Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja będę w Wawie tak, czy siak, ale będę miał na głowie dwójkę dzieciaków, więc na zlot się nie wybiorę. Moja ukochana żona pobiera nauki w pewnym Instytucie Matki i Dziecka a ja w tym czasie mam praktyki Z Dziećmi ;).

U mnie kupa roboty (z przewagątego pierwszego). NIe mogę się oderwać od papierów. Jakaś taka harówka.

Jeśli chodzi o wiosnę - to mam informację z wiarygodnego źródła, że czeka na moje pozwolenie na budowę. Im wcześniej się załatwi tym szybciej przyjdzie wiosna. Mam nadzieję że w tym roku wiosna będzie jeszcze przed latem. Choć - któż to wie ;))

Jeśli idzie o targi - to trzeba coś wymyślić. Zaraz po można by się rzeczywiście gdzieś wybrać.

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam sznowne grono muzykujących .... oooops budujacych (choć muszę przyznać śledząc wątek miałem momentami wątpliwości czy mnie jakiś mikrob nie rzucił na forum muzyczne) :wink: Chciałem przed przywitaniem się przeczytać całą epopeję regionalną jaką niewątpliwie jest niniejszy wątek ale ... zapewne byłbym już w połowie budowy zanim tego dokonam :D Działkę budowlaną kupiłem już dość dawno (nie mając zresztą pojęcia po co - stąd moje obecne problemy) a na początku rou zapadła decyzja - budujemy się. Narazie Nr1 jeżeli chodzi o projekt jest nasz regionalny wytwór http://www.archi-projekt.com.pl/projekt.php?id=28 przy czym intensywne poszukiwania rozsądnej alternatywy trwają :) Mam nadzieję częściej tu zaglądać skorzystać z Waszego jak dla mnie niezwykle bogatego doświadczenia!

Hej,

Wydawało by sie że zasoby internetu są nieskończone ale ja mam wrażenie że wszystkie projekty typowe jakie są w sieci już przejrzałem... w każdym razie już mam tak zmącone w głowie że wydaje mi się że wszystkie widziałem:D Gdzie w okolicy można się udać celem obejrzenia katalogów z projektami niepublikowanymi w necie?

Jak narazie to doszedłem do pewnych wniosków - architekci w czasie studiów nie uczą sie projektowania domków na wąską działkę z wjazdem od południa!

Guit - mam pytanko. Dotarłem po wielu bojach do str. 36 naszej regionalnej epopei i trafiłem na pewne informacje, że masz namiary na dobrego architekta w Świdniku. Mógłbyś dać na niego namiary? narazie z mojego rozeznania to raczej w Świdniku trudno szukać jakiegoś solidnego ale ... może ten wymknął się jakoś wywiadowi ;)

Witaj dyz. Jeśli chcesz pożyczę ci trochę katalogów z projektami, ale już je pewnie wszystkie znasz. My również kiedy wybieraliśmy projekt mieliśmy wrażenie, że wszystko to to samo. Później nawet nie chciało mi się oglądać tych wszystkich katalogów, stron internetowych. Ale jeśli chcesz to chętnie udostępnię ci nasz zbiór.

Jutro będziemy mieli robione badania gruntu. I jeśli dokumentacja będzie szybko to może uda się złożyć projekt na zud w piątek. Fajnie by było.

Idkam - zdrówka.