uka 25.03.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Witam. Proszę o radę. Mam stare parkiety (klepki dębowe pomieszane z jakimiś tam Dwa lata temu cyklinowany był parkiet w jednym z pokojów, szpachlowane szczeliny(jakiś tak fugenkiten???? zmieszany z pyłem po cyklinowaniu???????) i położony podkład capon, lakier domalux classik 2 warstwy i 1 warstwa super (wysoki połysk). Po 2 latach podłoga taka sobie tzn. pęknięcia między klepkami i bardzo widoczne rysy na parkiecie - prawdopodobnie robota psich pazurków). Teraz chcę cyklinować drugi pokój i przedpokój, lecz nie wiem jakich szpachli, podkładów i lakierów użyć, żeby parkiet nie ściemniał i jakiego lakieru, żeby slady pazurów psa nie były tak widoczne. Czym pielęgnować parkiet lakierowany, żeby przedłużyć jego żywotność? Bardzo proszę o poradę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts