sevson 18.04.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Ja też w sprawie "Prawie Nowe - Stemple do sprzedania". Mam do sprzedania stemple sosnowe 2,5-3,0m -170 szt 2 km od Świdnika. Cena do uzgodnienia, najlepiej z własnym transportem. Wszelkie pytania, oferty i propozycje dotyczące stempli proszę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mixer4all 19.04.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Jak u nas w Lublinie wygladaja ceny za zrobienie:- tynków cem-wap i gipsowych- wylewek- ulozenie kostki brukowej Tylko nie odpisujcie ze mam opcje szukam bo mi zalezy konkretnie o ceny na rynku lubelskim a jak wiecie opcja szukaj nie dziala na konkretnym temacie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WojtekLubartow 20.04.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 po ile kupowaliście ostatnio STAL 12 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciaz 20.04.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 ....a może ktos ma do sprzedania brame budowlaną albo garaż blaszany? Najlepiej w okolicach Świdnika...pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ravic 20.04.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Jak u nas w Lublinie wygladaja ceny za zrobienie: - tynków cem-wap i gipsowych - wylewek - ulozenie kostki brukowej Tylko nie odpisujcie ze mam opcje szukam bo mi zalezy konkretnie o ceny na rynku lubelskim a jak wiecie opcja szukaj nie dziala na konkretnym temacie. Pozdrawiam Tynki gipsowe z agregatu - 25 zł/m2 (robocizna z materiałem), cem-wap z agregatu 25 zł/m2, fachowcy polecani, materiał Knauf i Caparol, tynki cem-wap ręcznie 14 zł/m2 sama robocizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magser 20.04.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 jotem,sevson po ile te stemple?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Górnik_Lublin 21.04.2009 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 po ile kupowaliście ostatnio STAL 12 ? Ja kupowałem po 2,05 zł/kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 22.04.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Bardzo pilnie potrzebuję namiary na wykonawcę podbitki! Niestety rozłożyłam sobie elewację i podbitkę na 2 oddzielne roboty i teraz właśnie szukam kogoś kto położyłby mi podbitkę. Z góry dziękuję i pozdrawiam w trudach budujących. Z góry dziekuję za jakieś namiary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jotem 24.04.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Czy ktoś z Was ostatnio robił przyłącze gazowe wraz z wewn inst gazową. Ile zapłaciliście za taką usługę. U mnie wyszło razem z materiałami 3000zł. W budynku 3 pkt + 11 mb rury, przył 14mb + skrzynka + zawór na budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetyBlue 25.04.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 po ile kupowaliście ostatnio STAL 12 ? Ja kupowałem po 2,05 zł/kg Podobnie, 2 zł/kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apieczyk 25.04.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Właśnie kończę segregować stemple do upłynnienia. Są posortowane wg długości:- 2,4-2,6m 80szt- 2,6-2,8m 90szt- 2,8-3,0m 100szt (ok. 60szt. kupione jako nówki)- 3,0-3,2m 32szti parę dłuższych. Długość minimalną gwarantuję (nie wliczałem do niej ewentualnych nacięć). Zostało mi jeszcze do posortowania ok 30szt. najpewniej w rozmiarze 2,4-2,8m. Jakby ktoś był zainteresowany zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek2012 26.04.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Witam wszystkich Potrzebuje pilnie namiary na sprawdzonych tynkarzy,tynk cementowo-wapienny Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rufino 28.04.2009 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Witam Jeżeli ktoś potrzebuje ziemi to mam,czysta,ładna większa ilość w Nasutowie. Będzie około 50 przyczep ciągnikowych. Pozdro; ile kosztuje ta ziemia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dannnb 28.04.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Bardzo pilnie potrzebuję namiary na wykonawcę podbitki! Niestety rozłożyłam sobie elewację i podbitkę na 2 oddzielne roboty i teraz właśnie szukam kogoś kto położyłby mi podbitkę. Z góry dziękuję i pozdrawiam w trudach budujących. Z góry dziekuję za jakieś namiary! Przyłączę się do tematu. Ja również potrzebuję konkretnego fachowca do podbitki ale na wrzesień. Możecie kogoś sprawdzonego polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katpro 28.04.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Witam!!!Chcę kupić przyczepkę samochodowa o długości 2,5 m ( lub 2 m) z plandeką. Czy macie może coś takiego na zbyciu ???Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenewos 28.04.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Witam serdecznie wszystkich budujących w lubelskim. Też mam zamiar zacząć, pewnie gdzieś pod koniec czerwca albo na początku lipca Właśnie rozglądam się za ekipą murarzy. Może macie kogoś niedrogiego, godnego polecenia w okolicach Lubartowa. Czekam na razie na odpowiedź od jednej firmy, ale szczerze mówiąc, nie mam za bardzo orientacji na jaki koszt robocizny SSO się zgodzić. Jest tu mnóstwo postów na tym forum, ale i rozrzut cen imponujący. A jak to wygląda w lubelskim? Buduję parterówkę San Diego http://www.pro-arte.pl/projekty-domy/54/.Z góry dziękuję za każdą pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arti.sa 29.04.2009 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Gdzie mogę zobaczyć w Lublinie dachówkę ruppceramika sirius 13 miedziana?Będę bardzo wdzięczny za info. I może ktoś zna dobrą hurtownię aby zamowić pokrycie dachowe (ceramikę)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciaz 29.04.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Gdzie mogę zobaczyć w Lublinie dachówkę ruppceramika sirius 13 miedziana? Będę bardzo wdzięczny za info. I może ktoś zna dobrą hurtownię aby zamowić pokrycie dachowe (ceramikę)? Witam Ja kupiłam ruppceramika sirius 13 antracyt,w Matellbud na Diamentowej w Lublinie...i miedziana też tam jest. Zanim kupiłam,byłam w kilku innych miejscach i w Matelbudzie dali mi najlepsze ceny a dach mam duży przeszło 320m,więc wiadomo ,że kasa niemała- obsługę mają super(p.Mariusz wszystko rewelacyjnie przedstawił) pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciaz 29.04.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Witam serdecznie wszystkich budujących w lubelskim. Też mam zamiar zacząć, pewnie gdzieś pod koniec czerwca albo na początku lipca Właśnie rozglądam się za ekipą murarzy. Może macie kogoś niedrogiego, godnego polecenia w okolicach Lubartowa. Czekam na razie na odpowiedź od jednej firmy, ale szczerze mówiąc, nie mam za bardzo orientacji na jaki koszt robocizny SSO się zgodzić. Jest tu mnóstwo postów na tym forum, ale i rozrzut cen imponujący. A jak to wygląda w lubelskim? Buduję parterówkę San Diego http://www.pro-arte.pl/projekty-domy/54/. Z góry dziękuję za każdą pomoc Witamy..witamy Ja zaczynam za jakieś 2 tyg. juz sie nie moge doczekać!Murarzy mamy z polecenia-prawdopodobnie sprawdzonych(budowali m.in.u mojego brata),ale osobiscie jeszcze nic nie moge powiedziec oprócz ceny .Za dom 180m parter+poddasze(fundamenty,strop,kominy,sciany działowe),bez piwnicy umówiliśmy sie na 29.000 w tym sami sobie jeżdzą po "brakujacego gwoździa". Sama nie wiem czy to duzo czy mało....Trzymam sie hasła "że na PRAWDZIWYCH FACHOWCACH" sie nie oszczedza..żeby po takich z "łapanki" nie poprawiać pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apieczyk 29.04.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Gdzie mogę zobaczyć w Lublinie dachówkę ruppceramika sirius 13 miedziana? Będę bardzo wdzięczny za info. I może ktoś zna dobrą hurtownię aby zamowić pokrycie dachowe (ceramikę)? Zobacz na mój avatar - to jest Syriusz miedziany, 345m2:-) Co do materiałów na dach to brałem też w Matelbudzie, wal do Mariusza i powołuj się na ten domek w Zemorzycach. Co do wykonawcy dachu to robił go Jurek Sienkiewicz, też mogę polecić. Tylko żądaj żeby więźbę stawiał pan Ignac:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts