MaPi 30.03.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Stmara - ile metrów tej siatki jeszcze zapomniałam sie zapytać.Pawson jeśli chodzi o miłe przy piwie o budowaniu gadanie to ja zawsze bardzo chętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 30.03.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Witam serdecznie wojciaszek, gdzie się budujesz i kiedy zaczynasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.03.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 ktos sprawdzal ceny betonu ja znalazlem B15 po 181 brutto za m3 do tego dowoz 1 grucha 129 zl brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.03.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Witam wszystkich Ja też byłem na działeczce w czwartek. Przypomniałem człowiekowi, który mi ją porzadkował, że zapomniał zabrać paru korzeni. Jak tylko się trochę osuszy (bo błoto straszne, ale dojazd bez problemowy) to to załatwi. Ja czekam jeszcze pare dni na uprawomocnienie się pozwolenia (ten tydzień). W przyszłym będę zaczynał. Do - kadra piłkarska - jeżeli nasi chłopcy dzisiaj pokażą taką klasę jak my , to wygramy z Irlandią wyżej niż z Azerbejdżanem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 30.03.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Yares, to nie moja studzienka , z Twoim kierownikiem rozmawiałem i umówiłem się na jutro. Dziękuję. All, kto u Was będzie robił prąd?? Prywatnie czy z Lubzelu??? Prośba o namiary na priv z info, czy prywatny, czy z Lubzel Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 30.03.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 czołgiem ! MaPi- siatki biorę około 70m + brama uchylna z furtką. Cena była bez targowania bo i moja ilość nie za wielka a baba jak podała cenę 2100 PLN to nawet 100 PLN nie chciała opuścic dla równego rachunku. Umowy z nią jeszcze nie mam ale jakby kupować razem to może hurtem by coś jeszcze stanił! kto by w to wszedł ? ? ? guit- brama ze stalowego kontownika- nie kuta. Jak bedę miał zdjecie to ci wysle! cena 750 PLN(4m) w cenie furtka (150 PLN)Mają tam sporo bram i ogrodzeń do wyboru - kute i zwykłe, przesówne i rozwieralne, meble stalowe i ozdoby itp. nawet hustawka z kutej stali! PODAJĘ NAMIARY na kIJANY: tel. (81) 75 78 016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 30.03.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 czołgiem x 2 ! Pawson-wysyłam ci na priva ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 30.03.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Yares, to nie moja studzienka , z Twoim kierownikiem rozmawiałem i umówiłem się na jutro. Dziękuję. n/p, mam nadzieje, ze bedziesz zadowolony a co do studzienki - nie chcesz chyba powiedziec, ze byles na dzialce ? swoja droga ciekawe, kto sie do niej przyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.03.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Witam !!!! A mi staranował ktoś moje "piekne ogrodzenie" z siatki !!!!!!!!! Zamiast skręcic tak jak droga prowadzi pojechał prosto na moją działkę ścinając słupek narożny i jeszcze jeden przy samej ziemi . Z 10m siatki (nowa powlekana) nic nie zostało . To po wczorajszej pierwszej dyskotece tak "chłopcy" jeździli . Nikt nic nie widział ,a na działce znalazłem lusterko kupę szkła i urwany pasek klinowy ( chyba go musieli ściągać ) . pozdr D.RZ Cześć Darek Widziałem dzisiaj Twoje "ogrodznie". Już wiem, gdzie jest Twoja działka. Bliziutko siebie będziemy mieszkać Ładną masz tą działeczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 30.03.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 a co do studzienki - nie chcesz chyba powiedziec, ze byles na dzialce ? swoja droga ciekawe, kto sie do niej przyzna Byłem przed meczem , popatrzyłem, zadzwoniłem do gostka, który ma robić u mnie ... nic jeszcze nie działał, więc przypuszczam, że to sąsiedzi z naprzeciwka, no bo kto inny??? Ale co to jest?? Wysypali nawet jakiż żużel ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 31.03.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 IDKAM - no to ładnie - zadzwon do mnie ze szczegolami FIZYK: na 90 % to dzisiaj bedzie TEN dzien :) STMARA poszlo na priva wg mnei zdecydowanie za drogie sa kolnierze do okien reszta w miare w normie - na pewno nie bralbym drozszej folii na dach ale to twoja decyzja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 31.03.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Witam, Fundamenty - wytyczone (osie) Kierownik budowy - wybrany Ciut skrócił mi się trawnik z tyłu budynku ... na mapie 2 mm, a na działce 1 m ... ZACZĘŁO SIĘ !!!!!!!!! TRZYMAJCIE KCIUKI !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 31.03.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Idkam, ale fajnie, trzymamy kciuki. Super, to kiedy wbijacie łopatę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 31.03.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Haj, w przyszłą sobotę, może wcześniej. Dokładnie będę wiedział po relacji o stanie gruntu od majstra od przyłącza wodnego (poniedziałek - wtorek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 31.03.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Pawson, z dechami nie ma pośpiechu ... dopiero, gdy zaczniemy stawiać mury.Chyba podzielimy nasze dostawy, Ł. i tak 2 razy w tygodniu będzie w Lublinie. Luzik. Naj sam pierw - stal, potem bloczki betonowe, piach i cement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 31.03.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 A ja czekam na uprawomocnienie decyzji. To już tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.04.2005 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 IDKAM: A nie beda ci potrzebne dechy do szalunkow przy wylewaniu law fundamentowych ?? czy dzialo sie cos waznego przy wytyczaniu o czym powinienem wiedziec i uwazac u siebie ?? Zrobiles zgloszenie rozpoczecia budowy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 01.04.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Pawson, pytałem majstra, nie potrzebuje , ale chyba wie co robi ? Coś ważnego??? Ubierz się ciepło Mam spotkanie z kierownikiem w poniedziałek, wspólnie przygotujemy dokumenty i biegusiem do Starostwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.04.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 IDKAM: hihihihi - nie omieszkam :) dodatkowo wieczorem mam w planach rozgrzewanie sie od srodka :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 01.04.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 IDKAM: hihihihi - nie omieszkam :) dodatkowo wieczorem mam w planach rozgrzewanie sie od srodka :) Niestety ja nie mogem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts