aik 25.01.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Stmara architekt od Guita naprawde godny polecenia i co najwazniejsze niedrogi, ma tez uprawnienia kierownika budowy. Mi w tej chwili robi adaptacje, i chyba bedzie tez naszym kierownikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 25.01.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Witam wszystkich. Po dlugiej nieobecnosci znowu goszcze na forum lecz niestety za budowe sie jeszcze niebiore , moze na wiosne, jak to moje piekielne samopoczucie sie poprawi . Jeszcze raz wszystkich nowych i starych forumowiczow pozdrawiam i zeby chociaz wam wszystkim zdrowko dopisalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.01.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Witam wszystkich. Po dlugiej nieobecnosci znowu goszcze na forum lecz niestety za budowe sie jeszcze niebiore , moze na wiosne, jak to moje piekielne samopoczucie sie poprawi . Jeszcze raz wszystkich nowych i starych forumowiczow pozdrawiam i zeby chociaz wam wszystkim zdrowko dopisalo. Aik - zyczę zdrówka Byle do wiosny... BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swbeata 25.01.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Aik i baba_budowniczyDzięki za namiary z tymi informacjami to mogę się wybrać do Lublina.Mój mąż, stwierdził że zna ulice które podaliście więc pewnie trafimy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatek 73 25.01.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Koleżanki i koledzy czy możecie mi pomóc?Poszukuję sprawdzonej ekipy murarzy.Tak wielu z Was wybudowało i ma to już za sobą.My dopiero jesteśmy początkujący.Proszę o jakieś namiary Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 25.01.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Witam !!! Dołączam się do prośby "Kwiatka" ( mam nadzieję że się nie pogniewasz) .Chciałbym zacząć maj -czerwiec budowę domu i kogo mam prosić o pomoc jak nie szanownych forumowiczów z Lublina !!!!Proszę o namiary na dobre ekipy do budowy stanu surowego . pozdr D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 25.01.2005 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 My własnymi siłami mamy zamiar budować, więc nie pomożemy w sprawie murarzy. Powoli wybieramy się na pizzę, życzcie smacznego. Pa.Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 25.01.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Przykro mi Kwiatku, że tamci nawalili. Ciekawe co wymyślili. Ja więcej ekip znajomych nie znam, więc nie pomogę.Podobno fajnie i tanio (w miarę) robią meble kuchenne pod zabudowę na dole Staszica, ale nie pamiętam jak ta firma się nazywa (na prawo od sklepu solidarności (kieduś Pewex). Z sosny mebelki można zrobić lub kupić na Rzemiślniczej - równoległa do kraśnickiej (tamteż salon meblowy MAgda).Ja natomiast słyszałem, że bardzo fajne meble pod zamówienie robi jakiś facet spod Lublina. Zamóiwenia zbiera na giełdzie w Elizówce. Kolega robił u niego meble (wyposażyłem całe mieszkanie prawie) i bardzo fajne są - byłem pod wrażeniem.NIe wiem czy w Woce na Mełgiewskiej jescze coś ciekawego mają. Jeśli chodzi o AGD to jesczze tani jest Elekrotdom na Długiej (na takim placu niedaleko szkoły Energetycznej). Tam ojciec kupił lodówkę- taniej nie było.Za 85 minut spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 25.01.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 MAMY POZWOLENIE !!!! SZUKAMY KIROWNIKA - PROSIMY O WSPARCIE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyza1 25.01.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Vitam! Jestem pierwszy Juz po meetingu Za chwile zrzuce fotki i cos skrobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 25.01.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Zgłaszam się i ja (my). Dziecko śpi. Jesteśmy najedzeni. Idziemy spać Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyza1 25.01.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Oto fotka uczestnikow naszego spotkania: http://www.motocykle.13.net.pl/2005.01.25murator_grupa_Lublin.jpg Bylo bardzo sympatycznie, rozmowy oscylowaly wokolo tematow budowlano/motoryzacyjnych (tu prym wiedli Grzesiek i Pawel "Dzieki" mojej zonce zeszlismy tez na tematy zwierzece, cokolwiek ma to znaczyc Wspolne wnioski jakie nam sie nasuwaly to: musimy takie spotkania powtarzac, najchetniej w jeszcze wiekszym gronie i najlepiej na budowie. pozdrawiamy i do nastepnego zobaczenia... Eve i Qba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 25.01.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 No, tak jak mówiłam, fotogeniczna to ja nie jestem. A do tego jeszcze wciśnięta gdzieś z tyłu (a może to lepiej ). Fajne zdjęcie. Aby inni mogli skosztować odrobinę tego, co my zapraszam do stołu http://www.papajohns.com/menu/productshots/images/product_themeats.gif Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatek 73 25.01.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Mam nadzieje że spotkanie było udane.Do Darka Rz:jasne że się nie obrażę,może ktoś nam pomoże biedakom.Do Fizyka:chłopaki twierdzili że nie podejmą się domu częściowo podpiwniczonego, nie mam do nich żalu ani pretensji,tyko mam teraz problem,bo jestem na lodzie i muszę coś szukać. Jeśli nie znajdę to domyślasz się co mnie czeka ? Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatek 73 25.01.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Piękne macie zdjęcie A ta pizza MaPi jest rewelacyjna ,aż zgłodniałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 25.01.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Moi Drodzy, to gdzie Wy właściwie byliście ??????????????? :evil: :evil: 1. Weszliśmy do pizzerni Zodiak na Jana Sawy o 19.30 2. Pytaliśmy Panią z okienka, czy była jakaś grupa osób - NIE 3. Pytaliśmy Panią, czy ktoś rezerwował stolik na 19 - NIE POSZLIŚMY !!! PRZENIEŚLIŚCIE SIĘ ??? A MY CHCIELIŚMY WAM SIĘ POCHWALIĆ POZWOLENIEM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyza1 25.01.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Gosiu , zamiast siedziec w tym internecie trzeba bylo wziac Kaje pod pache i przyjechac Zreszta tam z nami byla jedna Kaja ale musiala isc do Dziadkow Idkam... Z powodu braq miejsc przenieslismy sie na druga strone wawozu do MimiPizza... szkoda ze nie poczekalismy 10 minut dluzej to zabralibyscie sie z nami. Szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 25.01.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 TO ZOSTAWIA SIĘ INFO W OKIENKU !!!!! HLIP HLIP HLIP HLIP HLIP HLIP HLIP HLIP HLIP HLIP HLIP HLIP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatek 73 25.01.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Kubusiu następnym razem tak zrobię.Pozdrów Ewelusię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 26.01.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 idkam, no właśnie nikt nie pomyślał, żeby zarezerwować stolik. Nie spodziewaliśmy się, że w środku tygodnia nie będzie miejsc . A mieliśmy napisać na śniegu, że jesteśmy w mimi, ale jakoś tak wyszło, że tego nie zrobiliśmy . Pewnie i tak nie zwrócilibyście na to uwagi. Najlepiej będzie jak następnym razem powymieniamy się numerami telefonów i w razie czegokolwiek będziemy mieli ze sobą kontakt. To kiedy następne spotkanie? Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts