Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

zaplacilem zaliczke za drewno na wiezbe w tartaku

Drewno scinane w zimie - sosna - tartak polecany przez ciesle

wychodzi ok 520 - 530 /m3 (przechowanie + dowoz do lublina) dodatkowo 60 zl m3 impreganacja.

Mogę podać namiary na sosnę spod Biłgoraja za 450 zł/ m3 (cena z zeszłego roku).

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Po wielu sukcesach (wiadomości nie w tych miejscach gdzie trzeba itp) nareszcie jestem, dzięki pomocy Elli (mam nadzieję że jestem :roll: ).

Poszukuję znajomych budujących na Szerokim (między Nałęczowską a Wojciechowską). Czy jest ktoś taki?

Pozdrawiam. Capra.

Zgłaszam się :-)

Witaj Capra. Ja zamiaruję mieszkaćpomiędzy Nałęczowską a Warszawską - czyli w Dąbrowicy.

Huraaaaaaaaaa :D :D :D :D - kwity od Konserwatora Zabytków są już w Starostwie. Grunty wyciągnięte spod rolnych. Jutro idę do Starostwa z zapytaniem - kiedy odbiór POZWOLENIA. :D Myślę że może w piątek - a jak nie to najpóźniej poniedziałek - wtorek :D .

Czyli następna przeszkoda wzięta.

Baba - namiar na lekarza już wysyłam na priva - były małe techniczne problemy z odnalezieniem numeru - ale już jest.

Hey Ella :D :D -

Phi, co to dla nas twardzieli :wink: 60 minut zabawy z piłeczką 8) . Wszyscy jak jeden mąż mamy wspaniałą kondycję, :lol: umiejętnościami przewyższamy niejednego gracza nasze 1 ligi :) .

Tylko przez naszą wodzoną skromnosć nikt z nas o tym nie napisał dotychczas. :p

No ale skoro zapytałaś, to należało udzielić wiążącej odpowiedzi. W końcu ręce nas nie bolą :wink:

A za tydzień będzie jeszcze fajniej :lol:

Wczoraj byliśmy odrobinkę spięci ze względu na Dzień Kobiet.

Czy moi szanowni koledzy mnie popierają??

Proszę o wypowiedź (reprezentacja była spora: Idkam, Mariucha, Qba Elli

Pi od MaPi i ja).

Witam, witam !!

Patrzę na ten Juventus i Real i ... zastanawiam się koledzy jak to możliwe, że nas tam nie ma ?????

Lipa totalna, to co pokazaliśmy wczoraj to przecież wstęp do naszych możliwości....

Było fajnie, dziś troszkę boli, jutro w moim przypadku będzie gorzej, ale nikt nie mówił, że będzie letko ...

M

A propos drewna to czy ktoś sprawdzał w Świdniku, bo mi koleżanka mówiła że jest tam takie miejsce gdzie jest tanio i na tyle bezpiecznie że nie było nigdy żadnych reklamacji i problemów. A poza tym doszły mnie słuchy że jest odwrotnie: drewno tanieje.

wczoraj miałam wstępną rozmowę z kierownikiem budowy: 2000 chce za całość, wygląda na takiego co dokładnie wszystko sprawdza, taki analityk.

Ile płaciliście i na ile wasi kierownicy angażowali się w faktyczne prowadzenie budowy, czy była to tylko formalność - podpisanie papierów?

pozdrawiam wszystkich, cieszę się że tu jestem, pewnie się uzależnię...

Babo, zajrzyj na priva.

Witaj Capra, ja dopiero z papierkami w połowie drogi, więc nie powiem ile za kierownika, ile za drewno, niestety.

Mój Pi zadowolony bardzo. Mimo zakwasów już się szykuje na następny mecz :wink: .

Może więc my kobitki też powinnyśmy się na coś umówić - same bez facetów. Z tym, że u mnie basen na pewno odpada, chyba, że załatwicie mi kostium nurka razem z płetwami :wink: .

No więc na którą umawiamy się w sobotę. Ja jestem jednak za tym, żeby umówić się po, a nie na targi, dlatego, że jednym wystarczy pół godziny na zwiedzenie wszystkiego inni będą potrzebować na to dwóch godzin. Niektórzy z was mają już kupione materiały, umówione ekipy, niektórzy mają to przed sobą. Tak więc ja jestem za tym, żeby umówić się po. Napiszcie co sądzicie o takim rozwiązaniu.

Moze byc po targach kolo 17-18 w sobote ... co wy na to ???

Pilka: nastepnym razem jestem z Wami - tylko dajcie znac

Evevet: mi tez gosc od drewna wydaje sie OK - dzieki

Fizyk: w nastepnym tygodniu zabieram księdza na Sabat testowac jego niewinnosc (i uczciwosc) :):) i wszystko jasne

Pozdrawiam

Pawel

Cześć all

Ja dopiero dzisiaj piszę bo po piłce nie mogę ruszać ani nogami ani rękami :lol: :lol:

Muszę przyznać, że czasami poziom był baaaardzo wysoki ( musimy poszukać wyższej sali) :D :D

Idkam, aż się boję jak wrócisz z Włoch, na pewno podpatrzysz jakieś triki tamtejszych drużyn piłkarskich :o

Pawson, dobrze że będziesz w przyszłym tygodniu Idkam jedzie na wczasy.

Capra, Evevet, Baba_Budowniczy, Fizyk - my bedziemy mieszkać niedaleko od Was, między Al.Kraśnickimi a Wojciechowską.

pozdrawiam