holikk 25.03.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Czy ktoś z Was może podzielić się doświadczeniem czy lepiej użyć do izolacji (i konstrukcji ) płyt krzemianowych (np. silca,promasil,super isol,), czy może jednak wełnę mineralną? Płyty krzemianowe ponoć droższe, ale odpada potem gipskarton do zabudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 25.03.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 płyty są droższe ale za to obróbka dziecinnie prosta. Ja zdecydowałem się na płyty bo obudowę robię we własnym zakresie i po prostu poszedłem na "łatwizne" więc wybrałem płyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
holikk 03.04.2008 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Podnoszę temat, może ktoś jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts