CityMatic 26.10.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Przesłałem myślę wszystkie możliwe namiary na ten domek na pewno Trafisz czekamy na wrażenia jeśli wyprawa dojdzie do skutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieerr 26.10.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 My już mieszkamy od dwóch miesięcy.... Witam Kasia, z tej styrony Piotr i Monika. Widzieliśmy już Wasz domek. My jesteśmy na etapie- po tynkach, teraz hydraulik i posadzki. Mamy problem co do łazienki, dlatego proszę o zdjęcia łazienki, jeśli to możliwe. A przy okazji może więcej [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 27.10.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 My już mieszkamy Proszę o zdjęcia na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 28.10.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Przesłałem myślę wszystkie możliwe namiary na ten domek na pewno Trafisz czekamy na wrażenia jeśli wyprawa dojdzie do skutku Super widzę, ze trafiliście bardzo się cieszę,ze udało mi się na taką odległość (ponad 600km) dobrze Was pokierować A domek ładnie się ociepla i właściciel bardzo pracowity pracuje ciężko cała budowę i skoro widzieliście go zarówno na zewnątrz jak i w środku to teraz macie wyobrażenie jaka jest Spokojna \Przystań-a to fajny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 06.11.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 No i tak nic się nie dzieje w naszym wątku-ja przestałem zamieszczać fotki ...chociaż niektórzy ładnie prowadza swoje dzienniki. Postępy idą pełną parą. U mnie nastąpiło zatrzymanie-delikatne roboty ziemne dom w stanie stan surowy otwarty-i zima puka puk puk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA_OLL 06.11.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 cześć citi, jak możesz to daj parę fotek tego surowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek05 09.11.2009 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 ... bo wykończeniówka idzie, podwieszanie sufitów, instalacja kominka, rekuperacja etc ..... a to fotogeniczne nie jest. A i na zewnątrz trochę roboty - podjazdy, nasadzenia, ogrodzenie front .... Pozdrowienia dla budowniczych - domek cacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 09.11.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 ... bo instalacja kominka, rekuperacja etc Pozdrowienia dla budowniczych - domek cacko to akurat jest bardzo ciekawe ja proponuje całą instalację umieścić na strychu jest baaardzo duży-myślałem, ze mniejszy ale jak tam wszedłem to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kot112 15.11.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Halo, halo !!! - witam wszystkich budowniczych "spokojnej Przystani " . Otóż wszem i wobec informuje, że wreszcie się zdecydowałem i kupiłem projekt M36, załatwilem wszystkie pierdoły w urzędach i czekam na pozwolenie na budowe. Buduję w Elblągu - początek - wczesna wiosna 2010 . Obiecuję że będę tu częstym gościem. Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mlody13 15.11.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 WItam, Po przegladnięciu prawie wszystkich możliwych projektów:) Szmat czasu i zarwanych nocek nasz typ padł na Spokojną Przystań w wersji M36 z pojedynczym garażem. Poczytałem troche na forum ale sporo osób buduje wersje z podwójnym garażem. Czy jest ktoś kto zdecydował się na wersje M36??? Planowany strat: Pierwsza łopata w ziemie:) Lato 2010 W tym roku kupię projekt i go dostosuje. Bo kilka zmian się szykuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 15.11.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Halo, halo !!! - witam wszystkich budowniczych Pozdrowionka. Witam serdecznie to fajnie że jest nas coraz więcej A z pojedynczym garażem -owszem budują i są na forum - na pewno się odezwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagrusz 16.11.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 WItam, Po przegladnięciu prawie wszystkich możliwych projektów:) Szmat czasu i zarwanych nocek nasz typ padł na Spokojną Przystań w wersji M36 z pojedynczym garażem. Poczytałem troche na forum ale sporo osób buduje wersje z podwójnym garażem. Czy jest ktoś kto zdecydował się na wersje M36??? Planowany strat: Pierwsza łopata w ziemie:) Lato 2010 W tym roku kupię projekt i go dostosuje. Bo kilka zmian się szykuje;) Witam, my budujemy z pojedynczym garazem. Tzn mamy zamiar Zaczynamy na wiosnę 2010, teraz jesteśmy na etapie poszukiwań ekipy budowlanej. Nie robimy prawie żadnych zmian w projekcie, oprócz oczywiście okien i zamykamy to wejście do spiżarki od strony wiatrołapu. Domek jest super, my tez baaardzo dużo czasu spędziliśmy na poszukiwaniu tego jedynego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagrusz 16.11.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 WItam, Po przegladnięciu prawie wszystkich możliwych projektów:) Szmat czasu i zarwanych nocek nasz typ padł na Spokojną Przystań w wersji M36 z pojedynczym garażem. Poczytałem troche na forum ale sporo osób buduje wersje z podwójnym garażem. Czy jest ktoś kto zdecydował się na wersje M36??? Planowany strat: Pierwsza łopata w ziemie:) Lato 2010 W tym roku kupię projekt i go dostosuje. Bo kilka zmian się szykuje;) Witam, my budujemy z pojedynczym garazem. Tzn mamy zamiar Zaczynamy na wiosnę 2010, teraz jesteśmy na etapie poszukiwań ekipy budowlanej. Nie robimy prawie żadnych zmian w projekcie, oprócz oczywiście okien i zamykamy to wejście do spiżarki od strony wiatrołapu. Domek jest super, my tez baaardzo dużo czasu spędziliśmy na poszukiwaniu tego jedynego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagrusz 16.11.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 WItam, Po przegladnięciu prawie wszystkich możliwych projektów:) Szmat czasu i zarwanych nocek nasz typ padł na Spokojną Przystań w wersji M36 z pojedynczym garażem. Poczytałem troche na forum ale sporo osób buduje wersje z podwójnym garażem. Czy jest ktoś kto zdecydował się na wersje M36??? Planowany strat: Pierwsza łopata w ziemie:) Lato 2010 W tym roku kupię projekt i go dostosuje. Bo kilka zmian się szykuje;) Witam, my budujemy z pojedynczym garazem. Tzn mamy zamiar Zaczynamy na wiosnę 2010, teraz jesteśmy na etapie poszukiwań ekipy budowlanej. Nie robimy prawie żadnych zmian w projekcie, oprócz oczywiście okien i zamykamy to wejście do spiżarki od strony wiatrołapu. Domek jest super, my tez baaardzo dużo czasu spędziliśmy na poszukiwaniu tego jedynego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagrusz 16.11.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 WItam, Po przegladnięciu prawie wszystkich możliwych projektów:) Szmat czasu i zarwanych nocek nasz typ padł na Spokojną Przystań w wersji M36 z pojedynczym garażem. Poczytałem troche na forum ale sporo osób buduje wersje z podwójnym garażem. Czy jest ktoś kto zdecydował się na wersje M36??? Planowany strat: Pierwsza łopata w ziemie:) Lato 2010 W tym roku kupię projekt i go dostosuje. Bo kilka zmian się szykuje;) Witam, my budujemy z pojedynczym garazem. Tzn mamy zamiar Zaczynamy na wiosnę 2010, teraz jesteśmy na etapie poszukiwań ekipy budowlanej. Nie robimy prawie żadnych zmian w projekcie, oprócz oczywiście okien i zamykamy to wejście do spiżarki od strony wiatrołapu. Domek jest super, my tez baaardzo dużo czasu spędziliśmy na poszukiwaniu tego jedynego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagrusz 16.11.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Przepraszam, nie wiem dlaczego moja odp wkeliła się tyle razy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieerr 16.11.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Witam serdecznie, po przerwie chciałem napisać co udało mi się wykonać do zimy Instalacje elektryczne, tynki, posadzki- http://www.lafarge-kruszywa.pl/doc/Agilia_Sols_A.pdf Piec kupiłem na paliwo stałe: miał i eko-groszek: http://www.adamgrobelny.pl/ktm.html I to wszystko, nie za dużo, ale zawsze coś . Pozdrawiam budowniczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalart69 16.11.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Pozdrawiam wszystkich ,którzy budują dom "Spokojna Przystań"Budowe rozpoczęliśmy w Sierpniu,obecnie jesteśmy na etapie dachu.Wprowadziliśmy trochę zmian,co wydaje się dla każdego oczywiste,z tych głównych to, że zrezygnowaliśmy z dwóch kominów,pozostał jeden tylko do kominka,dom będzie miał wentylacje mechaniczna- rekuperator,wszystko będzie rozprowadzone na poddaszu oraz ogrzewanie domu i ciepła woda poprzez pompę ciepła 6,4 kW firmy Nibe,oczywiście do tego podgrzewanie podłogowe.Na stronie http://www.kalart69.mojabudowa.pl można obejrzeć kilka fotek z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 16.11.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 A ja się zastanawiam bo jak na mnie trochę duży - ale rozkład super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts