Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Milosnicy bialych scian - laczcie sie!

malgos2

Na jakie kolory pomalujesz sciany?  

367 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakie kolory pomalujesz sciany?

• Pastelowe - jasne
    • Nasycone - czyste
    • Raczej ciemne
    • Kazde pomieszczenie pomaluje zupelnie inaczej (pastele, kolory ciemne, nasycone, biel)
    • Tylko biel!
    • Inne (metaliczne, pasy, wzory itp.)

Recommended Posts

lafar, piękne wizuale. Życzę udanej realizacj! A może pokusisz się o jakiś dziennik?

p.s.pozdrawiam ziomala :D

Dzięki, postanowiłem, że trzymam się projektu i wizuali w 100%. Trochę to będzie mnie kosztować więcej niż myślałem bo ceny mebli z wizualizacji przyprawiają o ból głowy, ale raz się żyje. Zobaczymy co z tego wyjdzie. O dzienniku myślałem ale... czasu brak, 10 miesięczny potomek jest bardzo absorbujący:)

• Odpowiedzi 698
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki, postanowiłem, że trzymam się projektu i wizuali w 100%. Trochę to będzie mnie kosztować więcej niż myślałem bo ceny mebli z wizualizacji przyprawiają o ból głowy, ale raz się żyje. Zobaczymy co z tego wyjdzie. O dzienniku myślałem ale... czasu brak, 10 miesięczny potomek jest bardzo absorbujący:)

To ja już nawet nie pytam o lampę...:) A może ktoś ma na oku fajną, dużą, białą lampę w podobnym stylu - tylko tańszą? :)

ja też byłam zaskoczona , ale tylko do tąd jak nie zobaczyłam że to ceny w Euro :)

Efilo zapewne miała na myśli, że cena w euro jest zaskakująco niska jak na designerskie krzesło :D To naprawdę nie jest sporo za taki mebelek ...

Kurcze, no nie wiem, ja bym się mocno zastanowiła czy mieć wszystko takie jakie poleca architekt w wizualizacjach - no chyba że sam wskazywałeś architektowi że taka lampa Ci się podoba i takie krzesła. Dom to jednak nasza przestrzeń i jak najbardziej pomoc architekta jest potrzebna, jeśli ktoś sam nie ma zmysłu przestrzennego (tak jak ja :) ), ale żeby architekt decydował jakie mam mieć miski na stole....

Nie mówiąc o cenach... Jeden bajerny sprzęt ok, ale cale mieszkanie ? Chyba bym wolała na wakacje fajne pojechać, albo autko lepsze kupić.

No ale każdy ma prawo decydować inaczej :D

Na dzień dzisiejszy upatrzyliśmy sobie kanapę w BoConcept, seria Nova

http://www.boconcept.com.pl/Nova.aspx?ID=83260&imageid=865

natknelam sie na cos bardziej oddajacego wizualke

http://mood-design.pl/files/items/photos/69/0121_13.jpg

Carlo Colombo Poliform

niestety ceny nie znam

łaczę się z wami w miłości do bieli (u mnie do tego jeszcze szarość dochodzi). Takim o to sposobem, wszędzie (oprócz sypialni, gdzie będzie szary oraz dziecięcych pokoi, gdzie dodam po jednej ścianie z jakims kolorkiem). Mąż twierdzi, że to nie praktyczne, ale kto by się jego słuchał :D