Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

MaPi - jeśli możesz to wejdź na GG i się odezwij do mnie ( numer poniżej)- mam małą sprawę! czekam - RAFAŁ

Fane Foto - bo fajne spotkanie! pizza mniam!

idkam - to nasza wina ale wszyscy byliśmy jeszcze w szoku - umówiliśmy się,że następnym razem wystąpimy w firmowych koszulkach i oplakatujemy się gdzie jesteśmy! myślę że się nie długo znowu spotkamy! tym razem w większym gronie.

CZesc ALL

IDKAM: Od nas również wielkie żale i przyznanie sie do winy - SORRY -

Na 95 % wybralismy Stasia do dachu.

Pizza super !!!

Wystawieni przez budowlańców: wieczorem wysle wam na prive jakies namiary na godnych polecenia wykonawcow

SIATKA uzywana - czy ktos moze wie / slyszal / zgaduje jakie sa ceny siatki ogrodzeniowej uzywanej ??

Pawel

Moze by sie spotykac czesciej

Darek Rz: napisz gdzie budujesz- okolica lublina jest spora a mój murarz nie lubi daleko dojeżdżać! poza tym u mnie jeszcze nie zaczął więc w zasadzie nie powinienem "chwalić dnia przed wymurowaniem słońca" ale... widziałem jego robotę i byłem zadowolony - dlatego go wybrałem. Robi sam + ty jako pomocnik lub on+pomocnik+ ty - trzeba się dogadać!

będziesz zainteresowany to napisz na priva.

Załączam linka:

http://www.innemeble.pl/ Mi sie np. strasznie podobaja, tylko potrzebuja oprawy

Musiałaś ... tak? Skąd ja wezmę dla żony 15-20 kPLN ???

Ale są przepiękne!!!!!

"inne meble", kominek, lampka koniaku, duży włochaty pies, sms od córki, że zdała egzamin .... to mi jakoś wszystko pięknie pasuje ...

Witam !!!!

Do Stmara - chcę budować wczesnym latem w miejscowości Dąbrowica (boczna nałęczowskiej lub warszawskiej ) Do tego czasu chciałbym juz mieć umówiona jakąś ekipę .

pozdr D.RZ

Darek - to będziecie się budowali całkiem blisko nas :-) (my na Szerokim)

Idkam - a co, tylko mnie ma głowa boleć ;-)? Fajnie, że Wam się spodobało. Ja mam też chrapkę na cegły i kamień od nich, tylko ta kasa :o . Ale pomarzyć dobra rzecz ;-)

Co do "wystawionych" - ekipy z którymi rozmawialiśmy albo mają już komplet, albo zaporowe ceny :-(

BabaB

I blisko nas w miare (Motycz)

--->Co do ekip murarskich: my swojej nie polecamy, dlaczego?- juz wczesniej pisalem.

--->U nas kosztorys zrobila Ewelina, a kierownik tylko podpisal... w razie czego chetnie pomozemy. To musi byc rozsadnie zrobione bo pozniejsze ewentualne zmiany sa dosc kosztowne.

To kiedy nastepna pizza? :wink:

PS: Idkam jak chcesz to dawaj na priva...