plama10 28.03.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Potrzebuję 4800 sztuk cegły pełnej, czy można się dołączyć do zamówienia z Sandomierza? mój adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 28.03.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 dzięki idkam za odpowiedź.pan Piotr to ,aż z Chełma ma się zastanowić czy będzie robił .czy u Ciebie coś robił ?może jakieś zdjęcia? kominek mam już postawiony potrzebuję namiary na wykonawcę.a tam na łęczyńskiej pewnie też sprzedają kominki.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 28.03.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Hej! ja też potrzebuję ok. 3000 sztuk cegły pełnej. Miałam kupować 17000 sztuk, ale zdecydowałam sie podpiwniczenie robić z bloczków betonowych. Teraz potrzebuje tylko na kominy, ale 85 gr. to bardzo dużo, jak sie ostatnio ok. tygodnia temu orientowałąm to można było znaleźć po 0,70 gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 28.03.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Gosc z Sandomierza nie ma cegly na dzien dzisiejszy. Najblizsza dostawa mozliwa w maju, wiem bo dzwonilam!!WZamosciu w najwiekszym skladzie budowlanym cena cegly to 1,10 zl. Ale drogo cholender... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 28.03.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Witam wszystkich, ja trochę z innej beczki: gdzie kupowaliście i po ile trawę?Dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agira 28.03.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Kurcze to nam się udało z tą cegłą z Sandomierza.Płaciliśmy wczoraj 0,70zł/szt brutto.8000szt.Jak to ta sama cegielnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 28.03.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 A ja zamowilam na maj ale za 0.75 gr o kurcze ale ceny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radek_m 28.03.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Witam Szukam skrzynki elektrycznej na plac budowy, może juz komus niepotrzebna i chce odsprzedać ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lena31 29.03.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam,ile czeka się na pozwolenie na budowę? byłam przekonana że miesiąc (tak gdzieś czytałam) a tu znajomy mnie nastraszył że 3 miesiace. Murarzy mam zamówionych na lipiec! A na dach miałam zamiar zamówić na wrzesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radek_m 29.03.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Hej Ja czekałem niecałe 2 miesiace + 14 dni uprawomocnienie. Tak długo bo miałem siec wodociagową i gazową Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubhert 29.03.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam ponownie, szczególnie tych którzy chcieli podłaczyc sie pod moje zamówienie na cegłę 150. Niestety, wczoraj była od ręki, a dzisiaj trzeba czekać 2 m-ce. Ktoś wczoraj zamówił u goscia całą produkcję z dwóch m-cy i lipa, nie ma już. Trzeba szukać dalej. Gdyby ktoś miał jakieś informacje, to bedę wdzięczny. A ja po świętach potrzebuję jej, bo inaczej nie popchnę dalej roboty . Co za czasy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 29.03.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 ja zamowilam u niego na maj i mam nadzieje ze majster sie nie wkurzy ze bedzie dopiero w maju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 29.03.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Mam do was pytanie .Zastanawiam się nad zamontowaniem odkurzacza centralnego,Czy jesteście zadowoleni z urzytkowania, i jakiej firmy posiadacie Cana Cac, bo dawał dłuższy termin gwarancji. Jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urko 29.03.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam Szukam skrzynki elektrycznej na plac budowy, może juz komus niepotrzebna i chce odsprzedać ? Pozdrawiam Witam - miałbym na zbyciu taką skrzynkę .. Więcej pod numerem tel. 504190502 Jacek Tynki gipsowe agregatem tynkarskim wykonuję .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 29.03.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam, Poszukuję sprawnego i kompetentnego kierownika budowy. Jeśli ktos ma pozytywne zdanie o swoim "kier- budzie" bardzo proszę o namiary. Ja też szukam kierownika i również byłbym wdzieczny za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 29.03.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 dzięki idkam za odpowiedź. pan Piotr to ,aż z Chełma ma się zastanowić czy będzie robił . czy u Ciebie coś robił ? może jakieś zdjęcia? kominek mam już postawiony potrzebuję namiary na wykonawcę. a tam na łęczyńskiej pewnie też sprzedają kominki.[/b] Zdjęcia? Lepiej zobaczyć na żywo. Kominek? Sprzedają i wykonują. Pozdrófka M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 30.03.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Przepraszam, że off topic ale pilnie poszukuję bardzo dobrego pediatry.Chodzi o pomoc w diagnozie co dziecku dolega, bo nikt nie wie i już nie wiem do kogo sie zwrócić. Potrzeba mi lubelskiego autorytetu. Proszę , jeśli ktoś z was może pomóc - wizyta może być prywatna.Dzieki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.03.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Przepraszam, że off topic ale pilnie poszukuję bardzo dobrego pediatry. Chodzi o pomoc w diagnozie co dziecku dolega, bo nikt nie wie i już nie wiem do kogo sie zwrócić. Potrzeba mi lubelskiego autorytetu. Proszę , jeśli ktoś z was może pomóc - wizyta może być prywatna. Dzieki z góry Mam taką osobę, alw w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawEla 30.03.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Witam wszystkich, ja trochę z innej beczki: gdzie kupowaliście i po ile trawę? Dzięki za odpowiedzi. Zalezy na jakiej trawie CI zależy Uniwersalną (pod drzewka, itp - kupiłem w TESCO za 4,5kg zapłaciełm 25zł , wychodzi po niecałe 6zł /kg) Polecam jednak firmę: http://www.traw-rol.com.pl mają sklep interentowy http://www.gazon.pl ceny niezłe i gwarantowana jakość nasion.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 30.03.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Moniko! dzięki - wysłałam wiadomośc na priv. Na razie chcę jeszcze porobić diagnostykę, może ktoś ma jednak w Lublnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts