agaaa 04.07.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 dzięki bedę szukaćjakoś pusto na forumwszyscy na dzialkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 05.07.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 hEJ, my również ruszamy z wykończeniówką domu i siebie czy wybór płytek musi być taki trudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.07.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 hEJ, my również ruszamy z wykończeniówką domu i siebie czy wybór płytek musi być taki trudny MUSI Zrób sobie budżet i będziesz wiedziała, gdzie chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 05.07.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 budżet to ja już dawno przekroczyłam idę do banku uśmiechnąć się o zwiększenie kredytu jeden ze sprzedawców mi powiedział, że powinnam nastawić się na to, że płytki kładę na 8, góra 10 lat - mam nadzieję, że żartował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalbo 05.07.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Witajcie!!!Trudno mi prześledzić 173 strony, pewnie juz o tym pisaliście........szukam desek podłogowych. Myślałam o modrzewiu i jesionie, odwiedziłam już Parczew i Tereszpol koło Zwierzyńca. Może macie namiary gdzie takie dechy dostać? Czytałam, że dobrze jest kupić od ludzi, bo sobie juz troche poleżały i nie są za mokre, dzwoniłam z anonsów ale to wszystko wymaga jeszcze suszenia. Może wiecie gdzie jest suszarnia w okolicach lublina, i znacie stolarza który kładzie takie dechy.pzdr budująca w jakubowicach konińskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.07.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Słuchajcie, słuchajcie... Mam do sprzedania 300 szt PTH 25. Cena wywoławcza 7,50 Odbiór z Jakubowic. Czy jest ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 06.07.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 witam, kupilem deski podłogówki w Nadrzeczu k/ Biłgoraja po 24zl/m2 2 gatunek na podłoge na strych. 1 gatunek byl po 40zł./m2 pozdrawiamagamon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 07.07.2007 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 hejka gdzie kupowaliście drzwi zewnętrzne i wewnętrzne? nareszcie ruszamy z wykańczaniem domku przez biurokrację przebrnęliśmy jeden dokument - tylko pół roku My mamy* zewnetrzne CAL 121, kupione w Oknoplast w Lubartowie. *nie mamy, bo w fabryce spłoneło 148 drzwi i muszą je zrobić na nowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 07.07.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 BORF łoj rety spłonęły można zobaczyć gdzieś w necie ich ofertę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 07.07.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 chyba znalazłamhttp://oknoplast.wmc.katowice.pl/16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 07.07.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 BORF łoj rety spłonęły można zobaczyć gdzieś w necie ich ofertę? Oknoplast naszych ich nie produkuje, tylko ich przedstawiciel nimi handluje. http://www.drzwi-cal.pl/katalog.html Zamówilismy CAL 121 POSZUKUJEMY FACHOWCÓW OD STUDNI CHŁONNYCH, CZYLI SZAMBA BEZ DNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 08.07.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 oj rety jakie drogie te drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 08.07.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 oj rety jakie drogie te drzwi To są naszczęście ceny katalogowe Ale plus wszystkie dodatki wychodzi to samo, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 10.07.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 witam lubelskie! skoro temat drzwi na tapecie mam małe pytanko. przy Rusałce w jednym z pawilonów wystawia swoje drzwi zewnętrzne firma ROKO. Mają w ofercie sporo wzorów drzwi z dostawką. Ponieważ skazana jestem na drzwi robione na zamówienie, więc zastanawiam czy się warto wejść we współpracę. Czy ktoś z Was (albo z Waszych znajomych) kupował drzwi w ROKO? Buduję się co prawda pod Warszawą, ale pochodzę z Lublina. Jeśli coś mogę kupić w Lubliniie, to wolę w Lublinie niż wspierać Bartycką w Warszawie. PS. A makaron kupuję tylko Lubelli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalbo 10.07.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 witam, kupilem deski podłogówki w Nadrzeczu k/ Biłgoraja po 24zl/m2 2 gatunek na podłoge na strych. 1 gatunek byl po 40zł./m2 pozdrawiam agamon Hej!! No własnie tam jest "zagłębie" tartakowe, ale czy może pamiętasz nr albo nazwę, adres? A jakie to były dechy i czy sprzedający od razu kładł podłogę? dzieki pzdr z jakubowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 10.07.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 na ul.Lotniczej w kierunku ul.Pawiej po prawej stronie a moje pytanie gdzie kupowaliście parkiet,chętne namiar na producenta W Zawadówce k. Chełma http://www.hsm.com.pl 082 5689910 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalbo 10.07.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 witam!Ja korzystam z usług ALTESTA. Wytargowałm cenę jak w solidzie za osprzęt i opłatę miesięczną (50 = vat abonament). Podobno solidniejsi. Okna mam drewniane z księżpola.Brama garażowa normsthal (nie wiem czy tak się pisze....) firma petrus ul. witosa, tylko ja miałam na zamówienie samą ramę, bo "obijałąm " sobie drewnem, żeby pasowała do okien.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 10.07.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 A jakie to były dechy i czy sprzedający od razu kładł podłogę? Czy dechy były na tyle wysuszone, żeby można z nich było kłaść podłogę? Inaczej szpary gwarantowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 10.07.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 witam! Okna mam drewniane z księżpola. pzdr Pamiętasz, jak się nazywa firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 11.07.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 WIec tak - drewno jest z suszarni, wyrobione na deski podlogówki grubość 3cm. szerokośc 13 cm. gotowe do położenia na feder.transport kosztowal mnie do Lublina 100zł. zapewnił mi go sprzedający. tel.502585028 Jan Birut.Kupiłem deski ponieważ byly tańsze ja płyty OSB (OSB z OBI ,ale grubości 15mm). wiec uważam ze to dobry pomysł.pozdrawiam w bólach budowania ( wykańczania)agamon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts