malgos2 10.01.2009 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Fikusne. Ja to sie boje takich, zeby mnie nie prowokowaly do zostawiania balaganu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 10.01.2009 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Fikusne. Ja to sie boje takich, zeby mnie nie prowokowaly do zostawiania balaganu. ja w;lasnie jestem strasznym balaganiarzem, zdarza mi sie szukac roznych spraw ktore w sumie powinny tu lezec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2009 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Pod warunkiem, ze na tych hakach nie bedzie wisialo 50 torebek (wierze Ci, ze Ty tyle nie masz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 10.01.2009 23:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 dla mnie niebezpiecznie wygląda ta zakładka na papiery. i brak miejsca na plecak i mały aparacik foto.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2009 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 No chyba mozna to jakos modyfikowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 10.01.2009 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 ja to bede od zera robil. lub kogos poprosze. na pewno sie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2009 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Ja mam tak maly korytarz, ze zmiesci mi sie tylko swiatelko "Free the weed" (w dzienniku) i pod nim chcialam krzesla takie skladane, jak w kinie... Tylko nie wiem, czy ktos mi np. 2 sprzeda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 11.01.2009 01:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 widziałem chyba poznaje roślinkę krzesła sie pewnie daje kupic. moze na allegro albo ebay. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 12.01.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Te renderingi robisz ty czy ola? jesli ty, to mam prośbę, zebyś może troszkę posiedział nad mapowaniem nie mogę się za chiny połapać w tych bryłach malo kontrastowe są, wszystko mi się zlew...może kolorem troche podziałaj... Bardzo bym chciała się wypowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 12.01.2009 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Te renderingi robisz ty czy ola? jesli ty, to mam prośbę, zebyś może troszkę posiedział nad mapowaniem nie mogę się za chiny połapać w tych bryłach malo kontrastowe są, wszystko mi się zlew...może kolorem troche podziałaj... Bardzo bym chciała się wypowiedzieć dobrze... Chyba CIę rozumiem sam to mam. Zajmę się tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 12.01.2009 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Niestety nei dam rady już dzisiaj. Jutro znikam na 2-3 dni z radarów i dopiero po powrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 28.01.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 MarekMarian, Pieknie kombinujesz Ja ostatnio czytalam o tym: http://www.trendir.com/house-design/sliding-house-is-hi-tech-dream-home.html#more Niesamowita technika!! Wiem, ze to bajka jezeli chodzi o przecietne mozliwosci......ale jaka bajka!!! Chcialabym sie z Toba tym podzielic. Widzac Twoje propozycje, mysle ze Ci sie tez bedzie podobalo... Pozdrowienia, Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 28.01.2009 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Witaj widzialem to kilka dni temu faktycznie pomysł jest przedni ale niestety poza moim zasiegem finansowym (chęci pewnie by były :):) ) jest to o tyle ciekawe ze mamy raz jeden domek (zagrodę podłużną) a w innej sytuacji mamy dwa domki... ciekawe bo zmienne... i w tym wszystkim ciekawie zachowuja sie okna, zmieniajac swoje proporcje i uklad. Podoba mi sie szczegolnie to najazdowe zasloniecie 'szklarni' widac ze ktos ma ciekawe pomysly... patrzylem na ich strone i w sumie nie ma tam jeszcze zbyt wiele. To nowe biuro... Ale masz pełną rację. Podoba mi sie to, i nei tylko dlatego ze jest mobilne. Ładna prosta bryła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 28.01.2009 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 i dziekuje serdecznie za odwiedziny! i podrzucenie linka. Zerkne na to sobie bo poprzednio przebieglem szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 28.01.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Jest niesamowite!! Dom podobno jest w Suffolk - kusi by zobaczyc w rzeczywistosci Mi tez sie podoba jak, tworza sie zadaszenia nad patio zewnetrznym i wewnerznym. Mozna w ten sposob powiekszyc przestrzeni domu - szczegolnie latem... Wiem, ze koncepcja kosztowna....ale od czego sa marzenia!! Pozdrowienia, Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 28.01.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 CZy Ty już podjąłeś jakąś decyzję? Kiedy ruszasz z budową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 28.01.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Witaj. właściwie nie. To co Wam pokazałem średnio mnie przekonuje (zmeczenie tą walką zrobiło swoje). W tej chwili muszę sie skupić na doraźnym finansowaniu i przygotowaniu zawodowych rzeczy na najbliższe pół roku wiec musiałem to zostawić (mamy oboje wolny zawód więc wiesz o co chodzi). Myślę o tym domku, rozmawiam, szukam siebie w tym wszystkim ale tylko w wolnych chwilach a jest ich mało i będzie tak jeszcze przez najbliższe 10 dni. Jesli masz jakieś szczere lub ostre uwagi - takich potrzebuję. Także takich które nie zmierzają do bycia miłym ale prostowania moich błędów (jesli takie gdzies popełniam). W sumie przyznam Ci się, że oczekiwałem od FM dużo większego krytycyzmu (bo otrzeźwienie Wam zawdzięczam i bardzo mi to pomogło wyprostować swoje optymistyczne fantazje) Jeśli chodzi o budowę to projekt zajmie Oli miesiąc (rozrysowanie) pozwolenie na budowę to 2 miesiące (jesli nie bedzie problemów). Wiec prawdopodobnie kwiecień-maj 2009 to optymistyczny termin startu (pewnie od podlania ław i drenażu dookoła). Zakładając, że w ciągu tygodnia dwóch ustalimy jak to ma wyglądać. W związku z jeszcze jedna historia najprawdopodobniej nie przeniosę sie tam od wiosny tylko dopiero późniejszą jesienia wiec zacząłem rozpytywać wśród znajomych tam czy, i kto moglby sie zająć doglądaniem jakichkolwiek prac, dograniem ekip i terminow (logistyką) Sam bede mogl tam być tylko sporadycznie (i raczej wiosną/początkiem lata). Będzie trudno bo nie jestem 'dobrym klientem' dla nikogo. Rozpytuję i rozmawiam. tak więc w tej chwili trochę zmian. docelowo jak sie uda to start prac na wiosne (jesli uda sie dograć projekt + ludzi + materiały). W lutym chcę tam pojechać, więc możę sam trochę poustalam. Dziękuję za odwiedziny. To miłe, że pamiętasz moim Brzydkim Kaczątku Niestety początek stycznia wyrwał mnie w ogóle z tego forum (zaglądnąłem jednak do Twoich fotek w dzienniku, tak łatwo nie ma:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 28.01.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 dobrze jest się czasem oderwać. co do uwag, jak będę miała chwilę, w przyszłym tygodniu, bo ten to kompletnie wariacki jest to jeszcze raz na spokojnie wszystko przejrzę i wtedy to Ci dołożę tyle krytycyzmu, że hej! jeszcze będziesz prosił o te gadki słodko pierdzące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 28.01.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 zacytuję Twoje ulubne słowo: proszę o pierdylion krytycyzmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 28.01.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 to nie moje słowo tylko niejakiej Blutki, ale na pewno ostatnio ulubione a poza tym: na mnie jak na zawiszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts