Grzegorz Saczek 25.03.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Jeśli by się wam zdażyło dostać maila z adrsu: [email protected] o treści: Uaktywnij konto BZ WBK 24 Aby uaktywnic konto BZ WBK 24, nalezy kliknac ponizsze lacze i wprowadzic Numer karty na wyswietlonej stronie w celu potwierdzenia BZ WBK 24. Kliknij tutaj, aby uaktywnic konto BZ WBK 24 mozesz rowniez potwierdzic, logujac sie do swojego konta BZ WBK 24 pod adresem https://www.centrum24.pl/bzwbk24.html. Dziekujemy za korzystanie z systemu BZ WBK 24! Zespol BZ WBK 24. Bank Zachodni WBK S.A. to co prawda wejść można bezpiecznie ale raczej nie podawajcie danych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.03.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 taaaa... dostałam o świcie Ale 9 osób się dało nabrać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 25.03.2008 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 I wpisało to o co "prosiła" tabelka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 25.03.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Dostałem. Skasowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.03.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 I wpisało to o co "prosiła" tabelka??? W TV mówili, że taaaaaaaaaaa razem z PINem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 25.03.2008 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 O 9 TV wie... ciekawe ile jeszcze...Cóż - naiwność ludzka nie zna granic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 27.03.2008 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 też dostaliśmy tego maila, ale go olaliśmy, a potem z TV się dowiedzieliśmy co sie dzieje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 I ja znalazłam się w gronie wyróżnionych. Dostałam aż 3, dwa następne z adresu, który wyglądał dużo bardziej prawdopodobnie. Nawetnie wchodziłam w ten link, tylko wydrukowałam wiadomośc i poleciałam do banku z samego rana, sprawdzić, czy to zamach na moją kasę jest. I TO BYŁ ZAMACH NA MOJĄ KASĘ. Nie dałam ani grosika łobuzom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 27.03.2008 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 To był raczej zamach na rozum u adresatów. Trzeba być mało rozsądnym aby podawać numer i date ważności karty + PIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jose33 27.03.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Ja dostałem takiego maila w poniedziałek wieczorem i od razu napisałem do tego banku że ktoś spam z ich logo rozsyła."Podziwiam" tych którzy dali sie nabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 28.03.2008 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Spam to za mało powiedziane. To była bezczelna próba oszustwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjr 02.04.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 A najlepszy numer zrobiło PKO BP. W tym samym czasie (21 marca) bez uprzedzenia (ani powiadomienia klientów, ani informacji w prasie, telewizji czy internecie) zmieniło stronę PKO INTELIGO na e-PKO. Czyżby odpowiadał za tą akcję nie fachowiec- specjalista, a jakiś znajomy prezesa PKO BP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.04.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 A najlepszy numer zrobiło PKO BP. W tym samym czasie (21 marca) bez uprzedzenia (ani powiadomienia klientów, ani informacji w prasie, telewizji czy internecie) zmieniło stronę PKO INTELIGO na e-PKO. Czyżby odpowiadał za tą akcję nie fachowiec- specjalista, a jakiś znajomy prezesa PKO BP? to raczej własna "akcja" osób stroniących od informacji http://forum.muratordom.pl/post2404516.htm?highlight=#2404516 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts