Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie!!!

Trudno mi prześledzić 173 strony, pewnie juz o tym pisaliście........szukam desek podłogowych. Myślałam o modrzewiu i jesionie, odwiedziłam już Parczew i Tereszpol koło Zwierzyńca. Może macie namiary gdzie takie dechy dostać? Czytałam, że dobrze jest kupić od ludzi, bo sobie juz troche poleżały i nie są za mokre, dzwoniłam z anonsów ale to wszystko wymaga jeszcze suszenia. Może wiecie gdzie jest suszarnia w okolicach lublina, i znacie stolarza który kładzie takie dechy.

pzdr budująca w jakubowicach konińskich

hejka

gdzie kupowaliście drzwi zewnętrzne i wewnętrzne?

nareszcie ruszamy z wykańczaniem domku

przez biurokrację przebrnęliśmy

jeden dokument - tylko pół roku :roll:

My mamy* zewnetrzne CAL 121, kupione w Oknoplast w Lubartowie.

*nie mamy, bo w fabryce spłoneło 148 drzwi i muszą je zrobić na nowo :(

witam lubelskie!

skoro temat drzwi na tapecie mam małe pytanko.

przy Rusałce w jednym z pawilonów wystawia swoje drzwi zewnętrzne firma ROKO. Mają w ofercie sporo wzorów drzwi z dostawką. Ponieważ skazana jestem na drzwi robione na zamówienie, więc zastanawiam czy się warto wejść we współpracę.

Czy ktoś z Was (albo z Waszych znajomych) kupował drzwi w ROKO?

Buduję się co prawda pod Warszawą, ale pochodzę z Lublina. Jeśli coś mogę kupić w Lubliniie, to wolę w Lublinie niż wspierać Bartycką w Warszawie.

PS. A makaron kupuję tylko Lubelli. :wink:

witam, kupilem deski podłogówki w Nadrzeczu k/ Biłgoraja po 24zl/m2 2 gatunek na podłoge na strych. 1 gatunek byl po 40zł./m2

pozdrawiam

agamon

Hej!!

No własnie tam jest "zagłębie" tartakowe, ale czy może pamiętasz nr albo nazwę, adres? A jakie to były dechy i czy sprzedający od razu kładł podłogę?

dzieki

pzdr z jakubowic

witam!

Ja korzystam z usług ALTESTA. Wytargowałm cenę jak w solidzie za osprzęt i opłatę miesięczną (50 = vat abonament). Podobno solidniejsi.

Okna mam drewniane z księżpola.

Brama garażowa normsthal (nie wiem czy tak się pisze....) firma petrus ul. witosa, tylko ja miałam na zamówienie samą ramę, bo "obijałąm " sobie drewnem, żeby pasowała do okien.

pzdr

WIec tak - drewno jest z suszarni, wyrobione na deski podlogówki grubość 3cm. szerokośc 13 cm. gotowe do położenia na feder.transport kosztowal mnie do Lublina 100zł. zapewnił mi go sprzedający. tel.502585028 Jan Birut.

Kupiłem deski ponieważ byly tańsze ja płyty OSB (OSB z OBI ,ale grubości 15mm). wiec uważam ze to dobry pomysł.

pozdrawiam w bólach budowania ( wykańczania)

agamon