fizyk 23.02.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Ja będę w Wawie tak, czy siak, ale będę miał na głowie dwójkę dzieciaków, więc na zlot się nie wybiorę. Moja ukochana żona pobiera nauki w pewnym Instytucie Matki i Dziecka a ja w tym czasie mam praktyki Z Dziećmi . U mnie kupa roboty (z przewagątego pierwszego). NIe mogę się oderwać od papierów. Jakaś taka harówka. Jeśli chodzi o wiosnę - to mam informację z wiarygodnego źródła, że czeka na moje pozwolenie na budowę. Im wcześniej się załatwi tym szybciej przyjdzie wiosna. Mam nadzieję że w tym roku wiosna będzie jeszcze przed latem. Choć - któż to wie ) Jeśli idzie o targi - to trzeba coś wymyślić. Zaraz po można by się rzeczywiście gdzieś wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 25.02.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Witam sznowne grono muzykujących .... oooops budujacych (choć muszę przyznać śledząc wątek miałem momentami wątpliwości czy mnie jakiś mikrob nie rzucił na forum muzyczne) Chciałem przed przywitaniem się przeczytać całą epopeję regionalną jaką niewątpliwie jest niniejszy wątek ale ... zapewne byłbym już w połowie budowy zanim tego dokonam Działkę budowlaną kupiłem już dość dawno (nie mając zresztą pojęcia po co - stąd moje obecne problemy) a na początku rou zapadła decyzja - budujemy się. Narazie Nr1 jeżeli chodzi o projekt jest nasz regionalny wytwór http://www.archi-projekt.com.pl/projekt.php?id=28 przy czym intensywne poszukiwania rozsądnej alternatywy trwają Mam nadzieję częściej tu zaglądać skorzystać z Waszego jak dla mnie niezwykle bogatego doświadczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 25.02.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 cześć Sławku! gdzie się zamierzasz budować? bo widzę, ze Jesteś ze Świdnika, jak ja i parę innych osób pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 25.02.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Cześć Działka a więc i zamierzona budowa na osiedlu Olimpijczyków. Działka tuż za przecudnej urody wytworemm cywilizacji .... Kuflandem ... a tak było do niedawna ładnie Zauważyłem właśnie, że grupa Świdnicka stanowi dość silny odłam w wątku lubelskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 25.02.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 ha! mieszkałem do niedawna na os. Brzeziny II - rzut beretem (oby był dobrze namoczony) pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 25.02.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 No to fakt, bliziutko .... ale z drugiej strony w Świdniu wszędzie blisko i tylko kwestia tego jakim kto beretem dysponuje Ja obecnie mam za sąsiadów gazowników i tylko mam nadzieję że ten stan ulegnie dość szybko (na ile to oczywiście możliwe) zmianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 25.02.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Dyz, witamy ! Czyżbyś też muzykował ? Guit, jak tam Butch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 25.02.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 hej Ella Butch się znalazł Dyz - właśnie, jeśli muzykujesz to może się znamy? pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 25.02.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Ella - ja mam trzeci stopień umuzykalnienia - czyli słyszę jak grają kiedyś bywało trochę szuwaro-bagiennego szantowania ale tylko w warunkach w których by za zakłócanie porządku publicznego nie beknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 25.02.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Witam, a ja łózio i tabletki ... do 04.03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 25.02.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 nie ma zlituj - kamasze i na budowę! a tak poważnie - DUŻO ZDRÓWKA NIEDŁUGO RUSZY SEZON pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 25.02.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Guit, to Butch pewnie zabalował na jakimś weselisku ... A przy okazji - nie napisałeś ostatecznie , jaki werdykt w sprawie oględzin znalezionych rękawiczek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 25.02.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 dżizas, zapomniałem! sprawdzę raz jeszcze, a może nawet zrobię zdjecie a Butch został przygarnięty przez pewnego pana...ale to dłuższa historia pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 25.02.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Hej,Wydawało by sie że zasoby internetu są nieskończone ale ja mam wrażenie że wszystkie projekty typowe jakie są w sieci już przejrzałem... w każdym razie już mam tak zmącone w głowie że wydaje mi się że wszystkie widziałem:D Gdzie w okolicy można się udać celem obejrzenia katalogów z projektami niepublikowanymi w necie? Jak narazie to doszedłem do pewnych wniosków - architekci w czasie studiów nie uczą sie projektowania domków na wąską działkę z wjazdem od południa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 25.02.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Na dole ul. Ogrodowej w Lublinie, po lewej stronie, w budynku na pierwszym chyba piętrze jest biuro.... no niech mi ktoś przypomni, jak się nazywa.... mam na koncu języka...Tam własnie przegladałam masę katalogów z projektami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 25.02.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 czy to tak baaardzo w dole Ogrodowej .... tzn na Czechowskiej 4, f-ma gepro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 25.02.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Guit - mam pytanko. Dotarłem po wielu bojach do str. 36 naszej regionalnej epopei i trafiłem na pewne informacje, że masz namiary na dobrego architekta w Świdniku. Mógłbyś dać na niego namiary? narazie z mojego rozeznania to raczej w Świdniku trudno szukać jakiegoś solidnego ale ... może ten wymknął się jakoś wywiadowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 25.02.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 na projektanta bo on nie ze Świdnika tylko z Piask gośc jest spoko Marian Adamek, ewentualnie jego syn 5821273 pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 25.02.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Witaj dyz. Jeśli chcesz pożyczę ci trochę katalogów z projektami, ale już je pewnie wszystkie znasz. My również kiedy wybieraliśmy projekt mieliśmy wrażenie, że wszystko to to samo. Później nawet nie chciało mi się oglądać tych wszystkich katalogów, stron internetowych. Ale jeśli chcesz to chętnie udostępnię ci nasz zbiór. Jutro będziemy mieli robione badania gruntu. I jeśli dokumentacja będzie szybko to może uda się złożyć projekt na zud w piątek. Fajnie by było.Idkam - zdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 25.02.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 na projektanta bo on nie ze Świdnika tylko z Piask gośc jest spoko Marian Adamek, ewentualnie jego syn 5821273 pozdr, thx! to by się zgadzało, o nim narazie jedynie słyszałem pozytywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts