Pawson 04.04.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 fiu fiu fiu ale sie napisalo :) IDKAM: .... fuj .... - ty jak zwykle o jednym :) PAwson - 500 plus, czy minus w stosunku do kierownika?? 500 drozszy jest jako kierownik (przynajmniej moj) spotkanie we wtorek o 22.15 - czy was pogielo ?? przeciez ja musze wstac o 6:00 do pracy ... nie zebym nie przyszedl albo nie pil piwa ale co sie omęcze nastepnego dnia ;) Namiary do pani geodet rozdam jutro ... Przypominam wszystkim rozpoczynajacym budowe o obowiazku zgloszenia rozpoczecia robot z 7-mio dniowym wyprzedzeniem. Kto muruje rejmiksem albo innym gotowym ustrojstwem i jaka cena. Ja mam rejmiks 280 PLN za tone Pozrawiam [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 04.04.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 mam pytanie do grupowiczow co sie cos znaja na komputrach czemu jak inni cytuja to im sie wyswietla pseudo osoby ktora cytuja a mi sie wyswietla po prostu "cytat" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 04.04.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Pawsonie, prawdopodobnie dltaego, że cytując kogoś nie klikasz przy jego poście w górnym prawym rogu "odpowiedź z cytatem" (taki ludzik z chmurką) tylko najpierw robisz "odpowiedz", a potem "quote" i kopiujesz tekst, który chcesz zacytować. I dltego wychodzi ci "cytat", a nie "ktoś tam napisał". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 04.04.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 ... nie zebym nie przyszedl albo nie pil piwa ale co sie omęcze nastepnego dnia ;) Świetnie !!! Kierowcy też są potrzebni !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 04.04.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 PONAWIAM PYTANKO !!! (czy wszyscy macie agregaty prądotwórcze ??? ) "czy ktoś może mi powiedzieć, czy 2000 PLN (materiały 1400, robocizna 600) za wykonanie instalacji pozalicznikowej (ok 22m) to dużo, czy OK??" Nie mylić z opłatą przyłączeniową !!! Pliiiiis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 04.04.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Pawsonie, prawdopodobnie dltaego, że cytując kogoś nie klikasz przy jego poście w górnym prawym rogu "odpowiedź z cytatem" (taki ludzik z chmurką) tylko najpierw robisz "odpowiedz", a potem "quote" i kopiujesz tekst, który chcesz zacytować. I dltego wychodzi ci "cytat", a nie "ktoś tam napisał". super dzieki MaPi Świetnie !!! Kierowcy też są potrzebni !!! no wiesz co, tego bym sie po tobie nie spodziewal ... tzw. KOSA W PLECY Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 04.04.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 wyobrazcie sobie ze - mi sie kopia fundamenty a ja musze siedziec w pracy - toz to jakas koszmara dzownilem juz do majstra z 5 razy :) na razie wszystko OK - no moze poza tym ze im sie raz koparka w bloto zapadla ... ale to ich decyzja ze juz sie da kopac wiec mnie to wali .... Zgadnijcie gdzie jade o 16:03 ?? Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 04.04.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Ojeju Pawson, ale ci fajnie. I wszystkim, którzy już zaczęli budować. Miał mi dzisiaj projektant przywieźć projekt, ale narazie ni widu, ni słychu . Zaraz idę do niego zadzwonić, a co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 04.04.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Witam wszystkich po powrocie z Krakowa, spod Okna na ul. Franciszkańskiej, gdzie spędziłam ostatnie dni i noce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 04.04.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 MaPi - dzwon dzwon ... widze z doswiadczenia ze czesc fachowcow to zaczyna dzialac dopiero po trzecim ponagleniu [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.04.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Witam wszystkich po powrocie z Krakowa, spod Okna na ul. Franciszkańskiej, gdzie spędziłam ostatnie dni i noce... My tam byliśmy "duchem"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.04.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Wracając do tematu weekendu ... Uczucia smutku mieszają się z odrobiną radości. Trudno o tym pisać, ale z drugiej strony raczej nie powinniśmy, nawet tu o tym milczeć. Przeglądając dziś w pracy artykuły i ich komentarze, wpadł mi w oko jeden, którym się chciałbym z Wami podzielić: 2 Kwietnia o 21.37 Aniołowie chwycili za kilofy......szybko rozbijali mury, aby poszerzyć Bramy Niebios.Tak Wielki człowiek jeszcze nie wchodził do Nieba... A życie toczy się dalej, a my mamy Orędownika tam na Górze. Ja jednoczyłem się z Tobą Ellu i z innymi na czuwaniu w Kościele Św. Rodziny. Tam byłem o pamiętnej godzinie i tam usłyszałem bicie dzwonów a chwilę później tę smutną wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 04.04.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 MaPi - dzwon dzwon ... widze z doswiadczenia ze czesc fachowcow to zaczyna dzialac dopiero po trzecim ponagleniu Powiedział, że jutro przyjedzie , zaczynam sie zastanawiać, czy człowiek, który umawia się, a potem nie dotrzymuje terminu nadaje się na kierownika budowy. Bo wcześniej myśleliśmy, że on nim będzie, ale zastanawiam się . Zawsze może coś wypaść i nie można zjawić się tam, gdzie miało się być, ale trzeba o tym uprzedzić. No. To kiedy spotkanie? Ale nie jutro o 22, może być przed waszym meczem. Ciekawa jestem, w którą bramkę byście strzelali? I ile by ich było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 04.04.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Witam wszystkich, czy moze ktos moze polecic mi dobra ekipe z mixokretem. Moi byli umowieni ale cos zaczynaja krecic a ja takich nie lubie Mielismy oferte za 11PLN. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 04.04.2005 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Evevet, a gdzie ty byłaś i gdzie twoja Pyza ? Długo cię tu nie było, niestety nie wiem nawet co to jest mixokret, więc się nie wypowiadam na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 04.04.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 jestesmy prawie caly czas i czytamy ale jakos sie nie odzywamy tak zwane czajniki hehehe... napisalam do quita moze mi pomoze a moze ktos inny???? szukamy jeszcze kogos od schodow wewn drzwi zewn i welne min tysiace pytan czuje sie calkowicie zakrecona cala ta sytuacja mnie przerasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 04.04.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 juz jestem spokojniejsza wrocilam wlasnie z budowy spotkalam sie z poleconym fachowcem i mamy chyba wykonczeniowca ale nic nie bede mowic narazie bo jak sie za bardzo podpalam to nic z tego nie wychodzi zaczynamy w czwartek chudziaka bo kanalizacja juz skonczona i mozna dzialac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 04.04.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Evevet, u mnie bedzie dobra ekipa z mikrokretem podłogi wylewać -cena 10zł/m2 z układaniem steropianu. Włascicel ma dostep do tanszych materiałow - bezposrednio od producenta z pominieciem hurtowni. Myśmy z 2 sasiadami umówili go wspólnie.Jak chcesz to dam ci namiary.Jesli chodzi kierownika budowy to tez mam namiar na sprawdzonego i jak ktos bedzie chciał to dam namiar. człowiek starszy , solidny zadnej fuszerki nie przepusci, tylko nie jest tani.Pozdrawiam w tak smutnym dniuagamon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 04.04.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Evevet, u mnie bedzie dobra ekipa z mikrokretem podłogi wylewać -cena 10zł/m2 z układaniem steropianu. Włascicel ma dostep do tanszych materiałow - bezposrednio od producenta z pominieciem hurtowni. Myśmy z 2 sasiadami umówili go wspólnie.Jak chcesz to dam ci namiary.Jesli chodzi kierownika budowy to tez mam namiar na sprawdzonego i jak ktos bedzie chciał to dam namiar. człowiek starszy , solidny zadnej fuszerki nie przepusci, tylko nie jest tani.Pozdrawiam w tak smutnym dniuagamon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.04.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Czesc - Co z dzisiaj wieczorem ?? Moja dzialka przypomina krajobraz ksiezycowy ... dziury, doly, kupy ziemi i najgorsze... nawozona 2 lata temu "super" ziemia sklada sie w duzej mierze z wielkich kawalow betonu i innego syfu.... no ale co tam Wczoraj wielka kopara uwijala sie przez kilka godzin - mam juz wode i pradzik. Pozdrawiam Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts