Last Rico 24.03.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 24.03.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Super! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek_Z 24.03.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 cwana bestja. Jaka cena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 24.03.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Obserwuję gada od kilku dni i czekam, aż sie wywróci na tym lodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.03.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Jestem w szoku! ZROBILI TO! SKUTECZNIE!!! To "gówienko" ma błędnik!!! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 24.03.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 a jak fajnie rozwiązali sposób zasilania Precz z ciężkimi akumulatorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sys 24.03.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Raczej do noszenia drzewa z lasu tego nie budują ... zaczynam się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Last Rico 24.03.2008 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 "Duży Pies" ma służyć jako osioł juczny dla wojska, ale myślę że na tym się nie skończy. Prędzej czy później... dostanie czujniki reagujące na ciepło, ruch itd i zostanie dobrze uzbrojony. Jeden pies to nic, ale cała sfora ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.03.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Terminator?! John Connor potrzebny od zaraz!!! Wyrzućmy to gdzieś daleko.... Na księżyc, czy co... Nadaje się! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 24.03.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Jestem w szoku! ZROBILI TO! SKUTECZNIE!!! To "gówienko" ma błędnik!!! Adam M. ...od razu tam błędnik... zwykły żyroskop! a tu jest pełniejsza wersja... dłuższa: http://pl.youtube.com/watch?v=W1czBcnX1Ww ...też zaczynam się bać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.03.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Czy szkoły przetrwania nie powinny zacząć uczyć rzutu "bolas"?To takie 3 kulki na sznurku. Tu powinny być wyjątkowo skuteczne!Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 24.03.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 "Duży Pies" ma służyć jako osioł juczny dla wojska, ale myślę że na tym się nie skończy. Prędzej czy później... dostanie czujniki reagujące na ciepło, ruch itd i zostanie dobrze uzbrojony. Jeden pies to nic, ale cała sfora ? ...był taki film... ale tam się jeszcze same rozmnażały (samoreplikacja) i to w lepszych wersjach.... miały takie fajne ostrza... jak się nazywał ten film? Już nie pomnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 24.03.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Czy szkoły przetrwania nie powinny zacząć uczyć rzutu "bolas"? To takie 3 kulki na sznurku. Tu powinny być wyjątkowo skuteczne! Adam M. ...zanim rzucisz tego "bolasa" to Ci go w rękach zanihiluje! ...razem z połową Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.03.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 No, to bierzmy kredyt tak na 100 lat! Duży!Sami se spłacą!Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 24.03.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 No to teraz to naprawdę zaczynam się bać.Już sobie go wyobrażam w wersji maxi, opancerzony i uzbrojony!!.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Last Rico 24.03.2008 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 a jak fajnie rozwiązali sposób zasilania Pies jest na benzynę , więc może być stosunkowo lekki i jednocześnie mieć duży zasięg. Silnik napędza sprężarkę, ruchy muszą być b. szybkie więc nie mogą być realizowane za pomocą silników krokowych, ani nawet prądu stałego z enkoderami. Układ wykonawczy oparty jest na siłownikach i sprężonym powietrzu. W hali prób nie słychać dźwięku silnika, bo pies dostaje gotowe powietrze przewodem od góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Last Rico 24.03.2008 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 ...był taki film... ale tam się jeszcze same rozmnażały (samoreplikacja) Czasem myślę że to my jesteśmy takimi samoreplikującymi się robotami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 24.03.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Czasem myślę że to my jesteśmy takimi samoreplikującymi się robotami... nooo - ehhm...ja do tego celu potrzebuję jeszcze żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 24.03.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Czasem myślę że to my jesteśmy takimi samoreplikującymi się robotami...Tylko my zamiast się rozwijać to się degradujemy... sami dążymy do zagłady.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 24.03.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 nooo - ehhm...ja do tego celu potrzebuję jeszcze żony ...dobrze prawisz... jeszcze... ale pewnie już niedługo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts