idkam 13.02.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 ... podobno lepszy materiał od cegły, mniej nasiąkliwy i mniej problemów z ociepleniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 13.02.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 Te ok 10 razy o ktorych pisalam kilka postow wyzej to oczywiscie ilosc jego wizyt do stanu otwartego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 14.02.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Jeśli chodzi o to czy bloczki czy beton, to my robimy z bloczków. Kiedyś robiliśmy sobie z mężem takie małe porównanie i wyszło nam, że bloczki będą tańsze. Również zastanawialiśmy się nad cegłą, ale tak jak napisała aik, więcej zaprawy, więcej roboty. Tak więc stanęło u nas na bloczkach. Pracującym życzę dużo zapału do pracy i oczywiście wszystkim dużo miłości z okazji Walentynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.02.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Czesc ALL: Jestem juz zdrowy !!!!:) RHM: Gratulacje ... Czy ktos nie kupuje cegiel przypadkiem - ja robie piwnice i slyszalem ze lepiej z cegiel ... tak wiec czeka mnie zakup kilku tysiecy cegielek Ile zaplaciliscie za przylacze wodne - ja mam goscia ktory chce 1700 i nie wiem czy to duzo czy malo ?? YARES: czy mozesz mi tak lopatologicznie (krok po kroku i surowiec po surowcu) wytlumaczyc jak robiles piwnice i fundamenty ?? napisz na priv .. licze sobie koszt fundamentow i nie wiem co z czym, na co i w jakiej ilosci idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swbeata 14.02.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 RHM - Gratulacje i pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 14.02.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 RHM - GRATULACJE! agamon - jesteśmy bardzo zadowoleni z POŚa, teraz zrobiłbym to samo AIK - właśnie zastanawiaem się nad "puszczeniem" ogłoszenie o sprzedaży kibla jest BRAND NEW a i daleko nie jest, w razie czego na taczce się przewiezie pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 14.02.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 RHM - GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!! Ellu - dziennik madal na wspaniałym poziomie. Tak trzymaj. Bardzo fajnie się czyta. Poprawił mi humor. Więc, kiedy cdn? Co ze spotkaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.02.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 spotkanie moze byc jak najszybciej - jutro / sroda / piatek - jak chcecie ... pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 14.02.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Guit bardzo chetnie ten twoj kibelek kupie napisz ile za niego chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.02.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Piątek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 14.02.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 A moze tak sobota plissssssssss . Ja na tygodniu niestety niemoge , a chetnie bym sie z wami spotkala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.02.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Mi też najbardziej pasują weekendy . W tygodniu - loteria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 14.02.2005 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Kupiłem dziś 2 systemy kominowe Zapel (mają pójść w górę) Czy ktoś z Was zaczynał zakupy od kominów??? M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 14.02.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Czesc ALL: Czy ktos nie kupuje cegiel przypadkiem - ja robie piwnice i slyszalem ze lepiej z cegiel ... tak wiec czeka mnie zakup kilku tysiecy cegielek i nie daj sie namowic na bloczki Ile zaplaciliscie za przylacze wodne - ja mam goscia ktory chce 1700 i nie wiem czy to duzo czy malo ?? to zalezy jak dlugie jest to przylacze - ja za swoje zaplacilem 1100 YARES: czy mozesz mi tak lopatologicznie (krok po kroku i surowiec po surowcu) wytlumaczyc jak robiles piwnice i fundamenty ?? napisz na priv .. licze sobie koszt fundamentow i nie wiem co z czym, na co i w jakiej ilosci idzie. poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 14.02.2005 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Witam !!!! Czy ktoś z koleżanek i kolegów robił jakieś wyliczenia dotyczące ogrzewania domu prądem a nie gazem ze zbiornika w oparciu o ceny Lubelskie ????A może wszyscy macie zamiar ogrzewać swoje domy gazem ??? pozdr D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 14.02.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 A może wszyscy macie zamiar ogrzewać swoje domy gazem ??? Witam, u mnie gaz z rurki w drodze. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.02.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Yares - dlaczego nie bloczki??? Darek - u mnie też gaz ziemny (na szczęście, po przejściach ) BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 14.02.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Yares - dlaczego nie bloczki??? Dołączam się do pytania M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 14.02.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Witam !!! Pytam bo ja będę miał zbiornik (niestety )bo gaz z gazociągu za kilka lat dopiero . I tak sobie liczę i liczę a gaz ze zbiornika jest droższy i dochodzą koszty dzierżawy zbiornika 40 -100 miesięcznie a to niebagatelna kwota . A prąd kusi tanią instalacją w domu itp i brakiem tej bomby na działce . pozdr D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 14.02.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Yares - dlaczego nie bloczki??? Dołączam się do pytania M przypominam, ze sprawa dotyczyla PIWNICY, a ja nie wyobrazam sobie piwnicy z betonu jesli nie mowimy o piwnicy , to ja do bloczkow nic nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts