mogą być przykładem dla innych . Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vittorio 03.03.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Witam Dlaczego działówki z suporexu? aha i w innym wątku przeczytałem że szukasz cieśli którzy zrobią Ci więźbę na "gniazdo" - o co chodzi? p.s.nie ma to jak gm. Supraśl, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JurekM 03.03.2010 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Witam Dlaczego działówki z suporexu? aha i w innym wątku przeczytałem że szukasz cieśli którzy zrobią Ci więźbę na "gniazdo" - o co chodzi? p.s. nie ma to jak gm. Supraśl, co? Działówki z suporexu, ponieważ w działówkach zależy mi na tym, żeby łatwo można było np. wywiercić otwór pod obrazek, bądź zrobić dziurę na przeprowadzenie kabla czy rury (no i taniej). A co do montażu więźby na gniazdo to konstrukcja dachu jest wtedy znacznie sztywniejsza, a Ja taką chcę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 04.08.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Witam. I co się dzieje na budowie? Dawno nie było raportów w dzienniku... Czekamy na fotki Pozdrawiam, Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JurekM 31.08.2010 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Witam. I co się dzieje na budowie? Dawno nie było raportów w dzienniku... Czekamy na fotki Pozdrawiam, Joanna Jak się człowiek budzi o 5.30 (i na budowę) potem po 7 (do roboty) potem po 17 (na budowę) potem po 21 (do domu) to nie ma naprawdę wklejać, ale zdjęcia na budowie robię i najważniejsze zamieszczam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 03.11.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 (edytowane) No to szczerze współczuję, ale podziwiam, wiele sam pewnie robisz na budowie - satysfakcja MUROWANA!My też jesteśmy na naszej budowie nawet kilka razy dziennie, ale po to, aby zrobić zdjęcia, podglądać poczynania fachowców itp.Nie znamy się na budowaniu, ale będziemy chcieli sami pomalować - chociaż to...Trzymam kciuki, powodzenia:) PS Pierwszy mieszkaniec jest śliczny. Edytowane 4 Listopada 2010 przez Joanna&Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 24.12.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia, sukcesów i osiągnięć w nadchodzącym roku a także jak najwięcej uśmiechu!!! życzy Kasia!http://images43.fotosik.pl/483/6fc45fabd663e061.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts