Pawson 17.01.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Hallou Fitam fszytkich moze bede troche luzniejszy w pracy to sie bede czesciej odzywal .... Szukam kogos do zrobienia przylacza wodnego ?? Macie moze jakis namiar ??? Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RHM 17.01.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Do Pawsona: mam . Ws. blaszaków z Anonsów za 650,00, o których BabaB pisze: o ile dobrze pamiętam, to cena wyjściowa bez transportu, bez zlożenia i bez VAT-u, z tym wszystkim, jak już pisałam wcześniej wychodzi ok. 1200,00. Powtarzam: o ile dobrze pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 17.01.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Witam!A może ktoś z was zna tanią i dobrą firmę co robi ogrodzenia -Słupki+ siatka -(tanio szybko i solidnie) ! Podobno koszt takiej firmy jest niewiele droższy od roboty samemu- przywież piach, cem. i inne materiały i zabawa z naciaganiem!! ludzie robią to nawet miesiącami - sam widziałem! a firma ma wszystkie materiały i robi w 3,4 dni! Wiecie coś na ten temat? jakieś namiary- może być priva lub emalia! dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.01.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Do Kwiatek73 - cieszę się że się dogadaliście. Pozdrów ich ode mnie. Ja dostanę w ciągu tygodnia ofertę z trzech firm i będę się decydował z kim budować. Zobaczymy. Uf, na szczęście poniedziałek już minął. Teraz to już tydzień z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.01.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 stmara - Podlaczam sie do ciebie w kwestii siatki ogrodzeniowej - czy nie wiecie gdzie mozna kupic uzywana siatke na ogrodzenie 0- moze byc w kiepskim stanie przyda sie tylko na czas budowy ... RHM: Podeslij mi namiar na priv Fizyk... ty juz sam wiesz co 3maj cie sie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 18.01.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 hej ale ruch! i dobrze u mnie wiosna to też parę rzeczy do zrobienia - balustrady na balkonach, brama wjazdowa, taras, podjazdy...ale pewnie 1/4 tylko zrobię w tym roku - jeśli planujecie brac kredyt, to dam radę - do końcowych wyliczeń dodajcie jeszcze 20% co do oczyszczalni, to jesteśmy bardzo zadowoleni raz w m-cu wlewam do kanalizacji odrobinę szczepu bakterii i nic więcej mnie nie interesuje pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 18.01.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Po przeanalizowaniu wszystkich "za i przeciw" jednak zdecydujemy sie na oczyszczalnię. Warunki z gazowni dostaliśmy wczoraj. Tak więc komplet dokumentów jest i teraz tylko dokończyć adaptację i składać dokumenty do pozwolenia . Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 18.01.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 dobry wybór chociaż wydacie na to 2-3 razy więcej, to naprawdę warto pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyza1 18.01.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Cholerka a my sie jeszcze ciagle zastanawiamy.... : szambo - czy oczyszczalnia, okna biale - czy w okleinie ? to sa dylematy Qba i Eve PS: Margolcia, co do spotkania to oczywiscie zapraszamy sie do Was najchetniej przy wspoludziale Magdaleny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 18.01.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Widzę spotkania, spotkania... A może by tak jeszcze przed sezonem budowlanym spotkać się w trochę większym gronie? Ja rzucam hasło i czekam na odzew . Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyza1 18.01.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Ja jestem "za", tymbardziej ze juz chwile jestesmy na liscie a jeszcze sie z nikim w "realu" nie widzielismy Rzuccie haslo gdzie i kiedy ( w razie czego zapraszamy do nas na budowe - tylko moze byc troszke zimnawo) Moze ktos bedzie mial lepszy pomysl ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 19.01.2005 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Yares, wywalczyłem ku pociesze i zadowoleniu nas wszystkich z Jarzębinowej ... działki stanowiące drogę dojazdową będą oficjalnie na STANIE GMINY Czekam na pismo Mam nadzieję, że w przyszłości gmina zainteresuje się asfalcikiem, oficjalnym odśnieżeniem itp itd SPOTKANIE - JAK NAJBARDZIEJ !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.01.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Spotkanie, spotkanie, spotkanie .... i wszystko jasne ponawiam pytanie o namiary na kogos do zrobienia przylacza wodnego ... Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 19.01.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 BELIT, BELIX ITP - OD 1 LUTEGO - DROŻEJE !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.01.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Ja chcę spotkanie, ja chcę ja chcę. Jestem otwarty - ale może tym razem zmienimy lokal dla urozmaicenia (choć przeciwko wiadomej pizzerni nie mam nic przeciwko). Nam z reguły nie pasuje tylko czwartek. Oj Pyza - jak ja bym chciał mieć takie dylematy, ech ... Temat oczyszczalni - ja też chcę mieć POŚ. Uważam że warto dorzucić. To dobrze wpływa na komfort psychiczny podczas kąpieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 19.01.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Temat oczyszczalni - ja też chcę mieć POŚ. Uważam że warto dorzucić. To dobrze wpływa na komfort psychiczny podczas kąpieli Tak, tak zwłaszcza podczas kąpieli. Jakoś nie bardzo wyobrażam sobie rezygnącję z gorącej kąpieli, długiego wylegiwania się w wannie pełnej pachnącej piany. A tak - uwaga bo się szambo przeleje. Nie, nie. A tak zupełnie poważnie to myślę, że naprawdę warto. Tym bardziej, że przecież można wziąć ją na kredyt. Wydaje mi się, że BOŚ proponuje jakieś preferencyjne kredyty, bo to przecież proekologiczne. A jeśli chodzi o spotkanie, to może faktycznie zmieńmy lokal. Troszkę nas tu przybyło i może spotkamy się większą grupą. Wtedy ta pizzeria może okazać się trochę za mała. Więc bywalców pizzerii, pubów i innych takich prosimy o propozycje. BELIT, BELIX ITP - OD 1 LUTEGO - DROŻEJE !!!! O kurcze, ciekawe co jeszcze podrożeje. Cement, belit, właściwie to chyba te najważniejsze. Może pomyśleć o ceramice? Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.01.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 O kurcze, ciekawe co jeszcze podrożeje. Cement, belit, właściwie to chyba te najważniejsze. Może pomyśleć o ceramice? Ceramika też I stal, blacha Zastanawiam się o ile i na ile - już kilka było takich "owczych pędów", podobno właśnie z blachą w zeszłym roku. Ale my i tak kupimy teraz materiały z wywalczonymi upustami. Taniej raczej nie będzie, drożej - zobaczymy, a z czegos ten dom trzeba wybudować. Także nie wybierajcie jakiegoś ultra drogiego miejsca na spotkanie BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatek 73 19.01.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Nareszcie udało mi się przebrnąć przez tudności techniczne,nie zaglądałam do Was aż przez dwa dni (chyba jestem uzależniona od forum i forumowiczów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.01.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Od 1 lutego Ciekawe o ile.?? Proszę nie wywoływać wilka z lasu (a'propo podwyżek ceramiki). Bo rzeczywiście może to być podpucha, żeby napędzić klientów. Albo zrobią podwyżkę - a zaraz potem WIELKĄ PROMOCJĘ i cena zostanie bez zmian. Chyba tańsza będzie ziemianka Spotkanie - objętne gdzie - bylebyśmy się pomieścili. U mnie na działce są straszne przeciągi - raczej nie jest to dobre miejsce na spotkanie (chyba żeby zrobić ognisko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 19.01.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Yares, wywalczyłem ku pociesze i zadowoleniu nas wszystkich z Jarzębinowej ... działki stanowiące drogę dojazdową będą oficjalnie na STANIE GMINY Czekam na pismo Mam nadzieję, że w przyszłości gmina zainteresuje się asfalcikiem, oficjalnym odśnieżeniem itp itd Idkam moje gratulacje, chociaz wydaje mi sie, ze gmina caly czas "przyznawala" sie do tej drogi, o czym moze swiadczyc fakt, ze wlasnie byla odsniezana odkad zamieszkali tam ludzie w blizniaku a na asfalcik raczej bym nie liczyl, jesli juz, to na cos w rodzaju nawierzchni jaka sa utwardzone Dwie Topole - mysle, ze na poczatek takie cos by wystarczylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts