Gość Laviana 03.09.2003 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Gdzie możemy tanio kupić kamień budowlany???powiat bielski, woj. śląskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 03.09.2003 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Witam.Brenna, Wisła, Ustroń - twarde piaskowce (również bloki)Wzdłuż Wisły i Soły - otoczaki (legalnie)Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GreLen 14.08.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Chciałbym zrobić fragment elewacji z piaskowca w domu budowanym w Gliwicach (ślaskie). Gdzie można za dobra cenę kupić kamień? Znajomy z Warszawy mówił mi, że kupił w Skarżysku Kamiennej bloki, które następnie były na budowie cięte na placki, stukane i układane przez Górali. Moze ktoś ma też taka ekipę do polecenia, sprawdzoną... Ja ze skarżyska sciągać ie chcę, bo za daleko, a poza tym podobno tamta firma już nie istnieje. Prędzej z Małopolski albo Beskidów. Chciałbym aby kamień miał ciepły kolor (żółty, kremowy). Wszelkie namiary i uwagi proszę na PRIV: grelen @ gmail com pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 14.08.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Imielin koło Mysłowic (032) 225-56-42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts