malgos2 06.01.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 O matko, odkopala Marka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.01.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Najlepszego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.04.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Wesolych Swiat!! Spelnienia marzen! http://captsolo.net/info/my-img/2007/04/Easter_Egg_One.jpg Zyczy Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 22.04.2011 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 jak widzę - jeszcze nie umarłem mayadaski, dzięki Ci wielkie za odgrzebanie mnie :) dla konserwatywnych - piosenka na święta: dla mniej konserwatywnych - obrazek: http://thisisnthappiness.com/post/4830506066/fluff-and-fold zakładam, że jeszcze tu wrócę, ale muszę mieć z czym. Więc póki co mnie nie ma. Mam nadzieję że jakoś sobie beze mnie radzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.04.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 troche ciezko sobie radzimy i dlatego pamietamy;)bys skrobna cos od czasu do czasu:) Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.01.2012 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 HALLO! Jest TU KTO??? Raz na rok byś Marku coś skrobnął i zmienił nazwę na komentarze do przed-rocznika;) Wszystkiego dobrego w nowym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 23.01.2012 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Rasiu, Całuski + wirtualny soczysty niedźwiadek Dziękuję Wzajemnie i Tobie. Oby zaskoczył nas wszystkich a i w wszelakie niespodziewane dobro nam przyobfitował Projekt w stanie przedfinalnym leży w szufladzie, priorytetem jest praca i przychody, plany rozwijania firmy (generatora spłat kredytu). Domek to w tej chwili coś, co musi poczekać (chłonie kasę). Jestem z tego powodu smutny, trochę 'bez miejsca i czasu', ale też od kilku lat oswajam się z rzeczami, których nie potrafię zmienić. Mam nadzieję, że w miarę szybko (może to być rok-dwa) wrócę tutaj, z czymś sensowniejszym niż gadanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.01.2012 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Za rok czy dwa to pewnie mnie już tu nie będzie, ale trzymać kciuki ciągle trzymam, a jak się już Twój generator naładuje, to daj znać - chętnie pokibicuję w jego rozładowaniu;) Niedźwiadek się odwzajemnia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts