Katarina78 23.03.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Witam serdecznie wszystkich Lotowiczów Bardzo się cieszę że znalazłam Wasze wspaniałe forum. Parę dni temu kupiliśmy projekt Lote I. Na początku bardzo się cieszyłam, ale teraz jestem... przerażona. Moje obawy dotyczą piętra. Chcieliśmy aby nasza "góra" była użytkowa, ale tak naprawdę nie jestem pewna czy wysokość pomieszczeń jest na tyle odpowiednia aby można było tam normalnie funkcjonować, tzn. zbudować 2 pokoje i małą łazienkę. Mój mężczyzna uparł się aby dobudować górę , to się chyba nazywa ścianką kolankową o ok. 60 cm ale ja nie jestem pewna czy nie zepsuje to efektu na zewnątrz. POMOCY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.03.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Podniesienie ścianki kolankowej bez przeliczenia dachu jest ... nierozważne. Zniszczycie cały urok tego domu. Nie można sobie ot tak dorzucić 60 cm kolenkowej i resztę zostawić, bo bedzie to wyglądało idiotycznie.NIe lepiej wybrać Lote wer. II ? Tam chyba jest poddasze użytkowe. P.S. wrzuć post na forum Lote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts