Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

fiu fiu fiu ale sie napisalo :):)

IDKAM: .... fuj .... - ty jak zwykle o jednym :):)

PAwson - 500 plus, czy minus w stosunku do kierownika??

500 drozszy jest jako kierownik (przynajmniej moj)

spotkanie we wtorek o 22.15 - czy was pogielo ?? przeciez ja musze wstac o 6:00 do pracy ... nie zebym nie przyszedl albo nie pil piwa ale co sie omęcze nastepnego dnia ;);)

Namiary do pani geodet rozdam jutro ...

Przypominam wszystkim rozpoczynajacym budowe o obowiazku zgloszenia rozpoczecia robot z 7-mio dniowym wyprzedzeniem.

Kto muruje rejmiksem albo innym gotowym ustrojstwem i jaka cena. Ja mam rejmiks 280 PLN za tone

Pozrawiam

[/code]

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Pawsonie, prawdopodobnie dltaego, że cytując kogoś nie klikasz przy jego poście w górnym prawym rogu "odpowiedź z cytatem" (taki ludzik z chmurką) tylko najpierw robisz "odpowiedz", a potem "quote" i kopiujesz tekst, który chcesz zacytować. I dltego wychodzi ci "cytat", a nie "ktoś tam napisał".

Pawsonie, prawdopodobnie dltaego, że cytując kogoś nie klikasz przy jego poście w górnym prawym rogu "odpowiedź z cytatem" (taki ludzik z chmurką) tylko najpierw robisz "odpowiedz", a potem "quote" i kopiujesz tekst, który chcesz zacytować. I dltego wychodzi ci "cytat", a nie "ktoś tam napisał".

super dzieki MaPi

Świetnie !!! Kierowcy też są potrzebni !!!

no wiesz co, tego bym sie po tobie nie spodziewal ... tzw. KOSA W PLECY

Pawel

wyobrazcie sobie ze - mi sie kopia fundamenty a ja musze siedziec w pracy - toz to jakas koszmara

dzownilem juz do majstra z 5 razy :):):)

na razie wszystko OK - no moze poza tym ze im sie raz koparka w bloto zapadla ... ale to ich decyzja ze juz sie da kopac wiec mnie to wali ....

Zgadnijcie gdzie jade o 16:03 ??

Pawel

Wracając do tematu weekendu ... Uczucia smutku mieszają się z odrobiną radości. Trudno o tym pisać, ale z drugiej strony raczej nie powinniśmy, nawet tu o tym milczeć.

Przeglądając dziś w pracy artykuły i ich komentarze, wpadł mi w oko jeden, którym się chciałbym z Wami podzielić:

2 Kwietnia o 21.37 Aniołowie chwycili za kilofy...

...szybko rozbijali mury, aby poszerzyć Bramy Niebios.

Tak Wielki człowiek jeszcze nie wchodził do Nieba...

A życie toczy się dalej, a my mamy Orędownika tam na Górze.

Ja jednoczyłem się z Tobą Ellu i z innymi na czuwaniu w Kościele Św. Rodziny. Tam byłem o pamiętnej godzinie i tam usłyszałem bicie dzwonów a chwilę później tę smutną wiadomość.

MaPi - dzwon dzwon ... widze z doswiadczenia ze czesc fachowcow to zaczyna dzialac dopiero po trzecim ponagleniu

Powiedział, że jutro przyjedzie :evil: , zaczynam sie zastanawiać, czy człowiek, który umawia się, a potem nie dotrzymuje terminu nadaje się na kierownika budowy. Bo wcześniej myśleliśmy, że on nim będzie, ale zastanawiam się :-? . Zawsze może coś wypaść i nie można zjawić się tam, gdzie miało się być, ale trzeba o tym uprzedzić. No.

To kiedy spotkanie? Ale nie jutro o 22, może być przed waszym meczem. Ciekawa jestem, w którą bramkę byście strzelali? I ile by ich było? :D

Evevet,

u mnie bedzie dobra ekipa z mikrokretem podłogi wylewać -cena 10zł/m2 z układaniem steropianu. Włascicel ma dostep do tanszych materiałow - bezposrednio od producenta z pominieciem hurtowni. Myśmy z 2 sasiadami umówili go wspólnie.Jak chcesz to dam ci namiary.

Jesli chodzi kierownika budowy to tez mam namiar na sprawdzonego i jak ktos bedzie chciał to dam namiar. człowiek starszy , solidny zadnej fuszerki nie przepusci, tylko nie jest tani.

Pozdrawiam w tak smutnym dniu

agamon

Evevet,

u mnie bedzie dobra ekipa z mikrokretem podłogi wylewać -cena 10zł/m2 z układaniem steropianu. Włascicel ma dostep do tanszych materiałow - bezposrednio od producenta z pominieciem hurtowni. Myśmy z 2 sasiadami umówili go wspólnie.Jak chcesz to dam ci namiary.

Jesli chodzi kierownika budowy to tez mam namiar na sprawdzonego i jak ktos bedzie chciał to dam namiar. człowiek starszy , solidny zadnej fuszerki nie przepusci, tylko nie jest tani.

Pozdrawiam w tak smutnym dniu

agamon

Czesc -

Co z dzisiaj wieczorem ??

Moja dzialka przypomina krajobraz ksiezycowy ... dziury, doly, kupy ziemi i najgorsze... nawozona 2 lata temu "super" ziemia sklada sie w duzej mierze z wielkich kawalow betonu i innego syfu.... no ale co tam

Wczoraj wielka kopara uwijala sie przez kilka godzin - mam juz wode i pradzik.

Pozdrawiam

Pawel