MaPi 30.03.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Hej, nigdy nie korzystałam z porad tego lekarza, ale podobno jest niezły dr Partyka, przyjmuje na fundusz w przychodni na Tymiankowej na Czubach. Przyjmuje też prywatnie gdzieś na Choinach o ile dobrze kojarzę. Podobno lepiej wybrać się do niego prywatnie, oczywiście. Jeśli chcesz to spróbuję wziąć skądś jego numer telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 30.03.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 dzięki idkam za odpowiedź. pan Piotr to ,aż z Chełma ma się zastanowić czy będzie robił . czy u Ciebie coś robił ? może jakieś zdjęcia? kominek mam już postawiony potrzebuję namiary na wykonawcę. a tam na łęczyńskiej pewnie też sprzedają kominki.[/b] Zdjęcia? Lepiej zobaczyć na żywo. Kominek? Sprzedają i wykonują. Pozdrófka M cześć idkam zobaczyć na żywo , ale gdzie?? Czy może u Ciebie? Jeśli tak to podaj namiary na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 30.03.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Przepraszam, że off topic ale pilnie poszukuję bardzo dobrego pediatry. Chodzi o pomoc w diagnozie co dziecku dolega, bo nikt nie wie i już nie wiem do kogo sie zwrócić. Potrzeba mi lubelskiego autorytetu. Proszę , jeśli ktoś z was może pomóc - wizyta może być prywatna. Dzieki z góry Witaj Moniko . Pediatra alergolog bardz dobra specjalistka pracuje na chodżki. Ja ją znam od strony alergologicznej ,ale możesz zadzwonić i porozmawiać. Pani doktor jest bardz miła i przypomniało mi się ,że mojego Pitra diagnozowała nie tylko alegologicznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 30.03.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Monika wysłałam numer na priva napisz czy doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 30.03.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 dzięki idkam za odpowiedź. pan Piotr to ,aż z Chełma ma się zastanowić czy będzie robił . czy u Ciebie coś robił ? może jakieś zdjęcia? kominek mam już postawiony potrzebuję namiary na wykonawcę. a tam na łęczyńskiej pewnie też sprzedają kominki.[/b] Zdjęcia? Lepiej zobaczyć na żywo. Kominek? Sprzedają i wykonują. Pozdrófka M cześć idkam zobaczyć na żywo , ale gdzie?? Czy może u Ciebie? Jeśli tak to podaj namiary na priva. poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 30.03.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 dzięki idkam za odpowiedź. pan Piotr to ,aż z Chełma ma się zastanowić czy będzie robił . czy u Ciebie coś robił ? może jakieś zdjęcia? kominek mam już postawiony potrzebuję namiary na wykonawcę. a tam na łęczyńskiej pewnie też sprzedają kominki.[/b] Zdjęcia? Lepiej zobaczyć na żywo. Kominek? Sprzedają i wykonują. Pozdrófka M cześć idkam zobaczyć na żywo , ale gdzie?? Czy może u Ciebie? Jeśli tak to podaj namiary na priva. poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 31.03.2007 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Słuchajcie - zostało Wam jeszcze troche suporexu? Potrzebuję 150 sztuk kupić, albo się do kogoś podłączyć do dostawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szawel 01.04.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Przepraszam, że off topic ale pilnie poszukuję bardzo dobrego pediatry. Chodzi o pomoc w diagnozie co dziecku dolega, bo nikt nie wie i już nie wiem do kogo sie zwrócić. Potrzeba mi lubelskiego autorytetu. Proszę , jeśli ktoś z was może pomóc - wizyta może być prywatna. Dzieki z góry Witaj Znam takiego dobrego lekarza , pracuje w szpitalu na Chodzki, nie wiem czy jest lubelskim autorytetem, za wizytę z dojazdem pobiera 80 zł, wizyta trwa ok 1h, dr Błaszkiewicz. telefon na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 01.04.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Słuchajcie - zostało Wam jeszcze troche suporexu? Potrzebuję 150 sztuk kupić, albo się do kogoś podłączyć do dostawy. Możesz zabrać z naszego placu boju ostatnie sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.04.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 My osobiście jesteśmy zadowoleni z partyki. Numer zamieszczę jak znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siemka 01.04.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Prosze ....może polecicie mi dobrego projektanta-instalatora do "podłogówki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 01.04.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Baaardzo Wam wszystkim dziękuję za pomoc w sprawie lekarza! Moniko i Roszponko - dostałam namiary. Dzięki MaPi i Fizyku - z Partyki "korzytam" od lat, ale po pierwsze wyjechał, a po drugie potrzeba mi wiekszego autoryteta Troche sprawa jest skomplikowana Szawel - w jakiej dzeidzinie jest to specjalsta/tka? Poprosze o namiar. Choć na razie juz jestem umówona, ale jescze nie wiem z jakim skutkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 01.04.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Dzięki idkam doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 02.04.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Szukamy fajnych mebelków ogrodowych Chodzi mi o stół i 6 rozkładanych foteli, może być też ławka... Czy może ktoś z Was wie, gdzie warto pojechać? Kota w worku bym nie chciała kupować. Dzisiaj próbowałam kupić coś w Obi - fotel losowo wyciągnięty przez sprzedawcę dosłownie rozlazł się na naszych oczach . Oczywiście sprzedawca próbował mnie przekonać, że mieliśmy wyjątkowego pecha, ale jakoś mu nie uwierzyłam Szukam też fajnej piaskownicy, najlepiej "przesuwnej" albo zadaszonej. Też szukaliśmy, aż w końcu zamówiliśmy u stolarza. Zrobi: 4 krzesła, ławka, stół, altanka, huśtawka, piaskownica... Co chwilę mu coś dorzucamy. Cena powinna się zamknąc w 4tyś pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar_ch 02.04.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 ODDAM w dobre lub zle rece garaz drewniany na budowe. Zbity z desek, starych drzwi itd, itp. obity bordowa ondulina. Moze jak sie komus zechce porozbierac na sciany i zabrac. rozmiar ok 3x4. Nie jest to jakas rewelacja ale swoje zadanie spelnil. zainteresowanych prosze o prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siemka 02.04.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Pilnie szukam ekipy z uprawnieniami do wykonania przyłącza elektrycznego napowietrznego ok. 30m plus słup.......może kogos polecicie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 03.04.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 WitamU nas ciagle do przodu, jak narazie wszystko idzie dosc sprawnie, wiec chyba uda sie nam wprowadzic pod koniec kwietnia.Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 03.04.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 WitamU nas ciagle do przodu, jak narazie wszystko idzie dosc sprawnie, wiec chyba uda sie nam wprowadzic pod koniec kwietnia.Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 05.04.2007 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Witam, CHĘTNIE SPRZEDAM ZA ROZSĄDNE PIENIĄDZE - SKRZYNKĘ ELEKTRYCZNĄ BUDOWLANĄ z bezpiecznikami Co u nas:- dokumenty do odbioru komplet - przygotowane- balustrada wewnętrzna zamówiona, po pierwszych pomiarach- kuchnia, garderoby w realizacji- kostka za 2-3 tygodnie- ogrodzenia po świętach- sprzątanie domu ... może macie kogoś poleconego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawEla 05.04.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Powitać. Się okazało że musimy grodzić dzialke szukam więc 50m siatki, takiej z demobilu (na frontowe ogrodzenie tymczasowe) jakby ktoś miał to chętnie (na priv). może być nawet 100 metrów (bedzie i dla sąsiada ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts