Irma 23.12.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 miałam nie zaśmiecać wątków, ale jednak i mnie się udzieliło...http://i683.photobucket.com/albums/vv195/Irma_murator/bombka1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.12.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 mi też http://www.michaelwarth.com/web%20images/artwork%20detail%20pages/original/Christmas%20Collection%202006%20Chillicothe%20Series%20Giclee.jpg Samych radosnych chwil w te święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 23.12.2009 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 zuch dziewczęta ! Bardzo Wam dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 24.12.2009 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 http://global.images6.fotosik.pl/99/a55c1c067bb13853.jpg Szczęśliwych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 26.12.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Przez śnieżycę, zawieruchę ślę życzenia i otuchę,by te święta, choć tak zimne, były ciepłe i rodzinne.Moc prezentów i miłości,w Nowym Roku pomyślności. ``````````{\````````{\{*\````````{*\~\_______```````{```\`<:<:<:>:>``````{~`*`\((((((^^^)`````{`*`~((((((( `?`?````{`*`~`)))))))). _ ' )````{*```*`((((((('\ ~`````{~`*``*)))))`.`\``````{.*~``*((((`\`\))_.?-.````````{``~* ))) `\_.-'````````````{.__ ((`-*.*````````````.*```~``*.``````````.*.``*```~`*.`````````.*````.````.`*.````````.*``~`````*````*.```````.*``````*`````~``*.`````.*````~``````.`````*.```.*```*```.``~```*``~ *...*``~```````````~`````*.~~* ~~* ~~* ~~* ~~*.* życzy TomKa z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.12.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 To ja noworocznie... ... uśmiechniętego 2010! http://www.holidays.zingerbugimages.com/NewYear/happy_new_year_reflecting_smile.gif Życzy rasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 01.01.2010 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Dziękuję serdecznie ! mając skłonność do popełniania fo pa i życiowej niewiedzy - zapytam: Rasia to zdrobnienie od .... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.01.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Rasia to zdrobnienie od .... ? Pewnie od Raszosławy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.01.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Dziękuję serdecznie ! mając skłonność do popełniania fo pa i życiowej niewiedzy - zapytam: Rasia to zdrobnienie od .... ? ... asi z przedrostkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 01.01.2010 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Dziękuję serdecznie ! mając skłonność do popełniania fo pa i życiowej niewiedzy - zapytam: Rasia to zdrobnienie od .... ? ... asi z przedrostkiem... No ładnieee! a ja kombinuje i kombinuje... już nawet do Racheli doszedłem hm... kolejny zgryz... to R sygnalizuje jakąś cechę charakteru tejże Asi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.01.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Dziękuję serdecznie ! mając skłonność do popełniania fo pa i życiowej niewiedzy - zapytam: Rasia to zdrobnienie od .... ? ... asi z przedrostkiem... No ładnieee! a ja kombinuje i kombinuje... już nawet do Racheli doszedłem hm... kolejny zgryz... to R sygnalizuje jakąś cechę charakteru tejże Asi ? Cechę... ... nabytą... od Księciunia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 01.01.2010 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Dziękuję serdecznie ! mając skłonność do popełniania fo pa i życiowej niewiedzy - zapytam: Rasia to zdrobnienie od .... ? ... asi z przedrostkiem... No ładnieee! a ja kombinuje i kombinuje... już nawet do Racheli doszedłem hm... kolejny zgryz... to R sygnalizuje jakąś cechę charakteru tejże Asi ? Cechę... ... nabytą... od Księciunia... aaa... ja teraz zakumał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.01.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 kum, kum... noworoczne... cuuudnie jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 28.01.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Witaj Marku,Twoje koncepcje budowania domu są zbliżone do naszych.W założeniach planujemy względnie tani dom w budowie. Po wielu analizach zdecydowaliśmy się na dom o wymiarach 5,90 na 12 m w osi. Ściana kolankowa 1,70. Od strony pn wejście do domu i wiata garażowa - nie będzie na tej ścianie żadnych okien. Od strony zachodniej na parterze poziome okno od łazienki, na poddaszu okno od sypialni starszego syna.Strona pd- 4 okna wysokie- połaczone- w tym dwa srodkowe wyjsciowe na tras oraz jedno wyjsciowe od kuchni.Na poddaszu okno nad biurkiem młodszego syna w jego sypialni- parapet tego okna ma byc przedłużeniem biurka, 1 okno w łazience i jedno dachowe w małej pralni. Strona wschodnia- okno pomiędzy szafkami dolnymi,a górnymi w kuchni- takie panoramiczne zamias kafeli kuchennych( coś takiego http://www.domyzwizja.pl/ ) , na poddaszu okno od mojej sypialni.Domek wizualnie podobny do tego http://www.dabrowka.com.pl/oferta/erem/117/.Dach- blacha na rąbek. Jasna elewacja. Okna- jeszcze nie wiem jakie- wszystko kwestia ceny.Na pd stronie taras z pergolą.Na parterze: wejscie- wiatrołap, na wprost łazienka. Z lewej strony wejscie do pokoju otwartego na kuchnię- kuchnia zajmie całą stronę wschodnią. Na ścianie pn jednobiegowe schody- pod nimi dwie skrytki- jedna pełnowymiarowa z lewej strony kuchni. Ogrzewanie: kominek z płaszczem wodnym- podłogówka na całosci parteru- oraz piec gazowy jako żródło dodatkowe ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.03.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Cieszę się, że coś zaczynasz! Czekam z wielkim napięciem (no wreszcie!), nadzieją (na coś fajnego) i ciekawością (Twojego wyboru). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 03.04.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 http://www.coolholidaygraphics.com/easter/funnypictures/funnyeaster3.jpg Wesołych Świąt Wielkanocnych. Radosnej, rodzinnej atmosfery, błogiego odpoczynku, wielu niezapomnianych chwil oraz pomyślności na co dzień. Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Czeeeeesc Marek. Fajnie Cie odnalezc. To co budujemy i kiedy sie widzimy na herbacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.04.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Czeeeeesc Marek. Fajnie Cie odnalezc. To co budujemy i kiedy sie widzimy na herbacie? Hii, hii... Herbacie powiadasz... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Hii, hii... Herbacie powiadasz... ? Ciiii, on bedzie pil herbate, a ja... po goralsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.07.2010 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Matko ile ja się naszukałam tego wątku. Marek i Ty mi piszesz o galerii? a ostatni wpis w dzienniku zyczy nowego roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts