Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich

Ja też byłem na działeczce w czwartek. Przypomniałem człowiekowi, który mi ją porzadkował, że zapomniał zabrać paru korzeni. Jak tylko się trochę osuszy (bo błoto straszne, ale dojazd bez problemowy) to to załatwi. Ja czekam jeszcze pare dni na uprawomocnienie się pozwolenia (ten tydzień). W przyszłym będę zaczynał.

Do - kadra piłkarska - jeżeli nasi chłopcy dzisiaj pokażą taką klasę jak my :wink: , to wygramy z Irlandią wyżej niż z Azerbejdżanem :wink: :D .

czołgiem !

MaPi- siatki biorę około 70m + brama uchylna z furtką.

Cena była bez targowania bo i moja ilość nie za wielka a baba jak podała cenę 2100 PLN to nawet 100 PLN nie chciała opuścic dla równego rachunku. Umowy z nią jeszcze nie mam ale jakby kupować razem to może hurtem by coś jeszcze stanił! kto by w to wszedł ? ? ?

guit- brama ze stalowego kontownika- nie kuta. Jak bedę miał zdjecie to ci wysle! cena 750 PLN(4m) w cenie furtka (150 PLN)

Mają tam sporo bram i ogrodzeń do wyboru - kute i zwykłe, przesówne i rozwieralne, meble stalowe i ozdoby itp. nawet hustawka z kutej stali!

PODAJĘ NAMIARY na kIJANY: tel. (81) 75 78 016

Witam !!!!

A mi staranował ktoś moje "piekne ogrodzenie" z siatki !!!!!!!!! Zamiast skręcic tak jak droga prowadzi pojechał prosto na moją działkę ścinając słupek narożny i jeszcze jeden przy samej ziemi . Z 10m siatki (nowa powlekana) nic nie zostało . To po wczorajszej pierwszej dyskotece tak "chłopcy" jeździli . Nikt nic nie widział ,a na działce znalazłem lusterko kupę szkła i urwany pasek klinowy ( chyba go musieli ściągać ) .

pozdr D.RZ

Cześć Darek

Widziałem dzisiaj Twoje "ogrodznie". Już wiem, gdzie jest Twoja działka. Bliziutko siebie będziemy mieszkać :D

Ładną masz tą działeczkę.

a co do studzienki - nie chcesz chyba powiedziec, ze byles na dzialce ? :o

swoja droga ciekawe, kto sie do niej przyzna ;-)

Byłem przed meczem :D , popatrzyłem, zadzwoniłem do gostka, który ma robić u mnie ... nic jeszcze nie działał, więc przypuszczam, że to sąsiedzi z naprzeciwka, no bo kto inny??? Ale co to jest?? Wysypali nawet jakiż żużel ...

IDKAM - no to ładnie - zadzwon do mnie ze szczegolami

FIZYK: na 90 % to dzisiaj bedzie TEN dzien :):)

STMARA poszlo na priva wg mnei zdecydowanie za drogie sa kolnierze do okien reszta w miare w normie - na pewno nie bralbym drozszej folii na dach ale to twoja decyzja.

Pozdrawiam