aik 06.11.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 No , smutne to lecz prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 06.11.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witam Czy ktos zna jakis fajny program do aranzacji wnetrz?Wiem, wiem w google jest duzo, ale chcialabym jakis polecony przez kogos -ktos kto sie juz nim bawil i bardzo mu sie podobal. Zalezy mi najbardziej na aranzacji kuchni i lazienki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.11.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witam Czy ktos zna jakis fajny program do aranzacji wnetrz?Wiem, wiem w google jest duzo, ale chcialabym jakis polecony przez kogos -ktos kto sie juz nim bawil i bardzo mu sie podobal. Zalezy mi najbardziej na aranzacji kuchni i lazienki. Pozdrawiam poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 06.11.2006 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 mariucha idkam fajne domki ech - nam jeszcze daleko gratulacje Fenkju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdula 07.11.2006 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Witam Czy ktos zna jakis fajny program do aranzacji wnetrz?Wiem, wiem w google jest duzo, ale chcialabym jakis polecony przez kogos -ktos kto sie juz nim bawil i bardzo mu sie podobal. Zalezy mi najbardziej na aranzacji kuchni i lazienki. Pozdrawiam poszło na priv Pawson jakby mozna bylo to tez poprosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 07.11.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Witam Czy ktos zna jakis fajny program do aranzacji wnetrz?Wiem, wiem w google jest duzo, ale chcialabym jakis polecony przez kogos -ktos kto sie juz nim bawil i bardzo mu sie podobal. Zalezy mi najbardziej na aranzacji kuchni i lazienki. Pozdrawiam poszło na priv Pawson no nie bądź taki, podeślij i mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.11.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Witam Czy ktos zna jakis fajny program do aranzacji wnetrz?Wiem, wiem w google jest duzo, ale chcialabym jakis polecony przez kogos -ktos kto sie juz nim bawil i bardzo mu sie podobal. Zalezy mi najbardziej na aranzacji kuchni i lazienki. Pozdrawiam poszło na priv Pawson no nie bądź taki, podeślij i mi nie bo cie nie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 07.11.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Witam Czy ktos zna jakis fajny program do aranzacji wnetrz?Wiem, wiem w google jest duzo, ale chcialabym jakis polecony przez kogos -ktos kto sie juz nim bawil i bardzo mu sie podobal. Zalezy mi najbardziej na aranzacji kuchni i lazienki. Pozdrawiam poszło na priv Pawson no nie bądź taki, podeślij i mi nie bo cie nie lubie no i stało się ... wychowałem żmiję na własnej piersi ... a u nas na budowie mamy dzikiego lokatora ... wczoraj wieczorem go namierzyłem, wielki rudy ... pies zabunkrował się pod werandą. Na szczęście bardzo przyjazny i nie wygonił mnie z własnej budowy Może ktoś reflektuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 07.11.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Witam Czy ktos zna jakis fajny program do aranzacji wnetrz?Wiem, wiem w google jest duzo, ale chcialabym jakis polecony przez kogos -ktos kto sie juz nim bawil i bardzo mu sie podobal. Zalezy mi najbardziej na aranzacji kuchni i lazienki. Pozdrawiam poszło na priv Dzieki serdeczne!!!Pobawie sie nim, chociaz tyle bede miala radochy z tej budowy!!!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 07.11.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 agaaa u nas za początek trzeba bylo czekac do przetargu około 1 miesiąca, potem przyjechała ekipa, wszystko zamontowała, zapłaciliśmy Lubzelowi i czekaliśmy...czekaliśmy.. czekaliśmy..., po około 3 tygodniach nas zalicznikowali i podłączyli. Inna sprawa, że jak przysłali pocztą fakturę i umowę odkupienia projektu przyłączy to zgadzało się tylko moje imię i nazwisko, a reszta danych (nr dowodu, adres zameldowania ) z chmurki i na dodatek Pani była zaskoczona, że ja chcę rachunek i umowę z MOIMI danymi, no bo "jakie to ma dla Pani znaczenie.." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 07.11.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Witajcie po dłuuuugiej przerwie. Ja też mam lokatorów - myszki w garażu Poza tym sama już MIESZKAM!!! Co prawda mam malowanie na dole i mnóstwo jeszcze pracy, ale w sumie budowa ukończona. Jeszcze się z tym nie oswoiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 07.11.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 To tak jak ja-mieszkam na górze a malowanie na dole ale i tak jest fajnie.A ja tez mam myszke,tyle,ze w pokoju . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 07.11.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 ....że jak przysłali pocztą fakturę i umowę odkupienia projektu przyłączy.." to ile to wszytsko kosztowało? u nas wydaje sie sprawa prosta sąsiad blisko z lewa/prawa daleko nie mają ciagnąć a projekty ? jakie? dodatkowo płatne? powiedzieli 2100zł czy jeszcze więcej moze to kosztowac? bo juz od skrzynki do domu to my ciagniemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lontrel 07.11.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Czy ja tez mógłbym prosić ta stronke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska78 07.11.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 ....że jak przysłali pocztą fakturę i umowę odkupienia projektu przyłączy.." to ile to wszytsko kosztowało? u nas wydaje sie sprawa prosta sąsiad blisko z lewa/prawa daleko nie mają ciagnąć a projekty ? jakie? dodatkowo płatne? powiedzieli 2100zł czy jeszcze więcej moze to kosztowac? bo juz od skrzynki do domu to my ciagniemy ? Za 2100 to zakład postawi Ci skrzyneczkę w obrębie Twojej działki i tyle;-) Reszta czyli pociągniecie w stronę domu skrzynka "na czas budowy" ,liczniki, itp to kolejne koszty,u mnie coś koło 1500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 07.11.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 ESKA dzięki jeszcze skrzynka na czas budowy? dom stoi to chyba juz nie trzeba zielonam w tematach przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 07.11.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 My też mieliśmy dziką lokatorkę na strychu, wredna chyba nam trochę pogryzła folię parizolacyjną. ALe myszka już się złapała - na chlebek . A wcześniej nażarła się trutki. A odnośnie pianki to nikt nie wie jak ją usunąć? Monika B gratulki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 07.11.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Mapi nie ten etap , to dopiero przed nami Wszystkim ktorzy sie juz wprowadzili gratulki Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 08.11.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Gratulacje dla nowych zasiedleńców !!agaaa u nas koszt przyłącza to było około 2100 , od tego odliczyli za dokumentację projektową 170 zł, do zapłacenia ok. 1900 zł. Co do podciągnięcia do domu to zaproponowała nam firma, ktróra robiła skrzynkę i podciągnięcie do domu kosztowało dodatkowo 600 zł, ale taką małą skrzyneczkę mieliśmy swoją i kable też kupilismy oddzielnie, bo dawali za wysoką cenę. Czyli tak naprawdę to 600 zł to była robocizna i pieczątka osoby uprawnionej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.11.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Mariusze - chałupki jak się patrzy !!! Ja o tej porze w ubiegłym roku ubiłem 3 myszki własnoręcznie Mam nadzieję w tym tygodniu zakończyć sezon 2006. PS Jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts