wukan 23.03.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Witam wszystkich Fizyk – gratulacje , wreszcie poczujesz smak budowania. Baba_budowniczy – pisałaś po pobycie na targach, że widziałaś fajne płytki tarasowe. Jestem nimi zainteresowany, może masz jakieś reklamówki z namiarami na sklep: adres, telefon lub strona www , byłbym wdzięczny. PozdrowieniaWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 23.03.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 czołgiem! Fizyk: GRATULUJEMY ! ! ! Jak długo czekałeś na to A4 od mom. składania pierwszych kwitów budowlanych? Nasz projekt utknął na ZUDzie. Nie wiem ile jeszcze tam poleży. Moja osobista małżonka lata właśnie po składach i zbiera oferty handlowe na wycenę materiałów. Narazie podoba nam sie wycena dachu ze stalmetu. Za kompletne pokrycie 280m2 Euronit S + 5 okien fakro (78x140) chcą 18 500 PLN. cena jeszcze do negocjacji. Sami przyznali ,że materiał na ściany mają drogo wiec pewnie weźmiemy gdzie indziej. Może nawet w lokalnym składzie w Mełgwi. Mam ciekawe próbki Foli na dach: TOPFOL i TYVEK - moze znacie, polecacie lub odradzacie którąś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 23.03.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 stmara: w mełgwi jest drogo bierz w syke - znimi sie dogadasz najlepiej a folia? IVT - stalmet jak się powołasz na mnie u Artura Ch. będzie tanio pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 23.03.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 jeśli ktos jest zainteresowany, to będę miał (w zasadzie teść ) bramę wjazdową (razem z furtką) do odsprzedania - chęć zakupu zgłosiła już AIK ale zróbmy przetarg - czekam na propozycje cenowe odnowiona brama nie musi wcale stanowić prowizorki zapomiałem dodać, że chodzi o bramę, która jest aktualnie "zainstalowana" na mojej posesji może na którymś ze zdjęć w galerii uda się ją podpatrzeć, w razie czego pyknę zdjecie bliższe info na priva pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.03.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Witam wszystkich Fizyk – gratulacje , wreszcie poczujesz smak budowania. Baba_budowniczy – pisałaś po pobycie na targach, że widziałaś fajne płytki tarasowe. Jestem nimi zainteresowany, może masz jakieś reklamówki z namiarami na sklep: adres, telefon lub strona www , byłbym wdzięczny. Pozdrowienia Wiesiek Witam Tarasy: http://semmelrock.pl/privat/impressionen/index.htm Szczególnie spodobały mi się płytki Bradstone w kolorze piaskowca. Namiary w Lublinie: Inwest Dom, Mickiewicza 18, tel 744 54 53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.03.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Fizyk: GRATULUJEMY ! ! ! Jak długo czekałeś na to A4 od mom. składania pierwszych kwitów budowlanych? Nasz projekt utknął na ZUDzie. Nie wiem ile jeszcze tam poleży. U mnie to trudno powiedzieć - bo już sam zapomniałem kiedy to było. Na początku listopada dałem projektantowi komplet dokumentów (wszystkie WZ, projekt itp. On zajął się wszystkim. Wtedy nie było pośpiechu, więc ja nie przyciskałem. Wiedziałem, że facet robi to długo , ale bardzo dokładnie (adoptował jakiś projekt naszego kolegi z forum przez pół roku). Ja otrzymałem dokumentację w połowie lutego (byłoby z tydzień szybciej, ale u mnie było zamieszanie z adresami itd. W każdym bądź razie od momentu złożenia dokumentów we starostwie otrzymałem pozwolenie w niecały miesiąc (z czego prawie dwa tygodnie papiery leżały u konserwatora zabytków - u archeologa). Przez mojego projektanta/architekta miałem obiecaną jedną rzecz, mianowicie - że na pewno pozwolenie będę miał jescze przed sezonem, tak żebym wraz z początkiem sezonu zaczął budować. Słowa dotrzymał. A szczegóły opowiem jak się spotkamy. MaPi - przecież ja żartowałem - Idkam był przez cały czas na sali. Qrcze to już pożartować nie można Ale Pawson nie przyszedł. Powiem jego żonie osobiście Paweł - słyszałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 23.03.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Aleeeee, mam zakwasy !!!!! Żartuję, miałem qpę roboty (praca) - sorki ... Poprawię się. Kurde, nie mogę się dodzwonić do magika od przyłącza wodnego ... może macie kogoś do polecenia ??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.03.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 O nie - to ja męża na taką "piłkę" nie puszczę Pewnie jest jak w reklamie Królewskiego - cztery strzeliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 23.03.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Kurde, nie mogę się dodzwonić do magika od przyłącza wodnego ... może macie kogoś do polecenia ??????????? mogę ci polecić mojego murarza! - również nie mogę się do niego dodzwonić!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 23.03.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 O nie - to ja męża na taką "piłkę" nie puszczę Pewnie jest jak w reklamie Królewskiego - cztery strzeliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.03.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 My strzeliśmy więcej niż cztery. Żałuj Idkam (I było kilka karnych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 23.03.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Idę oglądać "Siłę strachu" - podobno dobry ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 24.03.2005 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 O nie - to ja męża na taką "piłkę" nie puszczę Pewnie jest jak w reklamie Królewskiego - cztery strzeliłem No, jeśli wy na taką piłkę chodzicie, to chyba będzie trzeba zacząć chodzić z wami i liczyć ile "strzelacie" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.03.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 no ladnie - od wczoraj rana mam nowego kompa w pracy i sie dziwie ze mi powiadomienia nie przychodza ...:) IDKAM czy ty mowisz o naszym magiku od wody ?? Moze sie odedzwie do mnie ... FIlm masz moze na plytce ?? - jesli tak to biore POzdrawiam Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.03.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 wszystkim uczestnikom naszego FORUMA :) zyczymy milych przyjemnych i pogodnych swiat oraz mokrego dyngusa.... No i oczywiscie mnostwo odpoczynku i obzarstwa ... w ostatnich chwilach spokoju przed sezonem .... Zona i JA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 25.03.2005 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 IDKAM czy ty mowisz o naszym magiku od wody ?? Moze sie odedzwie do mnie ... FIlm masz moze na plytce ?? - jesli tak to biore Paweł, już się widziałem i umówiłem z p. Henrykiem Filmik mam na płytce DVD z innymi (DiVix) M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 25.03.2005 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Zdrowych, Spokojnych Świąt Wielkanocnych i dużo, dużo Zdrowia w sezonie Idkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 25.03.2005 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 witam ! Wszystkim lubelskim forumowiczom zycze cieplych i spokojnych Swiat Wielkanocnych oraz mokrusienkiego dyngusa PS. nareszcie WIOSNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 25.03.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 WESOŁYCH ŚWIĄT! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 25.03.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Wesołych Świąt, zająca z jajami, mokrego dyngusa życząMarta, Piotrek i Jagódka http://www.gify.biz/gify%20okazyjne/gify%20wielkanocne/pis__61_.gif http://goolink.republika.pl/kaczuszka7.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts