batmanbmw 24.03.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Czy ktoś zna tą firmę? Chciałem się dowiedzieć, czy są solidni i godni polecenia.PHU "VO-BUD" Marek Fogel, firma budowlana z Tarnowskich Gór.A może ktoś zna inną solidną firmę budowlaną ze śląska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 17.04.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 No właśnie może ktoś zna? tez mnie to interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i grzegorz 04.07.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 polecam MOLBUD Goczałkowice k/Pszczyny. Mucha nie siada. Mają napięte terminy, ale solidni , uczciwi, rzetelni w swojej robocie. Poprostu FACHOWCY. Zawsze można się dogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 08.07.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Czy ktoś zna tą firmę? Chciałem się dowiedzieć, czy są solidni i godni polecenia. PHU "VO-BUD" Marek Fogel, firma budowlana z Tarnowskich Gór. A może ktoś zna inną solidną firmę budowlaną ze śląska. W Tarnowskich Górach słyszałem, ze firma CEZBUD jest dośc dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 17.07.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 polecam MOLBUD Goczałkowice k/Pszczyny. Mucha nie siada. Mają napięte terminy, ale solidni , uczciwi, rzetelni w swojej robocie. Poprostu FACHOWCY. Zawsze można się dogadać. Bylem w tej firmie we wtorek , siedziba wygląda bardzo okazale mimo braku szefostwa pracownik mnie wysłuchał porozmawialismy mam nadzieję na wspolpracę wowczas napiszę cos wiecej o tej firmie. Natomiast interesuje mnie opinia o firmie ABA Wiktorczyk Sp. z o.o. z czarkowa koło pszczyny - noszę sie z zamiarem kupna okien w tej firmie. pozdrawiam F.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga_2 19.07.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 moja siostra montowała okna i drzwi Wiktorczyka. Drzwi są piękne, okna też niczego sobie. Z przebiegu montażu i dotrzymania terminów wykonawstwa jest zadowolona. Z wysokości f-ry pewnie mniej Montowała to jakieś pół roku temu, więc wszystko jest nowe i pięknie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 19.07.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Jaga dziękuje za opinię zaczelam czytac o oknach i się totalnie pogubiłem zwazywszy ze cena drewna z wiktorczyka mnie nie przeraziłą. Jestem alergikiem i nie wiem czy organizm sobie poradzi przy ewentualniej renowacji okien (lakiery i tym podobne) ciągle sie zastanawiam. dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafał Tkacz 06.02.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Ja polecam Molbud. Otrzymałem dziś wycenę mojego domku. Na jutro mam umówione spotkanie z szefem firmy, obiecał, że da dobry rabat. Mam nadzieję, że wynegocjuję dobrą cenę.Co do jakości prac - widziałem ich dom w Mysłowicach i hotel "Galicja" w Oświęcimiu, super robota. Polecam, gdyby byli słabi - nie wziąłbym ich do budowy mojego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro672 06.02.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Ja polecam Molbud. Otrzymałem dziś wycenę mojego domku. Na jutro mam umówione spotkanie z szefem firmy, obiecał, że da dobry rabat. Mam nadzieję, że wynegocjuję dobrą cenę. Co do jakości prac - widziałem ich dom w Mysłowicach i hotel "Galicja" w Oświęcimiu, super robota. Polecam, gdyby byli słabi - nie wziąłbym ich do budowy mojego domu. Mozesz napisac cos wiecej o Twojej wycenie i parametrach domu. Zobaczymy co maja do zaoferowania bo jestem zainteresowany ich oferta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafał Tkacz 18.05.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Molbud od ok. 2 miesięcy buduje domek moich marzeń. Obecnie wylany został strop nad parterem. Do dnia dzisiejszego wszystko przebiega super. Jeżeli ktoś chce, proszę o wiadomość na p.w - prześlę zdjęcia z mojej budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franton 22.05.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 A na mojej budowie, Molbudy zaczynają stawiać więźbę dachową. Według harmonogramu w umowie mieli rozpoczynać pracę z dchem początkiem czerwca, są więc około 2 tygodnie do przodu. Pozrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NaBu121 04.01.2014 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Ja osobiscie polecam firme budowlana w okolicach Częstochowy a dokładnie Aleksandrówka 9. Włascicielem jest bodajże Eugeniusz Wuczyński.Naprawde firma godna polecenia mi budowali dom i naprawdę za mala kwote wybudowali mi wspanialy dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts