Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

mariucha: tak - musisz wystapic o WZ do wody pradu i gazu - co najwyzej dostaniesz info ze nie ma na razie sieci ... ale wystapic musisz

i dostajesz normalnei warunki od nich (oczywiscie wg mnie)

VIRGO II ... juz ogladam ...

IDKAM: 38 minut na sluchawce - nowy rekord :) Przypomnij mi jkai masz projekt ??

Fizyk: nie martw sie dzisiaj tez jest dzien ... w skali naszego calego kochanego kraju rzadzonego przez Jedyna Partię zostalo stworzonych dzisiaj jakies 5,67 etatow urzędniczych......

Kiedy sie spotkamy to sie filmami powymieniamy mysle ze poniedzialek wtorek next łik

[/url]

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

witam!

zaczalem sie rozgladac dosyc powaznie za oknami i w zwiazku z tym mam pytanko:

czy ktos moze mi powiedziec cos na temat okien THERMOPLAST ROYAL (5-komorowe, winkhaus)?

w gre wchodzi jeszcze Goran (5-komorowe, Prestiz+ S7000) i Okno Dom (4-komorowe, 2D specjal - salamander, roto)

Witajcie,

Czy ktoś może polecić jakiegoś taniego wykonawcę ogrodzeń metalowych z Lublina lub okolic? Z tego, co się ostatnio orientowałam, to ceny zaczynają się od 300 zł i więcej za przęsło (pytałam o najprostrze z możliwych ogrodzenie bez żadnych udziwnień i ozdobników). Jak dla mnie to jednak za drogo. Czy może ktoś z was kupował ostatnio ogrodzenie w cenie niższej niż 300 zł za przęsło?? Będę wdzięczna za pomoc.

Witam po długiej nieobecności.

Minia, słyszałam o tanim wykonawcy takich ogrodzeń w Nałęczowie.

Za kilka dni mogę mieć namiary.

Gdyby ktoś ostatecznie potrzebował projektu zjazdu z działki, to znam ( nawet dość intymnie :wink: ) pewnego Osobnika, któremu zdarza się popełniać takie lewizny :) .

A mnie wzięła choroba. :cry: Dosłownie i w przenośni. Gripex, łózko itp.

A dzisiaj skończyłem pączki i faworki.

Miałem też bliskie spotkanie trzeciego stopnia ze starostwem. Nie taki diabeł straszny ... Odniosłem pozytywne wrażenie. Ale zobaczymy.

Uff, znów weekend.

Ella - fanowie się przypominają :wink:

witam!

zaczalem sie rozgladac dosyc powaznie za oknami i w zwiazku z tym mam pytanko:

czy ktos moze mi powiedziec cos na temat okien THERMOPLAST ROYAL (5-komorowe, winkhaus)?

w gre wchodzi jeszcze Goran (5-komorowe, Prestiz+ S7000) i Okno Dom (4-komorowe, 2D specjal - salamander, roto)

nie to nie, laski bez :p

zadecydowalem bez waszej pomocy

THERMOPLAST ROYAL TO BEDA MOJE OKNA :-)

Pawson Wysłany : Pią Lut 04, 2005 8:14 am Temat postu :

--------------------------------------------------------------------------------

mariucha: tak - musisz wystapic o WZ do wody pradu i gazu - co najwyzej dostaniesz info ze nie ma na razie sieci ... ale wystapic musisz

i dostajesz normalnei warunki od nich (oczywiscie wg mnie)

VIRGO II ... juz ogladam ...

Pawson, dzięki za radę , w przysz łym tygodniu zaczynam biegać po ww instytucjach :evil: Odnośnie projektu Virgo II to chyba go jeszce nie zobaczysz na stronie, bo dopiero będzie umieszczony, ale z zewnątrz nie różni się praktycznie od poprzedniej wersji, natomiast jest bardziej funkcjonalny w srodku :D

Fizyk życzę szybkiego powrotu do zdrowia

Witam serdecznie,

Yares- my tez zdecydowalismy sie na okna. Dzis byli u nas na budowie i wszystko obmierzyli.

Wybralismy M&S 5- komorowe Thermo w kolorze obustronnym orzech. Bardzo dobra cena, od forumowych expertow i uzytkownikow same pochlebne opinie.

Pozdrawiam Eve(dla tych co nie wiedza zona Pyzy1) :D

witam :-)

Darek Rz:

dostalem wycene z Gorana i mysle, ze gdyby zeszli z cena nawet jeszcze o 5% w stosunku do tego, co od nich dostalem (na wiecej raczej nie mialbym co liczyc) to i tak nie byliby lepsi od Thermoplastu a i profil mi sie mniej podoba

evevet:

tez bralem M&S pod uwage, ale byla to jedyna firma, od ktorej do tej pory nie dostalem wyceny, wiec i ja postanowilem ich "olac" ;-)

no i przede wszystkim - THERMOPLAST ROYAL TO PRZEPIEKNY PROFIL !!! :-)

Witam po długiej nieobecności.

Minia, słyszałam o tanim wykonawcy takich ogrodzeń w Nałęczowie.

Za kilka dni mogę mieć namiary.

Gdyby ktoś ostatecznie potrzebował projektu zjazdu z działki, to znam ( nawet dość intymnie :wink: ) pewnego Osobnika, któremu zdarza się popełniać takie lewizny :) .

Ella, byłabym bardzo wdzięczna za namiary. Czekam z niecierpliwością i z góry dzięki!

Pozdrówka!!

Witam w nowym tygodniu.

Czy to normalne, że ból gardła utrzymuje się przez prawie tydzień. Czy poprostu czas najwyższy pójść do lekarza ;(

Zdecydowałem się i niech nikt nie próbuje mnie odwodzić od decyzji. Wybór padł na firmę Maxform. Mam nadzieję że wszystko będzie ok. Jutro podpisuję umowę. Na budowę panowie wejdą w momencie uprawomocnienia się pozwolenia na budowę (kiedy to będzie??? ;( )

Staram się patrzeć do przodu (w przyszłość znaczy się), ale piątku jeszcze nie widać ;( Al eten tydzień się wlecze.

Dzięki za życzenia powrotu do zdrowia.

Freedom - co to takiego ??? Nie pamiętam.