Ella 08.04.2003 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 Michalus, czy odkryłeś jakieś nowe "złoża" promocyjnego Von Mullera, o którym pisałeś, czy należy go szukać w dalszym ciągu na ul. Głuskiej i na ul.Turystycznej? Jeszcze w tych miejscach nie byłam, ale niebawem się wybiorę. pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalus 08.04.2003 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 Bylem na Gluskiej cena 2,18zł brutto kasztan angoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 08.04.2003 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 Po raz kolejny wielkie dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARCN 10.04.2003 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Witam wszystkichPracownia Archipelag jest popularna na FORUM. Mam w związku z tym pytanie czy ktoś w lubelskim buduje Apolonię z Archipelagu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 10.04.2003 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Mam pytania : czy ktoś z was budował ściany fundamentowe i piwnic z AMERBLOKa ( bloczki betonowe)? Chętnie poznałbym wasze opinie. Drugie pytanie: czy budujecie kominy systemowe czy z cegły?. Ja myślę o Schiedlu - mam ciekawą propozycję rabatową Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyszt17 11.04.2003 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 Agamon zadałem pytanie dotyczące AMERBLOKa na ogólnym forum, na razie zero odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyszt17 14.04.2003 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 Dzisiaj jest już 14 kwiecień, a więc tydzień do Świąt Wielkanocnych. Życzę wszystkim zdrowych, spokojnych świąt, smacznego jajka i postawienia domów w jak najkrótszym terminie.Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.04.2003 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 Witam serdecznie moich ziomali. Buduję domek z MURATORA w Puławach , W tym roku chciałabym się do niego już wprowadzić. Została mi już wykończeniówka. Chętnie wymienię się doświadczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 17.04.2003 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 ale ci dobrze, jesteś tak blisko finiszu, gdy my dopiero starujemy )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dżek 18.04.2003 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 Witam Werunia.U mnie stan surowy otwarty - także też taka wykończeniówka. Ale obawiam się, że będzie to o wiele trudniejsze niż sama budowa. Teraz jest pole do popisu i w kółko zadajesz sobie pytania takie? a może inne? a dlaczego te? a może zrobic to inaczej? itp.(Jakie okna wybrać zlicowane czy nie). Ja jeszcze nie wystartowałem z robotami a już się boję. Ale powtarzam sobie "Aby do jesieni". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalus 18.04.2003 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 Wszystkim budującym składam życzenia zdrowych, pogodnych i spędzonych w rodzinnej atmosferze Świąt Wielkonocnych oraz mokrego dyngusa i wyjazdu na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.04.2003 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2003 Radosnych Świąt spędzonych w rodzinnym gronie i aby następne odbyły się już w nowym wymarzonym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 24.04.2003 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2003 Święta ,święta i po świętach... taka cisza, czyżby w Lublinie wszyscy sie pochorowali A może taki zapier..l na budowie że nie ma czasu pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyszt17 25.04.2003 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2003 Z tym pochorowaniem i zapier... to masz Agamon rację. Chciałbym przerwać ciszę i zapytać o namiary na dobrą i niedrogą cegłę na kominy i nie tylko. Czy ktoś z Was wie ile trzeba cegły na przeciętny komin, ja słyszałem o 1500-2000szt.Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 29.04.2003 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 stup, puk jest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalus 29.04.2003 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 jestem i mam pytanie,czy jest ktos z Bialej Podlaskiej? Jezeli jest to co wie o firmie PHUP Merkury ul.Sidorska 53. Prosze o pomoc, pilne pozdrawiam Michalus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 29.04.2003 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 Agamon, czytałam w jakimś wątku, że kupujesz Creatona. Czy możesz napisać, z jakiego źródła? Ja na razie zrobiłam wycenę w Max Formie na ul.Diamentowej. Wyszło nie najgorzej, bo dają spory upust.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyszt17 29.04.2003 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 Stuk, puk Agamon jest do Ciebie pytanie. Ponieważ Cię nie ma, to narazie ja odpowiem (nie obrazisz się Ella?).Ja zdecydowałem się na Creatona z Maxformu, Agamon waha się między Wiekorem a Creatonem. Na Creatona miał b. duże upusty, ale poza Lublinem.Jak zajrzy na forum to dopowie więcej.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 29.04.2003 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 Ella zapraszam na priwa, nie chce wojny miedzy dilerami. Maxform czuje się trochę monopolistą w Lublinie i chyba nie wiedzą albo nie chcą wiedziec ze jest coś takiego jak konkurencja i recesja.Podzwoniłem po Polsce i dostałem lepszą ofertę od Maxformu ( ok. 300km. i taki upust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 06.05.2003 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 Krzyszt17, Agamon - dziękuję Wam za odzew. Miałam majówkową przerwę w forumowaniu, dopiero dzis przeczytałam. Agamon, napisałam do Ciebie maila. Pozdrawiam Was wiosennie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts