Aneta12127 24.03.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Witam!Jetem w trakcie załatwień PnB, ale w międzyczasie myślę o ogrodzeniu działki. z tego co się doczytałam, to ów ogrodzenie od drogi publicznej bądź ogrodzenie powyżej 2,2m należy zgłosić. Moje pytanie dotyczy dokumentacji w takim przypadku, ponieważ słyszałam, że do tych wszelkich papierków należy również dołączyć rysunek ogrodzenia. Czy mogę go wykonać sama czy muszę szukać kompetentnej osoby? Jeśli jest możliwe dostarczenie nieprofesjolanego szkicu, to co trzeba na nim uwzględnić. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 24.03.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Ja rysowałem sam - powiedzieli że wystarczy bo chodzi o szkic , jak to mniej więcej będzie wygłądać.A uwzględnić to swoją drogą kazali.Z czego będzie robione, od jakiej wysokości przejżyste a do jakiej nie (coś tam mi wymamrotał urzędas ze jakby się u mnie paliło czy coś to musi być widać z drogi )no i furtka min.90 a brama 2,40. Poszło gładko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta12127 25.03.2008 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Dzięki wielkie :] to mnie trochę uspokoiło, bo jeden wydatek-niespodzianka mniej! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eranet 11.05.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 witam, a ma ktoś wzór takiego zgłoszenia, bo chciałbym się zacząć grodzic, a w UG powiedzieli mi, ze 1 m-c przed stawianiem ogrodzenia muszę im dostarczyc takie zgłoszenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts