reniaferka 26.07.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 a ja z cenami?jest różnica lublin-lubartów? W Lublinie meble średnio były wyceniane na 11-500 z montazem. w Lubartowie 12-500 ale mam wszedzie blumy, samodomykajace sie drzwiczki (w Lublinie tego nie bylo w standarcie) i szafkie dokladnie takie jakie chcialam, czyli niestandartowe wymiary Wiec moim zdaniem warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniaferka 26.07.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Czy ktoś z okolic Lublina (a może nawet Lubartowa) będzie na jesieni kupował i montował szambo" radomskie"? Chętnie bym się przyłączył - taniej by wyszedł transport. Pozdrawiam napisalam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grregg 27.07.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Czy ktoś może polecić ekipę wykończeniową (zabudowy, płytki, itp.) działającą w okolicy Białej Podlaskiej? Z góry dzięki za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matysia 27.07.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 witajcie.szukam nowego kierownika budowy. może polecicie kogoś najlepiej z okolic Lublin - Świdnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastek1 27.07.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 witampotrzebuję informacji o gruntach w rejonie Mjadan Mętowski/wilczopole (gm. głusk) - potrzebne projektantowicytuję "doweidz się, czy dobry, czy zły, piaszczysty, gliniasty - może ktoś coś kopał, i powie"nie potrzebne mu dokłądne parametry (badanie geotechniczne) jesli może ktoś wie, porposzę bardzoz góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 27.07.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Ja jestem z okolicy Bialej Podlaskiej. Moge podzielic sie namiarami na osoby u ktorych pracowalismy. W razie pytan prosze dzwonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 28.07.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Witam, czy blaszak jeszcze aktualny? jesli tak skąd? Witaj! Sprzedaż garażu i stempli budowlanych wciąż aktualna! Blaszak jest w stanie idealnym.Jak nam murowali dom brygady tam trzymały tylko betoniarkę i jakiś drobny sprzęt budowlany-Kupiliśmy go nowy we wrześniu.Odbiór Lublin-rejon Lipniaka. Jeśli jesteście zainteresowani na priv mogę podać Wam telefon. Pozzdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 28.07.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Witaj! Sprzedaż garażu i stempli budowlanych wciąż aktualna! Blaszak jest w stanie idealnym.Jak nam murowali dom brygady tam trzymały tylko betoniarkę i jakiś drobny sprzęt budowlany-Kupiliśmy go nowy we wrześniu.Odbiór Lublin-rejon Lipniaka. Jeśli jesteście zainteresowani na priv mogę podać Wam telefon. Pozzdrawiam! Witam, jestem bardzo zainteresowana nadal:), proszę o namiary i cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrMarysia 28.07.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Witamy wszystkich... Czy ktoś buduje, lub wybudował domek "Slasa"? Zamierzamy kupic taki projekt i zależy nam na opinniach, zmianach i moze zobaczenia na żywo... Pozdrawiamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raffi75 29.07.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Czy ma ktoś może na zbyciu belit grub. 6 cm ? Chętnie odkupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apieczyk 30.07.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Pochwalę się - właśnie delektujemy się świeżo wykonanymi robotami brukarskimi - z kostki mamy schody główne, taras, opaskę, parking i podjazd do garażu. Teraz można żyć... Materiał główny to kostka nostalit z Libetu brąz z dodatkami żółtego. Ekipa w 9 dni zrobiła odprowadzenie wody z 5 rynien do dwóch studni, zabezpieczyła folię fundamentową obróbką blacharską i ułożyła ok 350m2 kostki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 30.07.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Potrzebuję wypożyć glebogryzarkę.Gdzie w Lublinie znajdę ten sprzęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiek5 30.07.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Potrzebuję wypożyć glebogryzarkę.Gdzie w Lublinie znajdę ten sprzęt? Witam, firma Ramirent na Majdanku - wypożyczają sprzęt budowlany tel: 817454840. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 31.07.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 U mnie schody robił gościo z Motycza. Zdaje się, że nazwisko Jusiuk. Sprawdzę czy mam jeszcze namiar. Sorry, jestem Grzesiek. Dość częsty gość tego forum, ale z 5-6 lat temu Monjan, czy my sie czasami nie znamy. Czasami posługuję się nickiem gfizyk ... pozdrawiam Grzesiek PS kurcze, sie nie mogę przyzwyczaić do nowego wyglądu forum.... Ale zajrzeć raz na jakiś czas trzeba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klemensik77 02.08.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 No i ile wyszło średnio robocizna za ułożenie kosteczki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artmas 03.08.2010 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Witam,Poszukuję ziemi (czystej, kilka wywrotek) do wyrównania terenu przed domem( w Niedrzwicy) - może ktoś z was słyszał albo kupował ostatnio- proszę o namiar.Mam do odsprzedania stemple 2,7 - 3m używane i nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata_80 05.08.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Poszukuję inspektora budowlanego (nie mylić z kierownikiem), chodzi mi o dodatkową kontrolę firmy budowlanej (kier. bud. po ich stronie). Jeżeli korzystaliście z takiej osoby i jesteście zadowoleni proszę o kontakt. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodnik66 05.08.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Mam do sprzedania przenośne WC solidne i w bardzo dobrym stanie - podstawowy element każdej budowy tel 664729747. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodnik66 05.08.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Mam do sprzedania przenośne WC solidne i w bardzo dobrym stanie - podstawowy element każdej budowy tel 664729747. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawEla 05.08.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Witam, czy ktoś na lubelskim forum, będzie budował lub buduje z bali? Od 2 lat i sie może w tym roku skończy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts