yares 27.02.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 Pingpong - koniecznie trzeba załatwić i się troszkę poruszać !!! Yares: Myślałeś o cenie??? eeee tam, od myslenia to mnie tylko glowa boli a w pompona to i ja bym chetnie pogral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 27.02.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 Oj we Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 27.02.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 Yares - czemu piwnice nalezy robic z cegiel a nie bloczkow ?? tez o tym slyszalem ale zero konkretow ... no coz, o tym mozna rozmawiac dlugo i namietnie sa dwie szkoly - falenicka i otwocka, ja konczylem otwocka i dlatego piwnicy z betonu nie chcialbym miec moze przy jakiejs okazji (patrz: targi lubelskie) pogadamy osobiscie, wtedy bedzie mozna rozwinac temat - bez piwa nie sposob tego wyjasnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 27.02.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 Witam Wszystkich Widzę, że jest wiele chętnych osób do poprawy swojej kondycji. Wiem że w ping-ponga można pograć na al.Zygmuntowskich, na piłkę też bardzo chętnie się piszę. Czy możecie mi polecić solidne, sprawdzone, o przystępnych cenach itd. brygady do murarki, dachu Jestem na etapie poszukiwań. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 28.02.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Jestem właśnie w trakcie załatwiania sali do nogi. Jak będę znał konkrety to dam znać. Trzba potrenować przed sezonem. Oj tak, tak koniecznie. Widzę, że Mariucha też się pisze, więc coraz więcej piłkarzy budowniczych, a może ktoś jeszcze? Ja niestety się nie piszę (Marta), ale moja druga połówka jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 28.02.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 ale ruch i dobrze, bo wiosna powoli, ale idzie wukan - co Ty tam robisz w Zatoce? pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 28.02.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Witam wszystkich Guit - zarabiam pieniadze na dalsza budowe, moja firma mnie wyslala w celu tzw. transferu technologii. A jak pewnie wiesz, oni maja rope i dalary a my troche wiedzy, wiec dlatego tutaj jestem. Ale w sprawach budowlanych, czy nikt nie wie ile teraz kosztuje drewno debowe PozdrowieniaWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 28.02.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Baba_B co takiego jest w Świdniku? Spokój, cisza, wszędzie blisko ... gdzie kamieniem nie rzucisz to knajpa Wukan pozdrowienia dla całej ekipy z PZL'u jeżeli nic nam się z budowaniem nie odmieni to faktycznie niedaleko będzie Masz szczęście że wyjechałeś bo bym Cię zamęczał pytaniami, pracujemy na jednym piętrze Fizyk dzięki za adresy, pewnie w tym tygodniu pojeżdżę trochę po tych biurach i pokartkuję targi oczywiście bezwzględnie trzeba będzie zaliczyć moja działka ma 18m szerokości i wjazd od południa. Obowiązkowo musi być garaż i absolutnie nie może być w piwnicy (chyba że tak jak u sąsiada, gdzie piwnicę podniósł do poziomu gruntu połówki bliźniaków już też oglądałem .. Ciekawostką jest sam temat wjazdu od południa - w pewnej gazecie spotkałem się z terminem, że są to projekty nietypowe (z wjazdem od Pd) a przecież jak droga jest w osi W-Z to zjadzy z niej na działki są zarówno za Pn jak i Pd!!! to gdzie tu nietypowość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 28.02.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 wukan - wydaje mi się, że cena jest atrakcyjna jeśli jeszcze drewno jest suche (sezonowane) ... pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.02.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Dyz - ja mam wjazd od północy. Oto mój projekcik : http://www.projektydomow.pl/index.php?menu_act=1&all=1&act=12&sid=m3f0179f917544&intra=96f06a1416fb00782892de02d97c4065&crc=c2b4b424ec5beb713c6d41e6451a4c6d&lang=pl Ale przy działce 18 metrów (18-2x4=10). Można spokojnie coś wybrać. Chętni na nogę proszę o kontakt na priv. Potzrebuję imię nazwisko i telefon. Zmieszczę jeszcze ze 3-4 osoby. Pierwszy mecz jutro 20.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 28.02.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Fizyk - no właśnie, przy wjeździe od północy to projektów jest od za...... a ja mam tą drugą opcję no i te okna .... sąsiedzi są już pobudowani i też na granicy możliwości a ja nie bardzo miałbym ochotę zamieszkać w domku gdzie sąsiad by mi w miskę zaglądał a żeby nie było, że jestem zbyt mało marudny ... a nie mogliście w kosza albo siatę pogrywać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 28.02.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Dyz – Sławek W. jaki ten świat mały, dopiero przez internet spotykamy się na forum budowlanym. Przed wyjazdem rozmawiałem z Twoja żoną i nic nie mówiła że chcecie się budować. Pisz do mnie na email lub na priva to pogadamy o sprawach budowlanych i nie tylko. Jeżeli chodzi o projekty z wjazdem od południa to jest ich niewiele, znam ten temat bo też mam działkę z takim wjazdem i sporo się naszukałem odpowiednich projektów aż znalazłem swój. Pozdro.Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 28.02.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Dyz my również mamy działkę z wjazdem od południa. Projekt mamy typowy, znaczy na działkę północną. Dom będzie stał wejściem na wschód, ale przy wąskiej działce nie wiem czy będziesz miał możliwość odwrócenia domu. Chyba, że będzie on nieduży. Nasz ma wymiary niecałe 8 metrów na niecałe 9. Ale my mogliśmy przestawiać go jak chcieliśmy, działka ma 29,5 m szerokości, a długości 51 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 28.02.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 MaPi - gdyby nie to że u nas garaż musi być w bryle domu to takie rozwiązanie byłoby jak najbardziej do przyjęcia a tak to trzeba jak najbardziej przystosować projekt z wjazdem północnym do naszych realiów. To czym dysponujemy to 18x32m i więcej nie będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 01.03.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Czołgiem ALL ! Witam po małej przerwie. cześć dyz - witamy w krainie desperackich decyzji i "zcementowanych" więzi! ja również mam projekt na wąska działkę - choć moja nie jest wąska. Link sprawdź we wześniejszych postach. Działkę mamy w koloni nowy krepiec więc będziemy sąsiadami. Co do gier to zdecydowanie wolę granie na instrumentach niż w nogę czy pingla ale jeśli zabraknie wam dopingu to mogę na trybunach czasem coś "ryknąć' na puzonie! Baba_B - coś wspominałaś o górach? Ja własnie wróciłem z nart i mam nowy zapał do budowy! Dzisiaj może będą WZ w gminie - zara dzwonie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 01.03.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 W piątek nasz projekt ma iść na zud. Nasza dzidzia pełza !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 01.03.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Ja własnie wróciłem z nart i mam nowy zapał do budowy! Witam, a gdzie byliście? M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 01.03.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Witam All, a my już kupiliśmy caaaały styropian (pion i poziom)!!! DROŻEJE !!!!! DROŻEJE !!!!! DROŻEJE !!!!! NAWET 20-25% !!! NAWET 20-25% !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 01.03.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Jestem w koncu przed komputerkiem i czytam sobie liste ale tu juz wiosennie Witam wszystkich serdecznie i tych nowych i tych z duzym stazem!!! Jesli kogos interesuje POŚ to juz podaje co i za ile: Urzadzenie przy zalozeniu kursu euro 4 PLN: EPURBLOC 3000 dla 5-6 osób (moze byc jeszzce 2000 dla 4 osobale roznica niewielka oki 500 PLN na calosci) - 2914,68 SL RR 450 - 205,44 SL RBOU 450 - 171,20 drenaż 60 mb - 642,00 geowloknina 60 mb - 128,72 Czyli urzadzenie lacznie 4061,72 PLN Do tego dochodza: warstwy podsypkowe zwir gran. 20-40 - 12 ton - 1399,00 piach 19 ton - 380,00 zestaw przylaczniowy - 400,00 robocizna rozbita na: projekt - 399,00 wykopy+montaz - 1800,00 Wszystko lacznie 8439,72. Oczywiscie mozna zrezygnowac z elementow, ktore mozna samodzielnie zlatwic taniej ale chetnie oni sami wszystko zrobia . Pozwolenie tez sami zalatwiaja nalezy podpisac im tylko pelnomocnictwo i palcem sie nie kiwnie. Maja tez informacje o tych mozliwosciach kredytowania przez BOŚ. Dosc ciekawe oprocentowanie. My sie jeszcze ciagle zastanawiamy... Pozdrawiam Ewelina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 01.03.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Chętni na nogę proszę o kontakt na priv. Potzrebuję imię nazwisko i telefon. Zmieszczę jeszcze ze 3-4 osoby. Pierwszy mecz jutro 20.00. Fizyk, kontakt wysłałem wg Twoich instrukcji, a z Twojej strony cisza Rozumiem, że byłem jako 5 i sie nie zmieściłem Ponawiam pytanie odnosnie kontaktu na ekipy budowlane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts