kuband 22.02.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witam, jestem debiutantem budowlanym, Chciałbym sie zapytać może ktoś z okolic Lublinia Świdnika nie potrzebuje już garażu jako pomieszczenie budowlanego, chętnie odkupię,PS. Buduję Alabastra, może ktoś z lubelskiegorównież, chetnie nawiążę kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 22.02.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 A mi nie przychodzą powiasdomienia . BORF te pexy to o ile się nie mylę to były zgrzewane, a nie skręcane. Idkam, tematu spotkania jakoś ostatnio nie poruszaliśmy, a warto. Więc kiedy? Zapraszamy do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuband 22.02.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Mapi. Mam pytanie, nie związane z budową. Jak umieścić obrazek pod swoją nazwą? Powiedz, bo nijak nie moge. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 22.02.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Mapi. Mam pytanie, nie związane z budową. Jak umieścić obrazek pod swoją nazwą? Powiedz, bo nijak nie moge. Z góry dzięki. Naciśnij prawym klawiszem na obrazku, który chcesz mieć pod swoim nickiem, później wejdź we właściwości obrazka i skopiuj adres. Później ten adres wklej w swoim profilu w odpowiedni miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuband 22.02.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Naciśnij prawym klawiszem na obrazku, który chcesz mieć pod swoim nickiem, później wejdź we właściwości obrazka i skopiuj adres. Później ten adres wklej w swoim profilu w odpowiedni miejsce. Niestety nie wchodzi, pewnie to jest bardziej skomplikowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuband 22.02.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 DZIĘKI MAPI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 22.02.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 kuband witaj na forum a u nas: czekamy, czekamy a tu zima przyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 22.02.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Wieliczka ! Ja płaciłam za stan surowy wraz z dachem chyba cos koło 25 za około 300m bo z podwójnym garażem (Same mury 18) . Ale ceny bardzo się zmieniły. A wogóle to mogłam nakłamać bo to było już sto lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuband 22.02.2007 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 kuband witaj na forum Witaj agaaa, Gdzie się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czajni_K 24.02.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Witam Podzielcie się swoimi doświadczeniami w wyborze okien. Nam najbardziej pasują drewniane meranti. Mam juz wyceny z Gorana , Basa, Urzędowskiego i Natury. Natura b. droga , Urzędowski termin ok 4 miesiące. Goran i BAS porownywalne cenowo . Co polecacie ? Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 24.02.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 BORF te pexy to o ile się nie mylę to były zgrzewane, a nie skręcane. Po namyśle też zdecydowalismy się na pexy. Projekt je dopuszcza Byłem w hurtowni hydraulicznej i też pi powiedziano, że te się je zgrzewa. Zastanawiam się jeszcze nad ciepłą wodą. Też macie w pexach? W tych samych, czy z tym metalem w środku? Biegną po ścianach, czy są w osłonkach i zatynkowane w bruzdach? Jak ukryliście rurę instalacji gazowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 25.02.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 BORF te pexy to o ile się nie mylę to były zgrzewane, a nie skręcane. Po namyśle też zdecydowalismy się na pexy. Projekt je dopuszcza Byłem w hurtowni hydraulicznej i też pi powiedziano, że te się je zgrzewa. Zastanawiam się jeszcze nad ciepłą wodą. Też macie w pexach? W tych samych, czy z tym metalem w środku? Biegną po ścianach, czy są w osłonkach i zatynkowane w bruzdach? Jak ukryliście rurę instalacji gazowej? Ciepła, zimna woda i ogrzewanie mamy w pexach. Są one z aluminium zdaje się w środku, mamy je poprowadzone w bruzdach w ścianie i o ile dobrze pamiętam to są w osłonach, ale czy wszystkie to nie kojarzę. Rura gazowa biegnie nam w kuchni za szafkami, a w przedsionku po ścianie. I co nikt nie ma ochoty na spotkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 25.02.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Mam pytanko jaki kolor okien kupowaliscie?Brazowe czy biale, ciekawa jestem ktore przewazaja.Brazowe to drewno czy ktos pokusil sie o plastik w okleinie, bo strasza mnie ze te brazowe plastikowe maja krotka zywotnosc.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 26.02.2007 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Dzięki MaPi za info Co do koloru okien, w naszym obecnym domku mamy cos zlotego w nazwie. Zamontowane 3 lata temu i podpukac nadal sa jak nowe Do nowego tez bedziemy brali plastikowe w takim samym kolorze. Co do firmy to jeszcze nie przesadzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 26.02.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Dzięki MaPi za info Co do koloru okien, w naszym obecnym domku mamy cos zlotego w nazwie. Zamontowane 3 lata temu i podpukac nadal sa jak nowe Do nowego tez bedziemy brali plastikowe w takim samym kolorze. Co do firmy to jeszcze nie przesadzone. Czyli mam rozumiec ze sa to plastikowe koloru zlotego i zadne slonce ich nie wypaczylo?Pytam bo gosc z oknami zburzyl moja koncepcje calego domu, bo mial byc brazowy dach i brazowe okna ale plastikowe anie dreniane. Drewniane mam w jednym pokoju w mieszkaniu i obecnie jest tam o 3 stopnie zimniej niz w pokoju w ktorym jest plastik. Prosze podzielcie sie swoimi doswiadczeniami czy komus naprawde slonko wypaczylo okna???? pozdrawiam Ewelina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.02.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Ja mam plastiki (deceuninck) złoty dąb 5-komorowe. Nic się nie wypaczyło, bardzo jestem zadowolona. Mi z kolei wszyscy odradzali drewniane ze względu na problemy jakościowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grego74 26.02.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Ja mam plastiki Salamander 5 komór jednostronny złoty dąb. Zamontowane w pażdzierniku więc jeszcze nie było upałów. Wyglądają super. zobaczymy za parę lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 26.02.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Czyli mam rozumiec ze sa to plastikowe koloru zlotego i zadne slonce ich nie wypaczylo? Tak jak pisałem nasze 3 latki sprawuja sie poprawnie, lekko sie zamykaja i otwieraja, nigdzie nie wieje, kolorek jak przy zakupie i nic nie schodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 26.02.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Dzieki Czyli moja koncepcja domku z brazowym dachem i brazowymi oknami pozostaje.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 26.02.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Dzieki Czyli moja koncepcja domku z brazowym dachem i brazowymi oknami pozostaje. pozdrawiam A rynienk, elewacja w jakim kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts