kasiula77 16.02.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Ewa spokojnie aby do przodu! Nie nadarmo sie mówi ze wykańczanie w środku to i wykańczanie siebie. Glazurnika swojego bardzo chwalił Fizyk (robił u niego i jego rodziców i są b. zadowoleni, jego tel. podawał kilkadziesiąt stron wcześniej), zaoszczędzę ci czasu w szukaniu i podaję Marian Mielnik 510339136 oraz namiar od Idkama p. Boguś 504040046. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 17.02.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Dzięki Kasiu. Jutro poważnie pogadam z moją ekipą czy są w stanie poprawić łazienkę. Najgorsze, że prawie wszystkie płytki już polożone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrekLu 17.02.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Witam,Właśnie rozpocząlem budowe domku w Nasutowie. Nauczony doświadczeniami rodzinnymi / 5 dom w rodzinie / staram się bardzo dobrze wszystko zaplanować już na etapie rozpoczynania i nie oszczedzam na materialach, szczególnie konstrukcyjnych. Mam do was pytanie, czy możecie polecić kogoś dobrego od wylewek, moja ekipa nie jest zbyt solidna i szukam kogoś lepszego...Pozdrawiam w trudach budowania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek2012 17.02.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Witam. piotrekLu jeśli to nie tajemnica to w którym miejscu w Nasutowie budujesz domek? Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vectomek 18.02.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Czy ja też moge prosić? Dannnb, a czy mógłbyś zdradzić ile ma Cię to kosztować? Ewentualnie z podziałem na poszczególne części - GWC, instalacja wewnętrzna? Jaki rekuperator wybrałeś? Poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamass 18.02.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Witam wszystkich, budowe zaczynac bede w tym roku w okolicach Puław. nie będę pierwsza, która o to prosi ale PROSZę o namiary na brygadę -najlepiej sprawdzoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dannnb 18.02.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Czy ja też moge prosić? Dannnb, a czy mógłbyś zdradzić ile ma Cię to kosztować? Ewentualnie z podziałem na poszczególne części - GWC, instalacja wewnętrzna? Jaki rekuperator wybrałeś? Poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vectomek 19.02.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Dzięki dannnb za info. Czy ja też moge prosić? Dannnb, a czy mógłbyś zdradzić ile ma Cię to kosztować? Ewentualnie z podziałem na poszczególne części - GWC, instalacja wewnętrzna? Jaki rekuperator wybrałeś? Poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gesio 19.02.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Stało sie, sprzedałem mieszkanie i do grudnia musze sie przeprowadzic do domku a on w stanie zupełnie surowym i tak:1. potrzebuje namiarów na dobrego i niedrogiego projektanta wnętrz żeby na początek zaprojektować instalację elektryczna pod konkretne rozwiązania.2. nawiązując do pkt 2 potrzebuje namiarów na dobrego i sprawdzonego i niedrogiego elektryka.3. gdzie kupić dobre drewniane okna i drzwi tak zeby nie przepłacić?4. najchętniej wziąłbym ekipę do wszystkiego, tylko żeby to byli ludzie na 100% sprawdzeni z polecenia.Proszę bardziej doswiadczonych w sprawach wykończeniowych forumowiczów o porady, za wszelkie sugestie z góry dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebarc 19.02.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 czy ktoś może się pochwalić dobrym kierownikiem budowypotrzebuję takowego jak najszybciejbędę wdzięczny za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencik 20.02.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 czy ma może ktoś do sprzedania barak na budowę...albo jakieś namiary gdzie można tego szukać. Zapewne na forum był ten wątek poruszany już parę razy...ale proszę o jakiekolwiek informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 20.02.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 WitamPotrzebuje ekipy od kostki i ogrodzenia z klinkieru,Na wiosne mam tez zamiar zaczac wykanczac gore naszego domku w zwiazku z tym szukam kogos kto wymorowalby kilka scianek dzialowych, no i oczywiscie nie zdarl ze mnie kasy.Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
larunia 20.02.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Witam wszystkich Na wiosnę rozpoczynamy budowę Alabastra , poszukujemy garażu na budowę oraz kibelka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamass 20.02.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Stało sie, sprzedałem mieszkanie i do grudnia musze sie przeprowadzic do domku a on w stanie zupełnie surowym i tak: 1. potrzebuje namiarów na dobrego i niedrogiego projektanta wnętrz żeby na początek zaprojektować instalację elektryczna pod konkretne rozwiązania. 2. nawiązując do pkt 2 potrzebuje namiarów na dobrego i sprawdzonego i niedrogiego elektryka. 3. gdzie kupić dobre drewniane okna i drzwi tak zeby nie przepłacić? 4. najchętniej wziąłbym ekipę do wszystkiego, tylko żeby to byli ludzie na 100% sprawdzeni z polecenia. Proszę bardziej doswiadczonych w sprawach wykończeniowych forumowiczów o porady, za wszelkie sugestie z góry dziekuję. znam czlowieka, ktory z reszta bedzie robil u mnie wykonczeniowke. Pracowal 15 lat w holandii ale wraca do Polski i tu bedzie dzialal. bedzie pod koniec marca . wiem ze ma juz jakies zlecenia.Znajomej mojej robil tylko jeden pokój (projektowal i wykonal)bo klient byl nieosiagalny. mimo to czekala na niego 2 lata az sie doczekala bo chciala tylko jego. na szczescie ja dopiero zaczynam budowe, wiec bedzie potrzebny mi za ok rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzejms_bond 20.02.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 WitamCzy może mi ktoś polecić ekipę do zrobienia centralnego og. i instalacji wodno - kanalizacyjnej? Sprawdzałem w firmie Know Viessman na Diamentowej, ale cena dość spora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebarc 21.02.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Chciałbym przestrzec wszystkich, którzy zechcą skorzystać z usług elektryka ze Świdnika - Józef Sochacki przed korzystaniem z jego usług.A przynajmniej proponuję spisanie szczegółowej umowy z rozliczeniem dopiero po odbiorze LUBZELU (np. w przypadku przyłącza).Gość jest niesolidny i przede wszystkim nie terminowy. U mnie robił przyłącze i na moje nieszczęście rozliczyłem się z nim po wykonaniu prac ale jeszcze przed odbiorem technicznym.O ile prace ziemne wykonał w 1 tydzień to pozostałe formalności trwały ok. 3 miesięcy. Dostał kasę i miał mnie w nosie. Nie wspominając już o krętactwach z jego strony i tekstach typu: "panie wiesz ile ja mam roboty..."Dopiero później dowiedziałem się, że mój sąsiad któremu Sochacki też zakładał przyłącze miał ten sam problem.Tak więc wyczulam wszystkich ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mroovka 21.02.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Po długiej przerwie witam wszystkich zmagających się z budową. Mam pytanko: czy i gdzie ubezpieczacie swoje budowy? Czy zakładacie alarmy? Czy korzystacie z usług firm ochroniarskich? Będę wdzięczna za wskazówki i namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkady1978 21.02.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Dom ubezpieczyłem w PZU, alarm założony, dodatkowo okna i drzwi antywłamaniowe (szyby P2 i okucia WK1). A piecze nad moim domkiem sprawuje Solid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 21.02.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Garaż blaszany, nowy, kupowałam pod tym nr tel. 604397105, 081 7515592. Cena z tamtego roku 1250zł, 250X350, z ich mozntażem. Zmontowali migiem moze w 20 min. Swojego jeszcze nie sprzedaję! Po ich zamontowaniu koniecznie zakotwić ( w zakresie własnym). Jakiś czas temu była spora wichura i blaszak moich sąsiadów nie był w ogóle zabezpieczony, na ich szczescie daleko nie odfrunął bo zatrzymał sie na naszym ogrodzeniu,ale na nasze nieszczęście pociął nam otulinę na siatce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 21.02.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Arkady fajnie ze jesteś bo mam pytanie,jak sprawdzić majstrów podczas montażu czy dobrze okna montują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts