Monika Seba 24.03.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 jesteśmy na etapie poszukiwania materaca. Znamy Selene i MK Koło foam (czy jakoś tak). Znacie jeszcze jakichś producentów materacy godnych zaufania i polecenia?Po wpisaniu w opcje "szukaj" wychodzi zbyt wiele wyników aby doszukać się czegoś sensownego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 24.03.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 IKEA, materac SULTAN, lateksowy, nie wiem, czy to top tredny, ale sie raczej wysypiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 24.03.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Zobacz ofertę JANPOL.Mam kilka lat materac-jestem zadowolona.Fabryka mieści się w Orzeszu-Jaśkowicach.Robią materace również w nietypowych rozmiarach.Można je też kupić w sklepach meblowych,lista sklepów na str.producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.03.2008 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Materace lateksowe Hilding:http://www.hilding.pl/go.live.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiola 25.03.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 od kilku tygodni mam MKFoam materac lateksowy Ibiza i uważam ,że bardzo dobrze się na nim śpi w porównaniu do sprężynowego - ale jest to mój pierwszy materac lateksowy ,wiec nie mam wielkiego doświadczenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 25.03.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Dla mnie to tez był trudny wybor ale uzywam od ponad 2 lat materaca KRONOS z firmy Janpol, jestem bardzo zadowolona. Materac ma stronę zimową i letnią, wkład z końskiego włosia itp. Wybieralismy twardy.Wiele dobrego słyszałam o materacach lateksowych i polecano nam je ze względu na komfort spania 2 osób o różnej wadze. Podobno ja (lżejsza) nie odczuwałabym kiedy mój mąz (cieższy) obraca się i nie byłoby efektu "skakania" ale po przeaanalizowaniu cena lateksowych mnie trochę powaliła. Uważam, ze mój jest w bardzo dobrym stosunku jakość/cena. (180x200 kosztował ok 1000 pln) i myślę, ze posłuży nam jeszcze dobrych parę lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 25.03.2008 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 późno zadałam to pytanie. dzisiaj już zamówiłam Materac Opal Plus firmy Selene. Byliśmy nastawieni na inny, ale sprzedawca przekonał nas do tego. oboje mamy duże problemy z kręgosłupem jednak pustka portfela sprowadza nas na końcówce budowy na ziemię. Mam nadzieję, że będziemy się wysypiać. Przekonana jestem, że różnicę odczujemy, bo to na czym teraz śpimy trudno nawet nazwać łóżkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts