szarak 08.10.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Gdzie w łublinie jest największy wybór oswietlenia.Zależy mi głównie na oprawach halogenowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 08.10.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Dosc duzy sklep jest na Energetykow Ostel sie chyba nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.10.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Inergia na Budowlanej bodajże, mają też spory sklep w nowej Gali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szarak 08.10.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Dz za wszystkie odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szarak 08.10.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Dz za wszystkie odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szarak 08.10.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 dz za wszystkie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irek95 08.10.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Niezapomniany rocznik 2005/2007 To co - jakieś piwko? Ja też się zgłaszam na piwko jako rocznik 2005/2007 (grudzień 2005 - pomysł budowy domu, wrzesień 2007 - przeprowadzka, listopad 2007 - nowy potomek). Tymczasem mam do sprzedania trochę materiałów ociepleniowych, które po roku od zakończenia budowy już mi się nie przydadzą: - 2 rolki wełny mineralnej ISOVER Uni Mata 5cm (38,4 m2) - 0,4 m3 ( 4 m2) styropianu Termoorganika 10cm - 0,15 m3 (7,5 m2) styropianu Termoorganika akustic 2cm Cena do uzgodnienia, możliwość dowozu w okolicach Lublina. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv. Pozdrawiam Irek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quisquis 09.10.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Mam, mam, nowy projekt! To miłość od pierwszego wejrzenia. Dom na miarę naszych możliwości:)http://www.z500.pl/projekt/z71.html http://www.z500.pl/projekt/z71/rzuty.html Takiego domku właśnie szukałam, cudownego w swej prostocie, taniego w budowie (mam nadzieję)Myślę jedynie, żeby w miejscu dolnej łazienki zrobic garderobę. Co sądzicie?U nas nie ma gazu. Kominek z rozprowadzeniem na pewno, ale co jeszcze do ogrzania takiego domku. Jak to widzicie, podpowiedzcie, proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 09.10.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 No podoba mi sie , szczegolnie ze na takim metrazu rzadko sa spizarnie a garderoby rzeczywiscie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska78 09.10.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Mam, mam, nowy projekt! To miłość od pierwszego wejrzenia. Dom na miarę naszych możliwości:) http://www.z500.pl/projekt/z71.html http://www.z500.pl/projekt/z71/rzuty.html Takiego domku właśnie szukałam, cudownego w swej prostocie, taniego w budowie (mam nadzieję) Myślę jedynie, żeby w miejscu dolnej łazienki zrobic garderobę. Co sądzicie? U nas nie ma gazu. Kominek z rozprowadzeniem na pewno, ale co jeszcze do ogrzania takiego domku. Jak to widzicie, podpowiedzcie, proszę. Przy ogrzewaniu "wuglem" musisz mieć jakieś pomieszczenie na węgiela a tu w projekcie tego nie masz ,no i generalnie strasznie się brudzi.Więc wydaje mi się iż to odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quisquis 09.10.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 No właśnie...gazu nie, węgla nie. Czy zostaje tylko ten nieszczęsny prąd???? ( A może zrobić kominek z płaszczem wodnym? Ma ktoś z was? Ale to też tylko kominek, jak nie napalisz, masz zimno. A jak drewno skoczy jeszcze 200%, to tyle co i prąd. Czy macie jeszcze jakieś genialne pomysły na ogrzanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 09.10.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 quisqusi mialas racje z tym planem w Kijanach. Zalamka totalna .Albo nasza dzialak przeksztalci sie sama na wiosne w budowlana albo dopiero z nowym lanem zagospodarowania za 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quisquis 09.10.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Tak niestety podejrzewałam. Przykro mi, ale bądź dobrej myśli.Zaczęłam się przyzwyczajać do myśli, że będziemy sąsiadkami...tzn. będziemy, będziemy, tylko kiedy?Głowa do góry, pozytywne myślenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 09.10.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 quisquis my też nie mamy gazu w okolicy i zamierzamy grzać kominkiem i na prąd właśnie, ale jeszcze nic nie mogę powiedzieć jak to wyjdzie w praktyce bo dopiero ruszamy z budową Nie mogę się dokopać do informacji o betonie z pompą na fundamenty - skąd braliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quisquis 09.10.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Kilka lat temu mieszkałam w domu, w którym było ogrzewanie podłogowe (elektryczne). W zimie przychodziły takie rachunki, że szybko wybudowaliśmy kominek i potem grzaliśmy tylko kominkiem. Woda podgrzewana prądem i kuchenka z płytą (na prąd). Rachunki znacznie spadły, no, ale drewno wtedy było taniutkie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vincent_vega 09.10.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 No właśnie...gazu nie, węgla nie. Czy zostaje tylko ten nieszczęsny prąd???? ( A może zrobić kominek z płaszczem wodnym? Ma ktoś z was? Ale to też tylko kominek, jak nie napalisz, masz zimno. A jak drewno skoczy jeszcze 200%, to tyle co i prąd. Czy macie jeszcze jakieś genialne pomysły na ogrzanie? Musisz mieć dwa źródła ogrzewania w domu. Domu z samym kominkiem nikt Ci nie odbierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quisquis 09.10.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 A jeżeli będzie to kominek z płaszczem???Albo kominek i podłogówka w łazience np.?Już różne pomysły przerabiam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts