Ella 09.03.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 zaplacilem zaliczke za drewno na wiezbe w tartaku Drewno scinane w zimie - sosna - tartak polecany przez ciesle wychodzi ok 520 - 530 /m3 (przechowanie + dowoz do lublina) dodatkowo 60 zl m3 impreganacja. Mogę podać namiary na sosnę spod Biłgoraja za 450 zł/ m3 (cena z zeszłego roku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.03.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Ella: moze to ten sam namiar (czy pan mial inicjały J. Ł. ??) - drewno poszlo w góre w ostatnim roku bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 09.03.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Ella: moze to ten sam namiar (czy pan mial inicjały J. Ł. ??) - drewno poszlo w góre w ostatnim roku bardzo Pan ma inicjały Z.B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capra 09.03.2005 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Po wielu sukcesach (wiadomości nie w tych miejscach gdzie trzeba itp) nareszcie jestem, dzięki pomocy Elli (mam nadzieję że jestem ). Poszukuję znajomych budujących na Szerokim (między Nałęczowską a Wojciechowską). Czy jest ktoś taki? Pozdrawiam. Capra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.03.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Po wielu sukcesach (wiadomości nie w tych miejscach gdzie trzeba itp) nareszcie jestem, dzięki pomocy Elli (mam nadzieję że jestem ). Poszukuję znajomych budujących na Szerokim (między Nałęczowską a Wojciechowską). Czy jest ktoś taki? Pozdrawiam. Capra. Zgłaszam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 09.03.2005 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Witaj Capra. Ja zamiaruję mieszkaćpomiędzy Nałęczowską a Warszawską - czyli w Dąbrowicy. Huraaaaaaaaaa - kwity od Konserwatora Zabytków są już w Starostwie. Grunty wyciągnięte spod rolnych. Jutro idę do Starostwa z zapytaniem - kiedy odbiór POZWOLENIA. Myślę że może w piątek - a jak nie to najpóźniej poniedziałek - wtorek . Czyli następna przeszkoda wzięta. Baba - namiar na lekarza już wysyłam na priva - były małe techniczne problemy z odnalezieniem numeru - ale już jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 09.03.2005 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Witam wszystkich nowych, ktorych jeszcze nie witalam!!!Capra: my budujemy na koncu Wojciechowskiej niedaleko chlodni Agram.Pawson: my kupowalismy drewno od J.Ł. polecam serdecznie mysle, ze trudno bedzie obecnie cos taniej znalezc.... Ewelina(evevet) i Kuba(Pyza1) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 09.03.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Witamy, Capra, witamy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 09.03.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Aaa, Panowie , żadnych refleksji po wczorajszej piłce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 09.03.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Hey Ella - Phi, co to dla nas twardzieli 60 minut zabawy z piłeczką . Wszyscy jak jeden mąż mamy wspaniałą kondycję, umiejętnościami przewyższamy niejednego gracza nasze 1 ligi . Tylko przez naszą wodzoną skromnosć nikt z nas o tym nie napisał dotychczas. No ale skoro zapytałaś, to należało udzielić wiążącej odpowiedzi. W końcu ręce nas nie bolą A za tydzień będzie jeszcze fajniej Wczoraj byliśmy odrobinkę spięci ze względu na Dzień Kobiet. Czy moi szanowni koledzy mnie popierają?? Proszę o wypowiedź (reprezentacja była spora: Idkam, Mariucha, Qba Elli Pi od MaPi i ja). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 09.03.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Witam, witam !! Patrzę na ten Juventus i Real i ... zastanawiam się koledzy jak to możliwe, że nas tam nie ma ????? Lipa totalna, to co pokazaliśmy wczoraj to przecież wstęp do naszych możliwości.... Było fajnie, dziś troszkę boli, jutro w moim przypadku będzie gorzej, ale nikt nie mówił, że będzie letko ... M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 09.03.2005 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capra 10.03.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 A propos drewna to czy ktoś sprawdzał w Świdniku, bo mi koleżanka mówiła że jest tam takie miejsce gdzie jest tanio i na tyle bezpiecznie że nie było nigdy żadnych reklamacji i problemów. A poza tym doszły mnie słuchy że jest odwrotnie: drewno tanieje.wczoraj miałam wstępną rozmowę z kierownikiem budowy: 2000 chce za całość, wygląda na takiego co dokładnie wszystko sprawdza, taki analityk. Ile płaciliście i na ile wasi kierownicy angażowali się w faktyczne prowadzenie budowy, czy była to tylko formalność - podpisanie papierów? pozdrawiam wszystkich, cieszę się że tu jestem, pewnie się uzależnię...Babo, zajrzyj na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 10.03.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Witaj Capra, ja dopiero z papierkami w połowie drogi, więc nie powiem ile za kierownika, ile za drewno, niestety. Mój Pi zadowolony bardzo. Mimo zakwasów już się szykuje na następny mecz . Może więc my kobitki też powinnyśmy się na coś umówić - same bez facetów. Z tym, że u mnie basen na pewno odpada, chyba, że załatwicie mi kostium nurka razem z płetwami . No więc na którą umawiamy się w sobotę. Ja jestem jednak za tym, żeby umówić się po, a nie na targi, dlatego, że jednym wystarczy pół godziny na zwiedzenie wszystkiego inni będą potrzebować na to dwóch godzin. Niektórzy z was mają już kupione materiały, umówione ekipy, niektórzy mają to przed sobą. Tak więc ja jestem za tym, żeby umówić się po. Napiszcie co sądzicie o takim rozwiązaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.03.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Moze byc po targach kolo 17-18 w sobote ... co wy na to ??? Pilka: nastepnym razem jestem z Wami - tylko dajcie znac Evevet: mi tez gosc od drewna wydaje sie OK - dzieki Fizyk: w nastepnym tygodniu zabieram księdza na Sabat testowac jego niewinnosc (i uczciwosc) :) i wszystko jasne Pozdrawiam Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 10.03.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Pawson - Jak się umówisz na wieczór - to moge pojechac z tobą.Zaraz idę do Starostwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.03.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 FIZYK wieczor odpada mnusi bc miedzy 14-16 bo wtedy pracuja lakiernicy i cos tam ... bedziemy w kontakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 10.03.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Wydaje mi się, że targi będą się kończyć o 18, więc może o 18?A gdzie, czy przy hali targowej, czy już w jakimś umówionym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.03.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 18 moze byc - ale w jakiejs knajpie - bo jak ktos przyjdzie wczesniej czy pozniej to nas znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 10.03.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Cześć all Ja dopiero dzisiaj piszę bo po piłce nie mogę ruszać ani nogami ani rękami Muszę przyznać, że czasami poziom był baaaardzo wysoki ( musimy poszukać wyższej sali) Idkam, aż się boję jak wrócisz z Włoch, na pewno podpatrzysz jakieś triki tamtejszych drużyn piłkarskich Pawson, dobrze że będziesz w przyszłym tygodniu Idkam jedzie na wczasy. Capra, Evevet, Baba_Budowniczy, Fizyk - my bedziemy mieszkać niedaleko od Was, między Al.Kraśnickimi a Wojciechowską. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts