MaPi 17.02.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 W takim układzie proponuję sobotę popołudniu, godzina i miejsce do dogadania. Jeśli godzina nie będzie bardzo popołudniowa możemy przyjść z maleństwem, jeśli ktoś jeszcze zabierze swoje pociechy.A tak w ogóle to narazie wychodzi, że tylko MaPi i baba_budowniczy będzie, nikt więcej się nie pisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 17.02.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 No więc tak, proponuję pizzeria na Bursztynowej w sobotę. Jeśli ktoś przyjdzie z dzieckiem (dziećmi) możemy spotkać się w Fikolandzie, a później pójść na pizzę. Jeśli chodzi o godzinę to zobaczy się jutro.A tu coś strasznego.http://muzyka.onet.pl/_i/info/duze/m/michael_jackson15.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RHM 17.02.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 MaPi, Fizyk, Swbeata, Guit, dzięki serdeczne za uwagi. A czy wasze dzieciaczki też były takie ruchliwe, niby śpi, a bywa że się wciąż wierci. Czy to jeszcze te odruchy noworodkowe. A kiedy to Stworzenie się ustatkuje i zacznie sypiać w nocy.pawson - ok. najważniejsze byś był zadowolony.piszę jedną ręką, bo adaś właśnie je...pozdr. wszystkich i bezdzietnych przepraszam za komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 17.02.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 RHM ja też piszę teraz jedną ręką, bo Jagódka śpi mi na rękach. Co chcę ją przełożyć do łóżeczka to płacz. I tak siedzę...Jeśli chodzi o całonocne spanie, to moja córcia rozbudza się nadal w nocy jakieś 2 - 3 razy i muszę wstawać dać jej smoka. Ale przynajmniej nie je już w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2005 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Nasz domek w końcu idzie na ZUD RHM - ja mam trójkę, każde inne Podobno najruchliwsze są pierwsze dzieciaczki, u nas potwierdziło się w 100%. I coś Ci jeszcze powiem: Stworzenie jest spokojne WŁAŚNIE TERAZ . Później nie będzie już tyle spało, ale z kolei łatwiej będzie Ci go czymś zainteresować Życzę powodzenia i jak najwięcej radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swbeata 18.02.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 MaPi, Fizyk, Swbeata, Guit, dzięki serdeczne za uwagi. A czy wasze dzieciaczki też były takie ruchliwe, niby śpi, a bywa że się wciąż wierci. Czy to jeszcze te odruchy noworodkowe. A kiedy to Stworzenie się ustatkuje i zacznie sypiać w nocy. pawson - ok. najważniejsze byś był zadowolony. piszę jedną ręką, bo adaś właśnie je...pozdr. wszystkich i bezdzietnych przepraszam za komentarze. Odpowiedź wysłałam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 18.02.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 W poniedziałek 14.02.2005, w okolicy zalewu w Krępcu, zginął pies rasy Golden Retriever, wabi się Butch (Bucz), na uchu posiada tatuaż 117J. Jest w trakcie leczenia i szczepień. Prosimy, wraz z dwuletnim synkiem, o każdą informację umożliwiającą odnalezienie. A. Z. Włodarczyk tel. 0603919278, ul. Parkowa 5a Nowy Krępiechttp://riverside.w.interia.pl/butch.jpg pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 18.02.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Nikt nie odzywa się w sprawie spotkania, czyżbyście nie chceli się spotkać? Proponuję godzinę 17. Napiszcie czy ktoś będzie żebym nie jechała na darmo. I może spotkajmy się najpierw w pizzerii, a później pomyślimy co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 18.02.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 cze! jeszcze nie mamy sprecyzowanych planów na sobotę (jak mam wolny weekend to w takim jestem szoku,że nie wiem co sobie z nim zrobic)- poza zakupami na niedzielę ( 5-cio lecie naszej córy ) może się więc wybierzemy na sobotnie spotkanie! Ale nie chcę brac udziału w planowaniu bo potem może mi sie cos nagle pozmieniac i będzie na mnie! Jak ustalicie godzinę to dajcie cynk na forum! Fikoland- bardzo chętnie nasza Kaja się tam wybierze! -mam już wszystkie warunki przyłączy i nielegalne xero ustaleń do WZ !!!! - zara dzwonie do pana z Piask! w mojej gminie są chyba sami fajni ludzie! nawet baba od podatków sie do mnie znacząco uśmiechała! guit - przykro mi z powodu psa! mam nadzieję,ze sie szybko znajdzie cały i zdrowy! będę miał na oku okolicę którą przejeżdżam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.02.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Mymożemy z Lidką popołudniu (po 18 tej) w sobote. uff, znów weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyza1 19.02.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Czesc RHM spoznione GRATULACJE. Chwile mnie na forum nie bylo a tu znowu spotkanie tylko ze jest juz sobota 14 godzina a potwierdzen brak My mozemy dzisiaj sie spotkac, piszcie czy to aktualne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyza1 19.02.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Zapomnialem sie pochwalic: urzadzilismy casting na wykonczeniowke przesluchalismy juz 7 ekip, powiem Wam ze ceny sa bardzo rozne . Trzeba bedzie jeszcze pogadac z ludzmi u ktorych te ekipy robily . Dopiero wtedy podejmiemy decyzje... Zapowiadaja ze w marcu ma byc juz cieplo... szykujecie sie do roboty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.02.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Aktualne, będziemy (na razie ja i MaPi w pizzerni na Bursztynowej od 17-tej ) BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 19.02.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Pyza1 czemu was nie było? I fizyk też nie dotarł, a takie miłe spotkanko było. Powiedziałabym, że nawet rodzinne, bo wszyscy byli ze swoimi pociechami.Dobrej nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyza1 19.02.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 MAPIczq, pojechalismy do tesciow i niestety wyjazd sie przeciagnal az do tej chwili ... niestety nastepnym razem spotkamy sie juz mam nadzieje w wiekszym gronie i w wyzszej temperaturze Eve i Qba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 19.02.2005 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Spotkanie było super bardzo się cieszymy że mogliśmy poznać część osób, z którymi czasami wymieniamy posty. Chętnie przyjdziemy na kolejne spotkanie z naszymi pociechami Prośba do MAPI i baba_budowniczy, załączcie linki do Waszych domków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 19.02.2005 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Dzięki za spotkanko !!!! było luks, i miejsce spoko Zapraszamy do następnych !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 19.02.2005 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Amerblok poszukajcie na necie AMERBLOK, gdyby cosik to piszcie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 20.02.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 to nasz smukłyhttp://www.projekty.murator.pl/prezentacja.htm?IdProjektu=87.Nie będzie on wyglądał tak jak na zdjęciu, bo np. nie będzie balkonu. Jeśli chodzi o amerblok, to z tego co zrozumiałam (z artykułów, które przeczytałam) to jest to element, który później wypełnia się betonem, więc w rezultacie nie będzie to ten sam koszt fundamentów co ze zwykłych bloczków fundamentowych. Same bloczki amerblok i zwykłe mogą oczywiście wychodzić w tej samej cenie. Spotkanie - bardzo chętnie, ale jeśli o nas chodzi to już w marcu. I może bez dzieci ? Miłej niedzieli. Papapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 20.02.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 który później wypełnia się betonem, więc w rezultacie nie będzie to ten sam koszt fundamentów co ze zwykłych bloczków fundamentowych. Z informacji technicznych wynika, iż tylko pierwsza warstwa wypełniana jest betonem. Popatrzcie na stronę producenta. Wypełnia może się przy dużych wysokościach? Dajcie znać jak się mylę, być może czegoś nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts