szymoszkowa 05.11.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 A propos zimy i działki-zaraz lecę do OBI po łopaty do odsnieżania-jesli zdołam wyjechać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lontrel 05.11.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Mam pelne deskowanie i pape czy musze zostawiac przestrzen wentylacyjna pomiedzy wełna a deskami.A jerzli nie zostawie to co sie bedzie dziac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.11.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 A propos zimy i działki-zaraz lecę do OBI po łopaty do odsnieżania-jesli zdołam wyjechać . Mam ten sam problem . Wczoraj wjechaliśmy, zobaczymy, jak w drugą stronę . Lontrel - co do Natury (i Gorana też) ostrzegali nas przed kiepską jakością drewna. W tamtym roku to podobno była prawdziwa plaga - producenci żeby utrzymać cenę kupowali tańsze drewno (nawet nieco nadgryzione ponoć ). Nie zaryzykowałam. Nie wiem, jak sprawa wygląda w tym roku. Jeśli chodzi o cenę, dobre plastiki i tańsze drewno wyszły mi praktycznie dokładnie tak samo. Idkam - ja bym chyba nie wytrzymała i już pakowała walizki . Bardzo ładny domek Wam wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 05.11.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Szymoszkowa, gratulacje, bardzo ładny domek, okolica też super, a tempo prac imponujące. Idkam, Twoja chacjenda też bardzo fajnie wygląda, chcielibyśmy być na tym etapie, ale jeszcze trochę. Dwie fotki z naszego placu boju http://img300.imageshack.us/img300/4336/przdkt5.jpg http://img157.imageshack.us/img157/4175/klinkier005la7.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 05.11.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Idkam - ja bym chyba nie wytrzymała i już pakowała walizki . Bardzo ładny domek Wam wyszedł Dziękujemy, musimy wytrzymać Idkam, Twoja chacjenda też bardzo fajnie wygląda, chcielibyśmy być na tym etapie, ale jeszcze trochę. Również Dzięki, Wasz przód i tył niczego sobie!!!! Fiu fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 05.11.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Idkam - ja bym chyba nie wytrzymała i już pakowała walizki . Bardzo ładny domek Wam wyszedł Dziękujemy, musimy wytrzymać Idkam, Twoja chacjenda też bardzo fajnie wygląda, chcielibyśmy być na tym etapie, ale jeszcze trochę. Również Dzięki, Wasz przód i tył niczego sobie!!!! Fiu fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lontrel 05.11.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Kolega ma Nature narazie nic nie widac ale chwli firme tzn montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 05.11.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Idkam,Mariucha,bardzo ładne są wasze domy chociaż każdy jest w innym stylu.I widać dbałość o szczegóły.Moja działka ma 30 lat więc miała kiedy nabrać uroku, w dodatku z dwóch stron jest las.A może ktoś ma chetnego na kupno dużego domu w naszym mieście?A może inni forumowicze też pokażą swoje domy w obecnym stanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 05.11.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Ella niestety ten fachowiec już zdążył wyjechać do niemieć. szymoszkowa działka i domek są piękne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 05.11.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Bardzo dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 06.11.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 mariucha idkam fajne domki ech - nam jeszcze daleko gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 06.11.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witam mam do sprzedania barak budowlany w bardzo dobrym stanie, moze jest ktos zainteresowany.Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawEla 06.11.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witaj. A i k , Podaj cene i wymiary na priv. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 06.11.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Ja pokażę swój plac boju jak zrobią dach, bo na razie to są tylko "gołe ściany". Mam nadzieję, że zima będzie jeszcze łaskawa i zdążymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 06.11.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 hehe my też liczymy na łagodną zimęchcemy listopad/grudzień prąd podciągać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawEla 06.11.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 My złożyliśmy w pradowni wniosek w zeszlym tygodniu więc realnie liczac kabel podciągną pewnie luty-marzec..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 06.11.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 no co ty ?aż tak długo trzeba czekać?mężowi w elektroni powiedzieli że w ciągu 2 tygodni od złożenia wniosku na sąsiednich działkach jest prąd wiec problemów być nie powinnoale....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 06.11.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Nie wierz elektrowni , ja od zlozenia wniosku czekalam 3mies, a sasiad ponad rok. Energetyka musi zrobic przetarg na wykonawce ktory zrobi ci to przylacze wiec termin dwoch tygodni wydaje mi sie nierealny. Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 06.11.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Mariucha bardzo ładnie wygląda teraz twój domek, zwłaszcza, że ostatnio widzieliśmy go z gołą więźbą . Idkam ja też bym już pakowała walizki, żeby się przeprowadzić. Domek super. Szymoszkowa bardzo ładny dom i piękna działka. Też chciałabym żeby na naszej rosły już drzewa . Gdzie kupowaliście podbitkę i jaką? Czy wiecie czym najlepiej usunąć piankę montażową z paneli i drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 06.11.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Nie wierz elektrowni , ja od zlozenia wniosku czekalam 3mies, a sasiad ponad rok. Energetyka musi zrobic przetarg na wykonawce ktory zrobi ci to przylacze wiec termin dwoch tygodni wydaje mi sie nierealny. Poz czyli żeby mi podciagęli i postawili skrzynkę pod siatkę aż muszą robić przetarg? o rety my naiwni mężowi powiedzieli 2100zl i 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts