Pawson 04.02.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 mariucha: tak - musisz wystapic o WZ do wody pradu i gazu - co najwyzej dostaniesz info ze nie ma na razie sieci ... ale wystapic musisz i dostajesz normalnei warunki od nich (oczywiscie wg mnie) VIRGO II ... juz ogladam ... IDKAM: 38 minut na sluchawce - nowy rekord Przypomnij mi jkai masz projekt ?? Fizyk: nie martw sie dzisiaj tez jest dzien ... w skali naszego calego kochanego kraju rzadzonego przez Jedyna Partię zostalo stworzonych dzisiaj jakies 5,67 etatow urzędniczych...... Kiedy sie spotkamy to sie filmami powymieniamy mysle ze poniedzialek wtorek next łik [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 04.02.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 witam!zaczalem sie rozgladac dosyc powaznie za oknami i w zwiazku z tym mam pytanko:czy ktos moze mi powiedziec cos na temat okien THERMOPLAST ROYAL (5-komorowe, winkhaus)?w gre wchodzi jeszcze Goran (5-komorowe, Prestiz+ S7000) i Okno Dom (4-komorowe, 2D specjal - salamander, roto) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 04.02.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 yares, może jednak zapytaj pchełka na "szukam nowych okien" czy coś takiego (wymiana doświadczeń) pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 04.02.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 yares, może jednak zapytaj pchełka na "szukam nowych okien" czy coś takiego (wymiana doświadczeń) pozdr, ofc tam tez zapytalem, ale moze ktos z naszego forum wie cos ciekawego na ich temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 04.02.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 IDKAM: 38 minut na sluchawce - nowy rekord Przypomnij mi jkai masz projekt ?? 38?? bywało lepiej ..., szkoda tylko głowy ... lepiej pomyśleć o SKYPE Projekt: http://nowydom.onet.pl/3517,projekt.html Pozdr M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minia 04.02.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Witajcie, Czy ktoś może polecić jakiegoś taniego wykonawcę ogrodzeń metalowych z Lublina lub okolic? Z tego, co się ostatnio orientowałam, to ceny zaczynają się od 300 zł i więcej za przęsło (pytałam o najprostrze z możliwych ogrodzenie bez żadnych udziwnień i ozdobników). Jak dla mnie to jednak za drogo. Czy może ktoś z was kupował ostatnio ogrodzenie w cenie niższej niż 300 zł za przęsło?? Będę wdzięczna za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 04.02.2005 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Witam po długiej nieobecności. Minia, słyszałam o tanim wykonawcy takich ogrodzeń w Nałęczowie. Za kilka dni mogę mieć namiary. Gdyby ktoś ostatecznie potrzebował projektu zjazdu z działki, to znam ( nawet dość intymnie ) pewnego Osobnika, któremu zdarza się popełniać takie lewizny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 04.02.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Weekend... pracujący pewnie czują ulgę, króciutkie 2 dni wolnego. A ja się boję, idę do dentysty, bo... ząb mi umarł . Wszystkim życzę miłego, zdrowego weekendu. PS\ A ja wczoraj nie zjadłam ani jednego pączka, za to najadłam sie faworków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.02.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 A mnie wzięła choroba. Dosłownie i w przenośni. Gripex, łózko itp. A dzisiaj skończyłem pączki i faworki. Miałem też bliskie spotkanie trzeciego stopnia ze starostwem. Nie taki diabeł straszny ... Odniosłem pozytywne wrażenie. Ale zobaczymy. Uff, znów weekend. Ella - fanowie się przypominają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 04.02.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 witam! zaczalem sie rozgladac dosyc powaznie za oknami i w zwiazku z tym mam pytanko: czy ktos moze mi powiedziec cos na temat okien THERMOPLAST ROYAL (5-komorowe, winkhaus)? w gre wchodzi jeszcze Goran (5-komorowe, Prestiz+ S7000) i Okno Dom (4-komorowe, 2D specjal - salamander, roto) nie to nie, laski bez zadecydowalem bez waszej pomocy THERMOPLAST ROYAL TO BEDA MOJE OKNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 04.02.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Witam !!!! Jeśli chcesz to moge cie skontaktować z człowiekiem z Gorana .specjalista od sprzedaży i nie tylko . Może wynegocjujesz z nim dobre ceny (na pewno) pozdr D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 04.02.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Pawson Wysłany : Pią Lut 04, 2005 8:14 am Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- mariucha: tak - musisz wystapic o WZ do wody pradu i gazu - co najwyzej dostaniesz info ze nie ma na razie sieci ... ale wystapic musisz i dostajesz normalnei warunki od nich (oczywiscie wg mnie) VIRGO II ... juz ogladam ... Pawson, dzięki za radę , w przysz łym tygodniu zaczynam biegać po ww instytucjach Odnośnie projektu Virgo II to chyba go jeszce nie zobaczysz na stronie, bo dopiero będzie umieszczony, ale z zewnątrz nie różni się praktycznie od poprzedniej wersji, natomiast jest bardziej funkcjonalny w srodku Fizyk życzę szybkiego powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 05.02.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Witam serdecznie, Yares- my tez zdecydowalismy sie na okna. Dzis byli u nas na budowie i wszystko obmierzyli. Wybralismy M&S 5- komorowe Thermo w kolorze obustronnym orzech. Bardzo dobra cena, od forumowych expertow i uzytkownikow same pochlebne opinie. Pozdrawiam Eve(dla tych co nie wiedza zona Pyzy1) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 05.02.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Prosze o namiary dot. okien Thermo. Też jestem na etapie wyboru okien.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 06.02.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 witam Darek Rz: dostalem wycene z Gorana i mysle, ze gdyby zeszli z cena nawet jeszcze o 5% w stosunku do tego, co od nich dostalem (na wiecej raczej nie mialbym co liczyc) to i tak nie byliby lepsi od Thermoplastu a i profil mi sie mniej podoba evevet: tez bralem M&S pod uwage, ale byla to jedyna firma, od ktorej do tej pory nie dostalem wyceny, wiec i ja postanowilem ich "olac" no i przede wszystkim - THERMOPLAST ROYAL TO PRZEPIEKNY PROFIL !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.02.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Fizyk - witam w klubie zdechlawych ja niestety musze pracowac ... Pozdrawiam Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agent07 07.02.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 yares.możesz podać namiary na THERMOPLAST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 07.02.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 yares.możesz podać namiary na THERMOPLAST proszę uprzejmie: Lublin ul. Łęczyńska 51 tel. 746-29-39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minia 07.02.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Witam po długiej nieobecności. Minia, słyszałam o tanim wykonawcy takich ogrodzeń w Nałęczowie. Za kilka dni mogę mieć namiary. Gdyby ktoś ostatecznie potrzebował projektu zjazdu z działki, to znam ( nawet dość intymnie ) pewnego Osobnika, któremu zdarza się popełniać takie lewizny . Ella, byłabym bardzo wdzięczna za namiary. Czekam z niecierpliwością i z góry dzięki! Pozdrówka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 07.02.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Witam w nowym tygodniu.Czy to normalne, że ból gardła utrzymuje się przez prawie tydzień. Czy poprostu czas najwyższy pójść do lekarza ;(Zdecydowałem się i niech nikt nie próbuje mnie odwodzić od decyzji. Wybór padł na firmę Maxform. Mam nadzieję że wszystko będzie ok. Jutro podpisuję umowę. Na budowę panowie wejdą w momencie uprawomocnienia się pozwolenia na budowę (kiedy to będzie??? ;( ) Staram się patrzeć do przodu (w przyszłość znaczy się), ale piątku jeszcze nie widać ;( Al eten tydzień się wlecze. Dzięki za życzenia powrotu do zdrowia. Freedom - co to takiego ??? Nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts