marcioszek 25.03.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Witam. Czy może ktoś z szacownych forumowiczów wykonywał sam tras drewniany? Potrzebuję jakiejś podpowiedzi odnośnie drewna oraz jakie są przewidywane koszty 1m2 takiego tarasu, Czytałem trochę na ten temat i wyszło że drewno jest lepsze od każdego innego materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 27.03.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 marcioszek masz rację jak piszesz drewno jest lepsze od każdego innego materiału. tylko że jest jedno ale ?? a to ale to KASA wszak nie zrobisz tarasu z sosny lub świerka, musi to być bardziej szlachetniejsze drewno, ja jak rozpoznałem temat tarasu to z drewna poszedłem w kierunku bruku klinkierowego, a jak zgłębiłem temat klinkieru to za 2 ygodnie leję płytę betonową i będą płytki tak to już bywa z tymi budowami, nie ma się co się lubi to się lubi co się ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 28.03.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 czesc nie wiem jaki jest koszt drewna ale mozesz zrobic czesciowo jak kolega pisze tylko ze musisz wezwac ekipke i zeby ci zrobili beton stemplowany czyli jest to ostatnia warstwa betonu poddawana stemplowaniu czyli odciskaniu wzoru .. a jakiego a jakiego chcesz imitacja drewna , granitu , kamieni , wzor wsumie zalezy czym dysponuje ekipa ktorej to zlecisz twoja praca tylko polega na puzniejszym pomalowaniu tego impregnatem i co 3 lata znowu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts